:12:بله" ممنون میشم.نقل قول:
Printable View
:12:بله" ممنون میشم.نقل قول:
مرتضی جان اگر لینک هواپیمای آموزش (747 PMDG) رو داری بده به همراه کرک. تورنت نباشه لطفا.
ممنون.
سلام...
بوئینگ 707 رو میخواستم که پنل هم داشته باشه...
حجمش هرچی باشه مهم نیست.
ممنونم:11:
سلام ،
همونطور که می بینید من امروز عضو این فروم شدم ، آشنایی من با این فروم از طریق همین تاپیک بود، یک سابقه کوچیک چند ساله توی شبیه ساز دارم امیدوارم بتونم کمکی در آینده باشم و در عین حال مطالبی هم یاد بگیرم. متاسفانه قادر به اشتراک گذاشتن Add-on و افزودنی های FS نخواهم بود ولی نکاتی که در مورد آنها به ذهنم برسه و یا سوالهایی که سوادم برسه نظرم رو خواهم گفت. :20:
رفیق من فقط برای captainsim رو دیدم..ولی برای 2004 هستش..محصولات captainsim رو اگه کرک شده بگیری حتما یه باگی داره..من که آخر 757 و 767 و 727 رو قانونی خریدم زمین تا آسمون فرق میکنه!!!نقل قول:
کد:http://www.captainsim.com/products/b707/
من خودم هم از تورنت گرفتم. چون اینها کپی رایت داره بعید می دونم رو سرور دیگه ای گیر بیاد.نقل قول:
حجمش طوری هست که بتونی آپلود کنی؟نقل قول:
من خودم هم از تورنت گرفتم. چون اینها کپی رایت داره بعید می دونم رو سرور دیگه ای گیر بیاد.
آخه برای آموزش باید لینک دانلود بزاریم.
کسی نمیتونه آپبود کنه روی Persiangig ؟؟؟
من کرک شدش رو دارم حدود 160مگ هست تو Persiangig آپ میکنم...:46:نقل قول:
تو Persiangig همش 100 مگ میشه آپ کرد؟؟؟:18:
متاسفانه بله.نقل قول:
من کرک شدش رو دارم حدود 160مگ هست تو Persiangig آپ میکنم...:46:
تو Persiangig همش 100 مگ میشه آپ کرد؟؟؟:18:
میتونی دو تا اکانت درست کنی و فایل رو دو قسمت بکنی. مثل دو تا 80 تا.
یا تو گوگل آپ کن.
یا تو Sky Drive مایکروسافت.
یا هر جایی که لینکش حذف نشه بعد از مدتی.
ممنون.
جناب toomy خوشحالم كه برگشتيدنقل قول:
سوالي داشتم منتظر بودم كه برگرديد بپرسم
تو يكي از پستهاي شما ديدم كه از سايت هاي خارجي خريد كرديد ميخواستم ببينم كدام سايت است كه به ايران شيپينگ دارد و هزينه پست و اينجور چيزها چه روالي دارد
ممنون:40:
با تشکر از شما وبقیه دوستاننقل قول:
من سعی میکنم به زودی قسمت 5 آموزش رو آماده کنم
و دوست عزیز در مورد سئوال شما باید بگم که من توسط یکی از دوستانم که در این ضمینه فعالیت میکنه خریدم وهزنیه پستی برای من رایگان افتاده بود چون ایشون به صورت عمده خریداری کرده بودن
البته ایشون به بنده لطف داشتنند
اما اگر شما نرم افزار و یا سخت افزار خاصی مد نظرتون هست بفرمائید تا من سئوال کنم ولی هزینه پستش رو میدونم
برای من با DHL فرستاده شد از لندن وهزینه پستش 75000 تومان شده بود
اما الان رو نمیدونم چقدر هست
سئوالی بود در خدمتم
تقریبا 95% افزودنی های شبیه ساز را میتوان به شکل دانلود تحویل گرفت (هر چند که امکان تحویل پستی هم وجود داره) ، بطوریکه گاها حتی قبل از خرید لینک دانلود را در اختیار دارید (برای تست نرم افزار در دوره آزمایشی) و یا در اکثر موارد بعد از خرید لینک دانلود همراه با اطلاعات مربوط به فعال سازی نرم افزار برای شما ایمیل میشود. پس می توانید درگیر مسائل مربوط به پست و .... نشوید و لحظاتی بعد از خرید محصول را دریافت کنید به جز موارد خاص مثل FS global که شامل 12 dvd هست که خوب طبیعیه تحویل بصورت دانلود اصلا منطقی به نظر نمی رسه!نقل قول:
پس در صورت علاقه مواد لازم جهت اقدام برای یک خرید قانونی میشه:
1- یک اینترنت کانکشن پایدار مثلا ADSL 128K به بالا
2-در اختیار داشتن ابزار پرداخت اینترنتی (ویزا، مسترکارت،....، اکانت paypal و....) همراه با رعایت نکات ایمنی جهت خرید از داخل ایران:46:
دوستان عزیز با کمک شما و مطالب خود iq_boy؛ آموزش صفحه ی اول در 113 صفحه برای دانلود قرار داده شد و تمام مطالب بهش اضافه شد.
شما میتوانید این آموزش رو با حجم 6 مگابایت دانلود کنید:
با تشکر از همهکد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ebicross.persiangig.com/P30World/FlightSimulator/Flight-School/Flight%20School.zip
واقعا ای کاش منم الان تازه میخواستم با FS کار کنم...:16:.
دوستان کسی لینک بوئینگ 707 با پنل درست و حسابی سراغ نداره...؟؟
ممنون. خوبه دیگه خود شما توی آموزش FMC دیگه ترکوندی.نقل قول:
آقا دستت دردنکنه، خیلی کامل و زیبا شده. کاش من الان تازه می خواستم شبیه ساز رو یاد بگیرم! اینقدر منبع خوب نبود زمان ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم. زحمت اساسی رو دوستان کشیدن. PDF کردنش با من بود که هرکسی میتونست. :31:نقل قول:
بله عالی شده" خیلی زحمت کشیدید ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
واقعا ای کاش منم الان تازه میخواستم با FS کار کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام
آفرین بر شما که آموزشهای بینظیر را جهت راهنمایی ماها زحمتشان را میکشید.
آقا مرتضی و ebicross واقعا کارتون عالی است.
یایجیلو
پس شما به طور مستقيم از سايت نخريديد حالا كلا هزينه پستي از سوئد به ايران براي وزنهاي مختلف چه جوري ميتونم بفهمم سايتي وجود دارد در ضمن جوي استيك شما چيستنقل قول:
ممنون
یه سوال داشتم دوستان:
هواپیماهایی مثل داکوتا که تک چرخ عقب دارند نیازی به فلر کردن برای فرود هست؟ اصلا ممکنه فلر کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع لندیگشون فرق میکنه کاملا؟
ممنون.
ممنون به خاطر اموزش و اماده کردن اون که دوستان انجام دادند
دوستان در مورد هواپیمایی اولتر لایت زودیاک که در ایران مونتاژ میشه کسی اطلاعاتی داره ؟
oنقل قول:
خوشحالم که برگشتید.....موفق باشید
دوست عزیز من یه توضیحی بدمنقل قول:
یکسری از ادون ها هستنند که اصلا صرف نمیکنه دانلود کرد و واقعا تا نخرین فرقشو نمیتونید بفهمین
ولی یکسری دیگه نه مثلا هواپیما 737 سری 700 تا 900 شرکت Ariane هست که وقتی شما با پک میخرین میبینید که چقدر ارزش پولی که دادین رو داره و شامل پشتیبانی 24 ساعته و مواردی دیگه هست اما یکسری از هواپیما های دیگه مثل فوکر 100 وسایر موارد مثل هواپیما های شرکت Wilco به نظر من اصلا منطقی نیست که آدم بابتش پول بده و بهتر هست که دانلود کنه
اما در مورد نحوه خرید من به تمامی دوستان توصیه میکنم که به هیچ وج به صورت اینترنتی خرید نکنند
( منظورم از شرکت های خارچی هست )
چون بعضی شرکت ها به ایران نمیفرستن وچون ایران جزو اون کشورهای اسمشو نبره هست پولتون میره وتا بخواد برگرده جون آدم به لبش میرسه
بله دوست عزیز من توسط یکی از دوستانم خریدم ولی درمورد هزینه های پستی و وزن اون میتونید با یکی از نمایندگی های شرکت DHL در ایران تماس بگیرین و سئوال کنیدنقل قول:
من قبل از عید یک نامه به همراه یک کارت که حدودا اندازه یه ورق A4 میشد برای آمریکا فرستادم 95000 تومان شد
جناب toomy از dhl پرسيدم يك بسته يك كيلويي صدو سي هزار تومان آب ميخوره تازه گمرك هم اگر گير بده سي درصد هم گمركي ميخواد پس به صرفه اينست كه يا يك نفر بذاره تو چمدن بياورد يا در همين ايران به دو برابر قيمت خريد كنيم:41:
راست نگفتيد از چه جوي استيكي استفاده ميكنيد
نقل قول:
TOOMY عزیز ، توضیحی که من دادم در مورد نحوه خرید بود و اینکه یعضی از افزودنی ها ارزش خرید کردن دارند و یرخی نه حق با شماست.
اجازه بدبد مثالی بزنم، آخرین محصول PMDG یعنی PMDG BAe Jetstream 4100 توی سایت خود PMDG و خیلی جاهای دیگه به شکل دانلود عرضه میشه ، یعنی بعد از خرید و تائید پرداخت امکان دانلودش فراهم میشه و یا مثلا در لینک زیر Aerosoft به شکل BOX آنرا عرضه کرده:
[HTML]http://www.aerosoft.com/cgi-local/us/iboshop.cgi?showd,,10939[/HTML]
تا به حال بعد از پرداخت آنلاین از طرف خود سایت فروشنده من به مشکل برنخوردم ولی مشکلات حین پرداخت (که در واقع سایت موسسه مالی عمل هست که عمل می کنه) برای ایرانیها گاها دردسر ساز میشه:41:.
سلام به همگی
پنل فوکر -100 رو میخواستم...
ممنون میشم اگر لطف کنید
ببخشید دوست عزیز یادم رفت بگم من از جو استیک استفاده نمیکنم من از یوک استفاده میکنمنقل قول:
Yoke Siaitek
اینم یه نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر فقط پنل فوکر 100 رو میخواید لینک پایین ولی اگر کل فوکر 100 رو میخواید با پنل اصلی باید محصول دیجیتال اویشن رو دانلود کنید که فکر میکنم لینکش در سایت موجود باشهنقل قول:
اگر نبود بگین میزارم
[HTML]http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=Fokker+100&CatID=fs2004pan&G o=Search[/HTML]
جناب تامی من فوکر 100 رو دارم..ولی fmc کار نمیکنه..به اصطلاح cold & dark هستش
جناب tommy
اين پدال سايتك را داريد كارايي اش چه طور است شنيدم خيلي سفت است به نظر شما پدالهاي ch بهتر نيست:20:
بله. لندینگشون فرق می کنه. فلیر کردن می خواد یعنی اول باید چرخ عقب به باند برخورد کنه و بعد به آرومی چرخهای دیگه. البته اگه منظورتون از سؤال این بود.نقل قول:
این نحوه ی لندینگی که شما گفتید در حالت عادی استفاده میشه اما اونی که فرموده بودند "فلیر کردن نداره باید روی چرخهای جلو touchdown کرد.نقل قول:
منظور من هواپیمای داکوتا هستش.نقل قول:
بله. لندینگشون فرق می کنه. فلیر کردن می خواد یعنی اول باید چرخ عقب به باند برخورد کنه و بعد به آرومی چرخهای دیگه. البته اگه منظورتون از سؤال این بود.
اون هواپیمای A380 رو در وصف اون سایت گذاشتم. :21:
در قسمت آموزشي خود فلايت سيمولاتور اين موضوع است در واقع دو نوع فرود است يكي فرود سه نقطه ايي كه خلبان جوري فرود مياد كه هرسه چرخ با هم به زمين مينشينند در روش ديگر ابتدا چرخهي جلو به زمين مينشيند و بعد كه سرعت كم شد چرخ عقب به زمين ميرسد يعني برعكس هوا پيما هاي امروزي در اين هواپيما ها نميشود فلر كرد چون چرخ كوچك عقب نميتواند وزن ناشي از لندينگ را تحمل كند:20:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
در قسمت آموزشي خود فلايت سيمولاتور اين موضوع است در واقع دو نوع فرود است يكي فرود سه نقطه ايي كه خلبان جوري فرود مياد كه هرسه چرخ با هم به زمين مينشينند در روش ديگر ابتدا چرخهي جلو به زمين مينشيند و بعد كه سرعت كم شد چرخ عقب به زمين ميرسد يعني برعكس هوا پيما هاي امروزي در اين هواپيما ها نميشود فلر كرد چون چرخ كوچك عقب نميتواند وزن ناشي از لندينگ را تحمل كند:20:
من در واقع اسم این فرود رو میخوام. یعنی فرود چی بهش میگن؟
یک مطلبی از خلبان مهاجر خوندم که گفته بود بهترین فرود طوریه که قبل از برخورد چرخها با باند هواپیما استال کنه و به آرامی هواپیما بیفته روی باند و انقدر سرعت فرود کم باشه که حتی نیازی به فول ریورس نباشه و فقط مقدار کمی ریورس کنید که حتی مسافران متوجه ریورس نشن.
میخوایتم ببینم توی سیمولاتور این ممکنه؟ منظورم در Realism بالا هستش. من سعی کردم ولی هواپیمام توی زمین فرو رفت. شاید من اشتباه کردم.
خلبان در مرحله تقرب نهایی(Final Approach)باید طبق یک برنامه بسیار دقیق و منظم اقدام به کاهش سرعت و کاهش ارتفاع نماید و طبق آنچه در کتاب های پرواز نوشته شده است بهترین تاچ داون (مرحله تماس چرخ ها با زمین) این است که طوری خلبان دسته گاز را به نرمی عقب بکشد و سرعت را کاهش دهد که درست در آخرین سانتی مترهای تماس با باند هواپیما در حالت واماندگی یا همان استال (Stall)قرار گیرد و در واقعا هواپیما به روی باند بیفتد (که این نرم ترین فرود می باشد و مسافرین حتی نمی فهمند که هواپیما کی نشسته است) البته این کار مهارت خاصی را می طلبد و معمولا خلبانان این کار را نمی کنند و در حدود چند پا مانده به زمین موتور را آیدل می کنند یعنی کلا دسته های گاز را می بندند (به قول راننده ها موتور را می گذارند تو خلاص) ، بسیار از خلبانان هم به منظور حفظ آمادگی برای صعود مجدد (در صورت بروز مشکل احتمالی) نه تنها این قاعده را رعایت نمی کنند بلکه چند درصدی هم بیشتر از آن چه در کتابچه فنی گفته شده است به موتور نیرو می دهند ، به هر حال در زمانی که دید برای فرود کم است معمولا تمامی خلبانان جانب احتیاط را رعایت کرده و این کار را انجام می دهند و ضمن این که قدرت موتور را یک کم بیشتر از حد مجاز تنظیم می کنند ، یک کمی هم بالاتر می گیرند تا زمانی که باند را به خوبی ببینند و بعد اقدام به نشاندن هواپیما می کنند که به همین دلیل معمولا در انتهای یک سوم ابتدایی باند فرود می آیند و برای توقف باید جهت موتور را با شدت تمام معکوس نمایند که اصطلاحا به آن فول ریورس (FullReverse)می گویند و با صدای زیاد و شتاب منفی همراه است و اگر در سطح باند هم بارندگی باشد باز شدن درپوش های موتور و برخورد پر فشار هوای داغ با آب روی باند باعث تبخیر و پاشیده شدن آن به اطراف می شود
راستش اسمش رو دیگه نمیدونم.نقل قول:
"
"
"
من تاحالا نشنیده بودم " به نظر روش خیلی سختی میاد اما تو شبیه ساز نشد نداره:46: باید امتحان کنم و تمرین و تمرین وتمرین...
ما همچین حالتی رو برای هواپیمای سسنا داریم که معمولا در 300 فوتی زمین موتور رو آیدل میکنیم که با vs 300 فرود بیاد..ولی در هواپیماهای MEJ باید با پائین آوردن دماغه و کم کردن دور موتور هواپیما رو بیارید پائین و در 30-40 فوتی زمین موتور رو آیدل کنید..آونوقت نیازی به فول ریورس ندارید...
جسارت حقیر رو ببخشید
خوب شما باید به ترتیب اول باطری های پنل رو روشن کنید وسپس به ترتیب جلو برید تا بتونید با FMC کار کنیدنقل قول:
نه دوست عزیز این طور نیستنقل قول:
وجالب که بدونید این پدال پیچی داره که شما میتونید توسط اون مقدار سفتی پدال رو تنظیم کنید
جناب تامی ممنون میشم که چک لیستش رو بگید..ممنون
با راهنمائی که دوستان می کنند عمل کنید اگر باز با FMC تاریک روبرو بودید مربوط می شود به یک مشکل معروف در هنگام نصب فوکر Digital Avation ، آنهم عبارت است از عدم نصب صحیح 3 فونت مورد نیاز در FMC.نقل قول:
توی فروم DA بوضوح اشاره شده و لینک دانلود فونت ها قرار داده شده، اگر مشکل از این بابت بود و توضیح بیشتری لازم بود بفرمائید.