نقل قول:
چون 1330 های تازه تعدادیشون ( که کم هم نسیت ) جالب از اب در نیومدن حتما با گارانتی بگیر .
بهترین گزینه 1500 با گارانتی امرتات هست چون امرتات کمی معتبر تره .
موفق...
نقل قول:
چون 1330 های تازه تعدادیشون ( که کم هم نسیت ) جالب از اب در نیومدن حتما با گارانتی بگیر .
بهترین گزینه 1500 با گارانتی امرتات هست چون امرتات کمی معتبر تره .
موفق...
نقل قول:
سلام
1. با بودجه ی 1 تا 1.1 سونی اصلا توصیه نمیشه .
2. توی بودجه ی 1 تا 1.1 من که 8600 سراغ ندارم 8600 ها کمترینش در وسترو هست و 1.300 پات اب میخوره
3. به نظر من اچ پی 6870 بهترین انتخابه که میتونی 1.130000 گیر بیاریش.
4. تقریبا نصب ویندوز در لپ تاپ عینه pc هست .
5. با همین 6 سل های معمولی میتونی تا 2 ساعت و 45 دقیقه کار کنی یا اگه خواستی یه 9 سل بگیر که تا 4 ساعت ساپورت میکنه . ( تفاوت این 2 یه 50 تایی میشه )
6. از لحاظ کیفیت زیاد نه ولی hp ها عمر کمی بهتری دارن .
موفق...
من خودم یه وسترو 1500 با گارانتی ایران گرفتم 135000 خیلیم راضیم همه ی بازی هام و کارای گرافیکی هم روش خوب می آد!
در ضمن آقا یونی که می خوان hp بگیرن حواسشون با شه که گرافیکش 8600 یا بالاتر باشه !
8400 یه کم قدیمی شده!
نه ... مثل اینکه این گرافیک 8400 حسابی داره خز میشه :2:
بچه ها اگه میشه لپ تاپی بهم معرفی کنین که گرافیک 8600 داشته باشه و حتما 13 یا 14 اینچ باشه ... ( ترجیحا از dell یا HP ) :21:
دوست عزیز متاسفانه تمامی 14 و 15 اینچی های اچ پی دارای گرافیک 8400 gs هستن و در این 2 سایز مدلی با vga 8600 نیست که کاربر خریداری کنه .نقل قول:
موفق...
اااااااااااااااااه ... ببین ravani جان برند dell مدلی داره که 13 یا 14 باشه و گرافیکش 8600 ؟نقل قول:
برای بازی و کارهای گرافیکی lcd کوچک دردسر سازه . دوسته عزیز 13 اینچی ها اصلا برای بازی و کارهای گرافیکی نیستن اما در 14 اینچی ها که بیشتر در دست اچ پی هست می تونی از مدلهای special edition استفاده کنی که در ایران هم نیست . :27::21:نقل قول:
تفاوت یه 14 با 15 فقط 200 گرم هست ( 2.5 و دیگری 2.7 کیلو گرم ) . این چه کاریه یه 1530 بگیر خودت رو راحت کن .
موفق...
خیلی ممنون از دوستان
در مورد گارانتی سوال دارم آیا ارزش داره که یک لپ تاپ با گارانتی اصلی خریداری بشه ؟
و اینکه گارانتی های اصلی شامل قطعات هم میشه یا خیر ؟ مثلا اگر گرافیک یا مین برد و یا باطری خراب بشه و یا بسوزه و نیاز به تعویض داشته باشه آیا گارانتی عوض میکنه یا گارانتی شامل یکسری چیزای خاص میشه ؟
همین و بگو :31: نمیدونم جرا اینقد چسبیدم به 13 و 14 :31:نقل قول:
حالا که رفتیم تو مایه های 15 ... بنظرت بهترین اتتخاب همین xps m1530 هست ؟؟؟ ( سقف قیمت 1800 ) :46:
نقل قول:
اگه در مورد لپ تاپ اماتور هستی با گارانتی بگیر و اره 60-70 تومن بیشتر دادن ارزشش رو داره
مثلا زیگورات که از گارانتی های معروف و خوبه 1 سال گارانتی کامل میده حتی اداپتور و سوختن پیکسل های ال سی دی و..... دیگه مین برد که جای خود دارد . ( البته زیاد حرف میزنن تو بگو خب :31: )
موفق...
برای بازی میخوای 1530 وگرنه 6880 بهترینهنقل قول:
نقل قول:
اگه گرافیک بالا واسط مهمه اره 1530 بهترین گزینه هست.
موفق...:8:
من یک لیست از گارانتی های معتبر رو صفحه اول تاپیک نوشتم و دائما هم آپدیت میشهنقل قول:
گارانتی شما پول اضافه تر میدی در برابر خدمات ... هر چی بیشتر بدی خدمات بهتره ...
مطمئنا کسی که 150 هزار تومان گارانتی اش میکنه و یکساله مطمئن باش تعویض قطعات هست و اونی که 30 تومن میگیره تعمیر بعضی از قطعات !
بهتره warranty terms هر شرکت رو بخونید تا دقیقا ببینید چه خدماتی میده
بازار جهانی داره به سمت سری 9600 جیفورس و نسل centrino2 میره بعد اینجا بحث 8600 و 8400 هست ! :31:
چقدر بازار داغونی داریم :27:
الان reseller های اچ پی فروش فوق العاده سری ویژه DV5t و HDX راه انداختند ... فکر کنید با 1.500.000 چه لپ تاپ قدرتمندی میتوانستید خریداری کنید :5:
نقل قول:
مشکل درایور رو هیچ لپ تاپی نداره چون در هر حال قطعاتش از سوی شرکت سازنده چیپست ها و کنترلر ها حمایت میشه و با درایورهای جامع راه میفته اما ممکنه بعضی قابلیت ها در دانگرید یا آپگرید غیر فعال شوند
بهتر است از کمپانی های معتبر خریداری کنید که مشکلی نداشته باشید
HP شرکت compaq رو مدت ها پیش خریده و همچنین شرکت pavilion و دو سری نوت بوک رو با طراحی شیک و گران و سری دیگر با طراحی ارزان و کاربردی میده بیرون که سری اخیر compaq هست
هم اچ پی و هم کمپاک تولید ژاپنی هم دارند البته این سیستم ها فقط برای ژاپن هستند و تمام قسمت ها زاپنی نوشته و ساپورت فقط در خود این کشورها میشه و مثل تولیدات چینی نیست که هدف بازار جهانی هست
به دوستان هم بگم خواهشا راهنمایی درست کنید وگرنه کار من سنگین تر میشه بجای کمک شما دوستاننقل قول:
بعدش هم شما چرا نميگي كه كدوم برند بهتره گير دادي به اين چيزا (اونا اشتباه تايپي هستش)
متشکر :11:
1- بین 1 تا 1.100 بهترین انتخابت میتونه همون لپ تاپ dell vostro 1500 با گرافیک 8600 باشه (اگر تاکید دارید) و همچنین با سی پی یو متوسط رو به بالا : intel peryn 2.1 GHZ 3MB cache که قیمت تا 1.100 افت کنه اما هارد و رم بالا باشه ... لپ تاپ محکمه ... خرابی هم کمتر داشته اما مراقب میخواد چون جنس قطعاتش آنقدر هم بالا نیست که تحت فشار زیاد جواب بدهنقل قول:
2- تقریبا مشابه با یک سری ترفند ها ... توی صفحه اصلی تالار لپ تاپ مطالب و آموزشهای بسیار مفیدی پیدا میکنید
3- نوع باتری ؟ باتری های دل و HP خوب هستند ... سونی هم خرابی کمتر داره و عمر بالا اما شارژ قوی خیر ... بهتره براش شارژ بالای 3 ساعت باتری رو به 9 سلولی ارتقا بدید
نظرتون راجع به 1310 های دل که تازه اومدن چیه؟ قیمت هاشون خیلی مناسب به نظر میاد.
این سری هنوز توی ایران نیومده حتی بازار خاورمیانه هم اثری ازش نیست ... فعلا فقط هدف بازارش آمریکا و اروپا هست و نه حتی آسیای شرقینقل قول:
در ضمن DV5t سری های جدیدش مد نظر هست ( گرافیک و سی پی یو بالا داره و از لحاظ مولتی مدیا ارتقا یافته ) وگرنه این برند و این مدل دو سالی هست ریلیز شده :46:
نسبت به pavilion ها ساده تره و قویتر ... بدنه محکمتر و قابلیت های بیشتری داره
توی این سری طراحی بالا رفته : خنک کنندگی ، سی پی یو و گرافیک بالا ، کیفیت بالاتر LCD و قدرت بیشتر سیستم
به نظر من در حد بسیار خوب هست ...
هر چند باید رسمی عرضه و تست بشه تا بشه دقیق نظر داد :5:
نقل قول : بعدش هم شما چرا نميگي كه كدوم برند بهتره گير دادي به اين چيزا (اونا اشتباه تايپي هستش)
اولا من چی بگم , بگم برندهای دل و اچ پی و .... همه خوبن ؟ اخه مدلی رو نگفت که راهنماییش کنیم.
دوما ما فقط گفتیم که رم 1.86 ندیدیم و نشنیدیم و نمی دونم چرا دوستمون ناراحت شد. بگذریم...
سلام.اولا دوست من یاد بگیر اینجا فینگلیش ننویس چون بدتر از فحشه!!!:21:دوما بگو بینم هدفت از خرید لپتاپ چیه؟اینجوری بهتر میشه نسبت به نیازت سیستم بهت پیشنهاد کرد:46:نقل قول:
دوستان سایت ایران اچ پی چند مدل جدید معرفی کرده.از جملهHP Pavilion dv5-1040.اگه ممکنه دوستان اهل فن یه سر بزنید و در مورد این مدل راهنکاییم کنید .به خصوص در مورد گرافیکش که نوشته9200 بیشتر توضیح بدید
این چیه جونم.بنداز دور.گرفتی مارو.میشه بگی به چیش دلمونو خوش کنیم؟نقل قول:
آره من ایران اچ پیو دیدم
چند مدلی ازش اورده
منم یه جایی رو میشناسم که داره میاره این سریووو
منم که بهش 9880 رو سفارش داده بودم خدا کنه قبول کنه سری دی وی رو به من بده!
رجیستر جان نظرت نسبت به این کیف چیه؟
Targus TCG417
اون مدلی که شما گفتین من از قیافش خوشم نیومد کل محصولو
آره من ایران اچ پیو دیدم
چند مدلی ازش اورده(ولی سی پیو شونو دقت کردی؟ زیاد جالب نبود انگار ولی گرافیک فوقولاده قویه 9000 series Gt روش هست)
منم یه جایی رو میشناسم که داره میاره این سریووو
منم که بهش 9880 رو سفارش داده بودم خدا کنه قبول کنه سری دی وی رو به من بده!:21:
رجیستر جان نظرت نسبت به این کیف چیه؟:20:
Targus TCG417
اون مدلی که شما گفتین من از قیافش خوشم نیومد کل محصولو شرکتشونو :5:
زیبایی می خوای اول و آخر لرو سراغhp.بعد کم کم dellسریxpsهم بدک نیست:10:نقل قول:
عزیزم اینا رو واسه چی میخوای.کلاس نقاشی میری مگه؟بابا من کیفه Cater pilarمخصوص حمل لپتاپ گرفتم اورجینال.شده80 تومن بعد تو میگی برم اینا رو بخرم.تازه شیک بودنش اینا رو هم میذاره زیر پانقل قول:
این مدل قدیمی اش رو دیده بودم حدود 120.000 تومان بود ... وحشتناک کاربردی و عالی اندنقل قول:
البته اگر برای 15 اینچی میخوای نخر چون گران هستند و سنگین :31:
زیر 100 گیرت بیاد خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیف هرچقدر سبک تر و محکم تر : بهتر
نقل قول:
به درخواست کاربران عزیز یک ریوو خوب و معتبر از Cnet news بهمراه نظرات خودم در موردش براتون میزارم - امدیوارم مورد توجهتون قرار بگیره :
سی پی یو این سری Intel® Centrino® 2 و AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile که هر دو نسل جدید سی پی یو های نوت بوک AMD , Intel هستند ... در یک کلام :
قوی و سریع (پهنای باند CPU و کش افزایش سافته در سری سنترینو2) - پرفورمانس در شرایط کارکرد بالا و مصرف بسیار بهینه باتری ... حرارت تولیدی متوسطه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گرافیکشون که در دو مدل ATI Mobility Radeon HD 3450 و NVIDIA GeForce 9200M GS هست که دومی بهتر و قوی تر هست چه در رندر چه در بازی بهتر اولی ولی هر دو ضعیفند ... به نتایج و اسکورهای 3D mark06 دقت کنید تا اینقدر سنگ این ها رو به سینه نزنید و بدانید ارزانی و وارد کردن این سری بی دلیل نبوده : :31:
در رندرینگ و امتیازاتی که بهشون داده شده :
NVIDIA GeForce 8600M GT SLI 6832
NVIDIA GeForce 8600M GT 3347
NVIDIA GeForce 8400M GS 1365
برای بازی فقط باید بالای 3500 رتبه گرافیکی بگیرید مثل 8600M GT
قیمت بسیار مناسبه و مانند سری DV شیک و با ابزارهای مناسبی عرضه میشوند ... سبکتر هم شده و مهمتر قابلیت ارتقای این لپ تاپ برای تکنولوژی های جدیدتری که در راه هست... مثلا تکنولوژی سنسور accelerometer که باعث افزایش امنیت در برابر ضربه و لرزش میشه و از هارددیسک و قطعات محافظت میکنه مثل سرس TZ و SZ سونی و latitude X دل و سری T لنوو
در کانفیگ های خاص رزولوشن تا 1680×1050 بالا رفته که نسبت به سری قبل که 1280×800 بوده عالیه ... شطح روشنایی و ترکیب رنگ ها تغییری نکرده و از تکنولوژی BrightView همانند ستفاده میکنه که برای دیدن فیلم بسیار خوبه
در شکل ظاهری تفاوت خیلی زیادی نکرده اما مشخصه که ارزانی اش بی دلیل نیست :
شکل ساده تر شده و انحناها کمتر شده (مثل استایلیش سونی کار کرده) + تکنولوژی imprint حذف شده :2: که میتونه یکی از دلایل کاهش استقبال از این نوت بوک ها باشه هرچند کلاس طراحی اش high-glossy هست با رنگ های فوق العاده جذاب و شیک و همرنگی کیبورد و تاچ پد با رنگ بدنه + مودم حذف شده دقیقا همانند سری XPS M
در کل من خودم توی این رنج DV6880 رو بیشتر میپسندم تا این کانفیگ ها
اگر کانفیگ های بالاتر با قیمت بالای 1.700.000 وارد بازار شد ارزش خریدن داره در برابر XPS M1530
سمت است سیستم :
DVD burner و two USB ports, a modem jack, and a Kensington lock
جلوی سیستم :
two headphone and one mic jack
و روی دستگاه که فینگرپرینت قرار داره در کنار کیبورد
از قابلیت های جدید این سری علاوه بر موضوعات فوق :
استفاده از قابلیت HP ProtectSmart Hard Drive Protection technology که فناوری جدیده
ارائه پورت های جدید eSATA port با استفاده از بکارگیری طراحی جدید در مادربردهای فونیکس (در موردش سرچ کنید واقعا جالبه)
قابلیت های بالاتر برنامه QuickPlay برای این سری حتی بهتر از سری special
قابلیت دکمه کاربردی quick access
کلا از سری کلاس DV انتظار بیشتری نمی رفت و طبق معمول باید مشابهت قابل انتظاری می رفت از این سری
هنوز خبر رسمی از سری special این نوت بوک با کانفیگ های بالا 9600M GT نیومده ( البته کانفیگ معمولی اش هست با این گرافیک) ... امیدوارم بیاد چون میتونه از انتخابهای خودم باشه
ان شالله بعدا تخصصی بررسی اش میکنیم
موفق باشید :11:
ببخشيدا ولي اين پست رو واسه شما نزدم .. فكر فكنم جواب maryam بودنقل قول:
بعدش هم بعد از xps1530 قويترين كارت گرافيك رو داره (جيفورس 8600 جي.اس ) ... از تمام مدلهاي15 اينچي هاي hp سرتره (بجز مال رجيستر:31:)
cpuش كه خيلي خوبه ... t8300 بده؟؟
هارد 250 گيگ و رم 3 گيگ هم فكر نكنم بد باشه
ديگه؟؟
رجيسترجان اينجا كه خارج نيستنقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER;2805829[B
همين جيفورس 8600ش هم به زور تو ايرانه ... تقصير ما نيست:5:
اگه بود كه ما درباره gtx 280:31:بحث ميكرديم... نيست
به نظرم اين انتخاب خوبيه (اگه بياد ايران) ... از hp dv هم سرتره
Acer 5930G
1,910 $
processor: Intel Core2 Duo T9400(2.53GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB)Centrino® 2
Ram: 4096MB DDR2-667
HDD: 320GB
Drive: Blu-ray Disc
LCD: 15.4” WXGA Acer CrystalBrite TFT
VGA: GeForce 9600M GT 512MB
GLAN/Intel Wireless WiFi Link 5300/56KB/Bluetooth
Web Camera/Finger Print / 5-in-1 Card Reader
ولي حيف نيست لپ تاپ با اين كانفيك (جيفورس 9600 و بلو ري) مانيتورش hd نباشه
رزولوشن اون 800*1280 هست
سلام بجه ها
نظرتون در باره Sony Cr 353 با گارانتي ايران رهجو چيه قيمتش 1260000
اينم فريم ريت جيفورس 9600 جي.تي (با 512مگابايت) رم تو بازيها
Crysis: 1024x768, med: 25 fps -> playable (only in low fully playable)
Unreal Tournament 3: 1280x800, Stufe 3/5 -> fully playable
Call of Duty 4: 1024x768, high Details: 50 fps -> fully playable
Supreme Commander (Gameplay, Multiplayer 2vs2): 1024x768, med -> playable
Race Driver Grid: 1024x768, med -> fully playable
Colin Mc Rae Dirt: 1024x768, med Details: 30 fps -> playable
Gothic 3: 1024x768, high Details: 35 fps -> fully playable
Lost Planet: 1024x768, med Details, DX10: 30 fps -> playable
يكي ما را تحويل بگيره
نقل قول:يه كم هم سرچ كني بد نيست هانقل قول:
بيا نتيجه سرچ
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2781732&postcount=2694
اووووووووه ... من که گیج شدم ... نمیدونم دم خروس باور کنم یا قسم حضرت عباس :13:نقل قول:
اینجا که persia007 جان میگه جيفورس 9600 خوبه ولی register جان میگه همون 8600 بهتره ... اگه میشه یکی من و روشن کنه ... فک کنم یه جا رو بد فهمیدم :20:
ایران تارگوس داره میده 71.000 تومننقل قول:
این مدل قدیمی اش رو دیده بودم حدود 120.000 تومان بود ... وحشتناک کاربردی و عالی اند
البته اگر برای 15 اینچی میخوای نخر چون گران هستند و سنگین
زیر 100 گیرت بیاد خوبه
کیف هرچقدر سبک تر و محکم تر : بهتر
اینی که من اسمشو گذاشتم برای 17 هست
چرا دقت نمیکنید ؟ شما کلا از اول برو بخونش :31:نقل قول:
اونجا من درمورد چیپست GF9200 GS که کانفیگ های فعلی توی ایران هستند توضیح دادم و توی نتایج 3d mark06 ببینید چقدر ضعیف در اومده ! 9600 که جای خودش رو داره و با CPU T9300 همین مدل حدود 1.800 دلار هست !!! نه 1.400 به پول ابران که ایران اچ پی داره میده ! :27:
قیمت عادلانه هست ... :10:نقل قول: