خوب من ماشين رو بيش از يكساله دارم پس گارانتي نداره !نقل قول:
باتري چي بگيرم ؟ خارجي يا ايراني ؟
آمپر فابريك پرايد چنده ؟ با آمپر بالاتر بذارم مشكلي نيست ؟
كلا پيشنهاد شما چيه ؟ :D
مرسي ؛)
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
Printable View
خوب من ماشين رو بيش از يكساله دارم پس گارانتي نداره !نقل قول:
باتري چي بگيرم ؟ خارجي يا ايراني ؟
آمپر فابريك پرايد چنده ؟ با آمپر بالاتر بذارم مشكلي نيست ؟
كلا پيشنهاد شما چيه ؟ :D
مرسي ؛)
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
باتری پراید به طور استاندارد 55 آمپره و شما یه باتری 60 آمپر یا حداکثر 65 آمپر بندازی کفایت می کنه. البته همون 55 آمپرم خوبه ولی بیشتر توصیه نمیشه چون دینام 65 آمپره!نقل قول:
من نظرم یه باتری خشک 60 یا 65 آمپره و سعی کن مارکی رو بگیری که جواب پس داده باشه. چیز خاص دیگه ای نداره. قیمتم الان باید حول و حوش 200 باشه.
مرسی . شما مارک خاصی مد نظر دارید ؟؟ :n10:نقل قول:
نه. مارک خاصی مد نظر نیست. تو باتری فروشیا بهتر راهنمایی می کنن. یچیز بگیر رو گارانتی اذیتت نکنه و کارکردشم به تجربه خوب باشه.نقل قول:
یک مارکی بود که بچه های همین جا استفاده کرده بودن و راضی بودن مخصوصا از لحاظ گارانتی ! ایرانی هم بود ، شما نمیدونید چه برندی بود ؟؟؟نقل قول:
خیلی ممنون از توضیحات کاملت دوست عزیز :n11:نقل قول:
اگه بشه پرچ های پشت موتورو باز کنم فکر دیگه بتونم درستش کنم،مخصوصا با توضیحاتی که دادی :n01:
اگه با روغن معمولی و گریس اینکارو کنم مشکلی که پیش نمیاد؟
خیلی ممنون که با عکس توضیح دادی دوست عزیز :n11:نقل قول:
بلبرینگش رو طرف گفت سالمه
بوش عقبش رو نگرفتم چرا عوض شه؟ یعنی تو عکس که فقط پشت موتور فن بود:n13:
اما برای باز کردنش ممنون.دقیقا منم به همین موضوع فکر میکردم اما یارو باطری سازه میگفتش پرسه باز نمیشه کرد :n04:
ایشا... بازش میکنم و به کمک شما دوستان درست میکنم و نتیجه رو میگم
خیلی خیلی ممنون :n11:
باطري هاي زيادي با ماركهاي مختلف در بازار هست، تجربه شخصي من اينه كه باطري باتيس ( BATIS) بهترين كيفيت رو در بين نمونه هاي ايراني داره و همچنين ضمانت و گارانتي بسيار خوب.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطري مارك SOLITE ساخت كره جنوبي هم خوبه، البته ضمانت و گارانتي نداره.
سلامنقل قول:
اگه باتری سالم باشه ممکنه علتش برق دزدی باشه.
شاید هم دینام مشکل داره درست سارژش نمیکنه
وقتی ماشین روشن هست سر منفی باتری رو اگر بردارند باید ماشین روشن بمونه و چراغها هم خوب کار کنه وگرنه دینام مشکل داره .
در مورد برق دزدی هم قبلاً مفصل توضیح داده شده که چطوری پیداش کنیم .
سلام
تو ایران چه آبی یا ضد یخ مخلوط میکنند .
قاعدتاً باید مثل آب باتری آب مقطر باشه .
آیا آب مقطر استفاده میکنید ؟
سلام . برق دزدی رو از کجا باید متوجه بشم !؟؟ بعضی مواقع بعد از خاموش کردن ماشین و موقع پیاده شدن و بستن در بدنه برق داره ! ربطی به این موضوع نداره ؟ :n23:نقل قول:
سلامنقل قول:
اون جرقه ای که موقع پیاده شدن از ماشین به وجود میاد به خاطر بارهای الکتریکی هست که در بدنه ی ماشین جمع شده ( الکتریسته ی ساکن ) .
ماشین موقع حرکت با هوا اصطکاک داره و بدنه اش باردار میشه و چون تایرها لاستیکی هست این بارها به زمین منتقل نمیشه .
شما وقتی پیاده میشین تا دست میزنین به بدنه این بارها منتقل میشه به زمین .
برای همین هست که تانکرهای حملِ سوخت همگی به یک زنجیر مجهز هست که همیشه با زمین تماس داره تا بارهای الکتریکی در بدنه جمع نشه
==================+==============
برق دزدی یعنی اینکه یک قطعه ای در ماشین شما داره مخفیانه برق میکشه از باتری و باتری رو آروم و بی صدا خالی میکنه اون هم بعد اینکه سوئیچ رو برمیدارین که این مشکل باید پیدا بشه .
در صفحات قبل مفصل توضیح دادم که چطور با استفاده از مولتی متر و برداشتن فیوزها به نوبت , دنبال برق دزدی بگردیم و پیداش کنیم
شما اول باید مولتی متر رو بذارین روی آمپر مستقیم DC AMPER
بعدش سیم قرمز مولتی متر رو بزنین به سر مثبت باتری و سیم سیاهش رو بزنین به سیم قرمزی که به باتری وصل میشه
بعدش سوئیچ رو بردارین
باید فقط مقدار بسیار کمی برق مصرف بشه برای دزدگیر و کامپیوتر
اگر زیاد بود پس برق دزدی وجود داره و با روش ذکر شده در صفحات قبل باید دنبالش بگردین
احتمال برق دزدی تو یه ماشین صفر بدون ضربه تقریبا نزدیک به صفره و اگر دینام هم مشکل داشته باشه این ایراد کلیه نه واسه دو سه ساعت!نقل قول:
اما اگر دینام ایراد داشته باشه به فرض شما، و اگر سرباتری رو برداری چون دینام سالم نیست احتمال سوختن ای سی یو بسیار بالا میره. حتی با یه دینام سالم هم نباید این کار رو کرد چون دینام برق 13 تا 16 ولت 65 آمپر تولید می کنه که نوسان زیادی داره و در حقیقت این باتریه که این نوسان رو می گیره و اون رو در حد 14 ولت حفظ می کنه. به محض برداشتن سر باتری هر لحظه امکان شارژ 15 ولتی هست که یعنی هر لحظه امکان سوختن آی سی های ای سی یو!!
والله از پراید و مونتاژ ایرانی هیچی بعید نیست:n02:
یک راه ساده تر اینکه بعد از خاموش کردن ماشین بلافاصله سر مثبت باتری را جدا کنید و بعد از چند ساعت مثلا 8-9 ساعت دوباره تست کنید
اگر ماشین بعد از این مدت به راحتی استارت خورد و روشن شد یعنی یکجایی توی سیم کشی ایراد داره
ولی اگر کماان مشکل وجود داشت یعنی باتری مرخص
--------------
پ.ن : در استفاده از آمپر متر مخصوصا در وسایلی که جریان زیادی می کشن باید بسیار محتاط بود چرا که این وسیله با نصب سری در مدار برق حداکثر جریان مصرفی را از خودش عبور میده و در این هنگام در صورت روشن کرن چراغ ها یا بدتر استارت زدن حکم اتصال کوتاه را خواهد داشت و احتمال آتش سوزی بسیار زیاد هست
به نظرم راه ساده تر برای مبتدی ها همین موردی هست که ذکر کردم
لازم به ذکر هست که من با باتری فابریک پراید نزدیک به 4 سال در بدترین شرایط(همیشه کولر و ضبط روشن) کار کردم
موفق باشید
با سلام
من امروز صبح اومدم استارت بزنم استارت نخورد
سوئیچو که باز کردم و اون شکل و شمایل ها اومد استارت زدم اون شکل و شمایل ها تندتند روشن خاموشی می شدن صدای استارت هم خیلی خیلی ضعیف می اومد و استارت نمی خورد
مشکل از چی می تونه باشه ؟ :n03:
باتری موقع خراب شدن دقیقا همین مشکل رو نشون می ده و همین جوری هم یه روزه خراب میشه
در ضمن باتری رو اگه فول شارژ کنید و بستشو باز کنید و صبخ بعد باز روشن کنه باز نمیشه گفت سالمه
احتمال زیاد رو به همون باتری بدین و این موضوع رو به راحتی با یه دستگاه چک باتری هم میتونید متوجه شید
برق دزدی هم در ماشین شما فقط می تونه از دزدگیر و یا اگه سیستم بسته باشید باشه ولی احتمال زیاد رو باز می گم همون باتریه
باتری که من ازش راضی بودم توی این چند سال هم برای پراید و هم برای پژو خانواده دلکور بوده که شامل سین - دلکور - سالیت و .. میشه ولی الان قیمت و گارانتیاش نوسان داره
فقط از خرید باتری های چینی بپرهیزید که خیلی بد هستند
بعضی ها هم یه باتری هایی رو به اسم امریکایی می گند که معلوم نیست
عملکرد شارژ و باتری رو هم موقع نصب با دستگاه برای شما چک می کنند .
ولی در ماشین انژکتوری با ای سی یو بهتره زودتر اینکارو انجام بدین
سلام . با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن ! بله مشکل از باتری بود ! باتری فابریک 50 آمپر بود من 55 گذاشتم !
مارک هم همون Solite که دوست عزیز فرمودن گذاشتم ! قیمت هم : 160 هزار تومن !
سلام. من امروز داشتم میرفتم خونه . یکدفعه ماشینم برای خودش شتاب گرفت وزدم به تیر برق. چرا ماشینمشتاب گرفت؟:n13::n02:
مال من از باطریه ؟ یا اون یکی دوستمون؟نقل قول:
راستش یه هفته بود مسافرت بودیم، قبلش سر منفی باطری رو در اوردم رفتم. بعد از یکی هفته اومدم سر منفی رو وصل کردم و رفتم یه ساعت دور زدم اومدن. فرداش که خواستم استارت بزنم این طوری شد.
اگه از باطری باشه چرا اولش کار کرد؟:n03:
اقا تو ماشین بوی بنزین میاد . بوگیر ماشین را هم عوض کردم ولی بازم میاد . ماشینم پراید انژکتوری
حبابگیر بنزین رو چک کن. احتمالا با تعویضش مشکل حل میشه.نقل قول:
ضمن تایید گفته های دوست عزیز اضافه می کنم زمان سوخت گیری دقت کنید بیش از ضرفیت باک (ظرفیت اعلام شده از سوی سازنده خودرو ) اضافه سوخت گیری انجام ندین چون حبابگیر پراید به شدت به سوخت اضافی درون باک حساسیت نشون میده و باعث آسیب میشه و تا تعویض نشه زمان حرکت خودرو به شدت درون خودرو بوی بنزین حس خواهد شدنقل قول:
اقا تو ماشین بوی بنزین میاد . بوگیر ماشین را هم عوض کردم ولی بازم میاد . ماشینم پراید انژکتوری
سلام من یک 405 سال 82 دارم هر وقط مهکم میزنم رو گاز ماشین لگد میزنه بعد تازگی ها دنده وقطی خلاس هست دنده رو به جپ و راست میبرم دنده سفت شده کسی میدونه علتش چی؟
منظورتون از عبارت "گاز" همون CNG هست؟ یا پدال گاز؟نقل قول:
در مورد سفت شدن دنده هم بوشهای میل دنده و ماهکها احتمالا عمرشون رو کردن و باید تعویض بشن. اگه از همینها باشه هزینه چندانی نداره.
ضربه ای که هنگام گاز دادن یا رها کردن در اتاق خودرو احساس میشه اگر کم باشه میشه گفت عادی هست و زیاد جای نگرانی نیست و البته این مهارت راننده هست که با مدیریت پدال گاز این ضربات را کنترل کنهنقل قول:
سلام من یک 405 سال 82 دارم هر وقط مهکم میزنم رو گاز ماشین لگد میزنه بعد تازگی ها دنده وقطی خلاس هست دنده رو به جپ و راست میبرم دنده سفت شده کسی میدونه علتش چی؟
اما اگر احساس می کنید شدت ضربه زیاد شده این مورد مربوط میشه صفحه کلاچ و فنرهایی که درون صفحه کلاچ به منظور جذب ضربه تعبیه شدن که یا خاصیت خودشون را از دست دادن یا شکسته و آسیب دیدن
به هر حال با توجه به مشکل دیگه ای که عنوان کردین توصیه می کنم گیربکس باز بشه و بررسی مجدد بشه و در صورت لزوم صفحه کلاچ مورد بازبینی قرار بگیره
متاسفانه یکی از عادات بد ما ایرانی ها این هست که روش صحیح استفاده از کلاچ را اصلا بلد نیستیم و به جای آرام گرفتن و رها کردن کلاچ با تمام قوا کلاچ را رها می کنیم که در طول عمر گیربکس و خودرو تاثیر منفی خواهد داشت
موفق باشید
سلام دوستان!ماشین من تویوتا کمری 2003 است داستانش از آنجا شروع شد که چند وقت پیش کولر ماشینو زدم هوای گرم میداد تو بعد از چند روزی کولر خود به خود درست شد چند روز بعدش وقتی میخواستم سوار ماشین بشم (بعد از نیم ساعت توقف) ماشین قفل کرده بود ترمز اصلا تکان نمیخورد چراغ چک و روغنش هم روشن بود بعد از یک ربع روشن شد و حدود 3 کیلومتر که رفتم بوی سوختگی اومد و جوش آورد از قسمت مخزن آب ، یکجایی نگه داشتم و خنکش کردم و مخزن آب کاملا خالی شده بود چند بار پرش کردم بعد سرد شدن و پایین آمدن درجه آب راه افتادم و 10 مایلی راه رفتم فرداش هم چیزیش نبود روغن هم چک مردم شیری نشده بود هیچ علایمی از روغن نه در رادیات نه در مخزن دیده شد بعد بردمش پیش یه مکانیک از صبح تا بعد از ظهر آنحا بود و روشن گذاشته بود بعد گفت 3000 دلار خرجش میشه اگه بخوام بازش کنم ببینم چشه و حالت دیگه اینه که سوار شین آبشو چک کنین هر موقع بدتر شد بیارینش، منم مرتب چکش میکنم تقریبا روزی دوبار فقط هر چقدر آب می ریزم داخل مخزن بعد از گرم شدن موتور سر ریز میشه و آب کم میکنه به نظرتون چکار کنم چون من در ایران نیستم و هزینه مکانیکی این جا بالاست به نظرتون دوراسل بریزم تاثیر داره یا نه؟
سلام
اسم منبع مشکلی رنگی که توی کاپوت پراید بالای صافی بنزین و کنار منبع ترمز قرار داره چیه؟
اگه مشکل پیدا کنه روی کار موتور هم تأثیر داره یا اینکه فقط برای محیط زیسته؟
سلام
(ماشینمef7 )جدیدا توان موتور خیلی افت کرده مصرف سوخت هم بالا رفته ،26000کارکرده .کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام دوستان....یه 405tu5دارم مدل 89اخیرا توی ترافیک چراغ چک آن روشن می شود ودرحالیکه آمپر وسط است حرکت نمی کند....تا اندکی آن را خنک کنم ...دیروز آمپر روی 90بود(دقیقا وسط)که به مقصد رسیدم...10دقیقه ی بعدکه دوباره ماشین را روشن کردم...آمپر اندکی از 90 گذشته بود وچراغ چک روشن شد..با4لیتری روی رادیات آب ریختم تا آمپر پایین آمد..پس از اندکی چراغ چک خاموش شد...می خواهم به مسافرت بروم چه جوری مشکل را حل کنم؟فن مشکلی ندارد....وقتی رادیاتور داغ است می توانم نتیجه بگیرم که ترموستات سالم است؟:n27:با تشکر
گرم كار كردن كولر ماشين دلايل زيادي داره، گاهي راننده بعد از فصل زمستان و استفاده از بخاري ، فراموش ميكنه كه دريچه رو روي وضعيت هواي كولر بگذاره و البته موقعي كه كولر روشن ميشه، كار خودشو ميكنه اما هواي دميده شده از سمت فن داخل اتاق بجاي هدايت شدن به سمت اواپراتور، به سمت رادياتور بخاري رفته و در نهايت هواي گرم به داخل اتاق وارد ميشه.نقل قول:
ممكنه كسي وضعيت دريچه رو تغيير داده باشه. چك كنين.
اگر نه احتمال زياد گرم كردن موتور تاثير خودش رو روي كولر گذاشته و باعث كم شدن كارايي كولر شده و در يك دوره زماني ( به دلايلي كه هنوز مشخص نيست) مشكل موقتي رفع شده و كولر خنك كار كرده.
اما در باره گرم كردن موتور:
با توضيحاتي كه دادين، به احتمال زياد ترموستات خراب شده و دير باز ميشه( يا اصلا باز نميشه) بايد ترموستات رو باز كرده و تعويض كنين ، چون بعد از 10 سال ( 2003 تا 2013 ) احتمال خراب شدن ترموستات خيلي زياده و حتما بايد بازديد بشه.
كار چندان مشكلي نيست و كمي فني باشيد ميتونين اين كار رو خودتون انجام بديد.
احتمالا گرم كردن بيش از حد بر روي سيستمهاي ديگه تاثير منفي گذاشته و ماشين متوقف و قفل شده بوده.
توي سايت YOU TUBE كليپهاي زيادي در اين مورد ميتونين پيدا كنين. مثل اين:
اسم اون كانيستر بنزين هست و بطور كلي براي جذب بخارات بنزين متصاعد شده از باك بنزين و سوزاندن اونها در موتور تعبيه شده.نقل قول:
نبودنش ميتونه باعث انتشار بوي بنزين در ماشن و همينطور آلودگي هوا بشه، و البته چون از سمت موتور لوله هايي به اون متصل شده و مكش موتور از اون لوله ها انجام ميشه، در صورت نبودن قطعه موتور با لرزش كار كرده، و تنظيمات اون بهم ميخوره .
فرم نگهداري از ماشين در سالم ماندن ترموستات تاثير زيادي داره. شخصا از يك ترموستات به مدت 5 سال هم استفاده كردم و البته اگر از آب رادياتور و ضد جوش/زنگ/ يخ مناسب استفاده نكنيد ممكنه به راحتي عمر قطعه حتي به يك فصل هم نرسه.نقل قول:
توصيه ميكنم ترموستات رو تعويض كنين چون با هزينه كمي ميتونين از مشكلات بعدي جلوگيري بكنيد و كار سختي هم نيست.
داغ بودن رادياتور نميتونه صرفا دليل بر سلامت ترموستات باشه. چون حرارت موتور و البته گردش كم آب در رادياتور هم اون گرما رو ايجاد ميكنه.
علامتایی که میگین دقیقا از باتریه ولی دینامو هم چک کنید که مطمئن شید . البته باتری که خراب میشه و جنس بعضی از این باتیری های پولمب اینجوریند که اگر خوابیدند دیگه درست بشو نیستند . در ضمن باتری یهویی خراب میشه و تا دیروز سالم بودن نشانه و دلیل نیست دوست عزیزنقل قول:
یه دستگاه میذاره که آمپر بالایی می کشه از باتری و میزان شارژ و سرعت خالی کردن باتری رو نشون میده و معلوم میشه
شما از سالم بودن اتصال باتری هم مطمئن شید موفق باشید
بطور معمول به اون منبع بخارگیر بنزین میگن که کارش گرفتن بخار بنزین برای مصرف بهینه است مثلانقل قول:
دوست عزیز همونطور که دوست گرامی فرمودند به نظر من هم به احتمال زیاد از ترموستات و هواگیری رادیاتور و سیستم خنک کننده می تونه باشه و این کارو سریع انجام بدین چون خطراتی رو برای واشر سر سیلندر به دنبال داره و ب تعویض اون ضرر نمی کنید . کولر هم که خیلی مشکلا می تونه داشته باشه الان اگه کولر روان کار می کنه و خنکه و ماشی فشار نمیاره ممکنه از سیستم برقی سوییچ های اتوماتیک و جام کردن موقت کمپرسور باشه در ضمن تسمه رو بازدید کنید که اگر واتر پمپ به تسمه کولر مربوط باشه ممکه با در رفتن یا شل شدن فشار کولر باعث جوش آوردن بشه جچون علامت های جوش آوردن در ماشین شما دیده شدهنقل قول:
البته در ایران..............نقل قول:
من برای یه ماشین که 6 سال با ترموستات اصلی عالی کار کرد و بعد از اون ترموستات خراب شد و با مراقبت سالم به تعمیر گاه نمایندگی مجاز رفت و با کلی چانه و بحث قانع شدن که چک کنند و فهمیدند که سوخته !!!!!
ترموستات اصلی شرکتی انداختند و بعد از 10 ماه یا کمتر سوخت و من نبودم و واشررررررر !!!!!!!!!!!
دوستان عزیز ممنون از راهنماییتون! فن ماشین خوب کار میکنه و به نظرتون واشر سر سیلندر مشکل پیدا نکرده؟
امیدورم اینطور نباشه ماشینو درجا روشن کنی و ببینید در موقع کار و کم کم گاز دادن لرزش نداره؟نقل قول:
البته نه خیلی کم
بعد درب قالپاق رو غن رو بدارید و از کف نداشتن مطمئن شید بعد از عوض کردن ترموستات و هواگیری و چک کردن تسمه اگه بازم آب پس زد ..................... :n04:
از دوراسل منظورتون چی هست؟
اسمش کنیستره. کارش اینه که بعد خاموش شدن ماشین به وسیله یه شیر برقی که پشتشه هوای اتاقک آرامش رو می مکه و بنزین موجود در اون رو دوباره به سیستم گردش سوخت بر می گردونه و علاوه بر تاثیرش بر میزان مصرف بنزین تاثیر بسیار زیادی هم در جلوگیری از آلودگی هوا داره.نقل قول:
علاوه بر مواردی که دوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن دو دلیل دیگه هم امکان داره باعث به وجود اومدن این حالت بشه. یکی گیریپاژ یا قفل کردن کمپرسور کولر و دوم از کار افتادن رله فن کندانسور یا فن اصلی یا خود فنها که در نتیجه اون هنگامی که کولر میگیری فن مناسب کار نمیکنه.نقل قول: