در مودمهای لینکسیس پورت 23 که مربوط به تلنت هست رو بستند.نقل قول:
Printable View
در مودمهای لینکسیس پورت 23 که مربوط به تلنت هست رو بستند.نقل قول:
دوستان فکر نکنم برای دانلود شبانه نیاز به این همه کار باشه
من خودم مودم رو طوری تنظیم کردم که اگه 15 دقیقه send و recieveنداشت خودش دیسکانکت شه(همه مودمها این خاصیت رو دارن)
ضمنا کانکشن هم pppoeهست
مثلا ساعت 10 شب لینکها رو به idm میدم و توی نرم افزار autopower&shutdown تنظیم میکنم که ساعت 1:03 لپ تاپ رو روشن کنه و ساعت 7:05 دقیقه سیستم رو شات داون کنه به همین راحتی
ضمنا اگه تو ویندوز زیر connection وایرلس تیک اتوماتیک کانکشن رو بزارید میتونید با این روش دانلود شبانه رو بوسیله وایرلس انجام بدی
نیازی به بیدار موندن و ریست کردن مودم نیست چون خود مودم 15 دقیقه بعد از hibernateکانکشن رو دیسکانکت میکنه
الان 6 ماهه استفاده میکنم و تا حالا هم الحمدلله مشکلی نبوده
پس چه جوری باید یک مگ گرفت؟
ی جواز مغازه دارم می تونم اونو بدم برای خونه؟
سلام داداش گلمنقل قول:
ایشالا هر جا که هستی شاد و سرزنده باشی
حقیقتش ما هم با این ترافیکی که آسیا میده مشکل داریم
خیلی سریع ته میکشه
هر کدوم از این isp ها رو که بررسی کنی یه جای کارشون میلنگه،آسیا هم همینطور....
سرویس 1 مگ رو تو تعرفه هاشون آوردن ولی فعلا ارائه نمیدن چه با جواز چی بی جواز !نقل قول:
آها ، نمی دونستمنقل قول:
وحید جان ، یه بار بدون پورت بزن ، ببین چی می شه .
بزن : telnet 192.168.1.1
من بدون پورت یه برا زدم ، کار کرد ، حالا یه تستی بکن ، ببین چی می شه .
اگه کلا با تلنت نشد ، می شه از توی تنظیمات ریست کنی ، و با استفاده از ماکرو اکسپرس ، بذاری خودش ریست کنه ، این آخرین و بدترین راهه ، اما بهتر از اینه که 1 نصفه شب بد خواب شی :13:
مخلصیمنقل قول:
آره این لعنتی ، زود ته می کشه ، ما هم زیادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو سه تا یوزر هست تو خونه که هر چی می گم کمتر یوز کنن ، به گوششون بدهکار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید یه راهی پیدا کنم . این جوری نمی شه .
مخلصیم
یا حق
دوستان یه اتقفاقی برام افتاده
پنج شنبه دقیقا ساعت 1.5 دقیقه شب کانکشن رو یه بار قطع و وصل کردم و شروع کردم به دانلود رایگان سیستمم رو گزاشتم تا 6.58دقیقه دانلود کنه
صبح که بلد شدم خوشحال که یه گیگ دانلود کرده وقتی که باقیمانده حسابم رو چک کردم دیدم 112مگ برام باقی مونده یه گیگ از شارزم پرید (ساعت شروع روبرام زده بود 12.5 دقیقه )
چی کار کنم می تونم شارزم رو پس بگیرم من خودم کانکشن رو قطع و وصل کردم ولی از حسابم کم کرده
ساعت سیستمت جلوتر از ساعت سیستم آسیاتک بودهنقل قول:
دقیق نبودن زمان این مورد رو پیش میاره
آخه جالب این جاس ساعت قطع شدن دقیقا با ساعت سیستمم یکی بوده درست شب بعد با همون تنظیمات دنلود کردم مشکلی نداشتنقل قول:
حالا به نظر شما ممکنه شارز رو پس بدن یا باید ترافیک بخرم
امکانش کمهنقل قول:
ولی شما زنگتو بزن و براشون توضیح بده که چه زمانی کانکت شدی
اونجوریه دیگه کاریش هم نمیشه کرد مشکل اینجاست که من Tplink 8811 هم دارم با اون روش که شما آموزش رو گذاشتی کار نمیکنه . فکر میکنم به خاطر اون پیغام اول صفحه باشه .نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/n0cspmezhohfp9foqzf.jpg
نقل قول:
آخه مومن :31: ، ارور چیه ، این صفحه تلنته . وقتی آی پی رو تو برازر می زنی ، چی می خواد ازت ؟ یوزر پس می خواد ، درسته ؟
اینجام می خواد دیگه :31:
ما آخوند ها رو شما ها پیر می کنید دیگه :31: :10: :11:
یوزر پس رو بزن ، بعد یه هلپ بگیر ، خرد خرد برو جلو ، تا برسی به جایی که بتونی ریبوت رو سند کنی .
با دقت این پست رو بخون :
وحید سیویل : تو هم تست کن ، خبر بده .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5094082&postcount=32
دوستان ، کسی هم دی لینک داشته باشه ، و از دستور تلنت استفاده کنه ؟
یا حق
می دونم آخوند جون ناسلامتی ما کاربر فعال شبکه شدیم جای شما رو گرفتیم:10::31:نقل قول:
منظورم این بود طبق این آموزش :
نمیشه فایل bat ساخت که خودش لوگین کنه و بقیه فرامین رو تحت تلنت اجرا کنه وگرنه دستی میشه و مشکلی نداره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5094082&postcount=32
اوپس :31:نقل قول:
منظوری نداشتم ، ساری
آخه تقصیر خودته دیگه ، ببین عکس چی رو گذاشتی می گی اروره ؟
در کل ساری ، منظوری نداشتم :10:
ببینم ، یه اسکرین از ارور می دی ؟ تو وین ایکس پی که نباید مشکلی باشه ، تو سون باید نصب بشه ، که آموزشش هم هست ، نصب کردی تلنت رو ؟
اگه این کار رو کردی ، یه اسکرین از cmd می دی ؟ فقط بدون پورت وارد کن دستور رو .
وحید جان ، شما هم یه اسکرین بذار ، ببینیم چی می شه .
حدود 2 ماه پیش یه شب این اتفاق برای من هم افتاد و نزدیک 700 مگم که مونده بود پریدنقل قول:
توی پنل اومده بود از ساعت 12:34 شروع به دانلود کردی در صورتی که قبل اون به مدت 6 ماه هر شب نرم افزار autopoweron ساعت 1:03 کانکت میشد و بدون مشکل دانلود میکرد و 7:05 هم لپ تاپ رو شات داون میکرد
زنگ زدم پشتیبانی و هرچقدر روضه خوندم گردن نگرفت
مخلص آخوند پاک نیت:11:نقل قول:
im مازندران :31:
منظورم از عکس این بود که واسه شما اولش عبارت Login رو مینویسه که میشه از این طریق مودم رو ریبوت کرد ولی واسه من ADSL2+ Modem Router رو اول مینویسه که فکر کنم مشل همینجاست هر کاری هم کردم نشد وین هم Xp هستش اصلا اررور نمیده فقط یوزرنیم رو باید خودش تایپ کنه که نمیکنه.
یه اسکرین بذار ، اولا .
دوما ، تست کردی ، ببینی بعد از این که اون رو می نویسه ، می تونی چیزی وارد cmd کنی یا نه ؟ کلا جوابی ، چیزی می ده یا نه ؟
با کی بورد بازی کن ، ببین فایده داره یا نه .
برای لینک سیس سرچ کردم ، تا اینجایی که من فهمیدم (ناقص ، گذرا) سیسکو کلا با تلنت میونه خوبی نداره انگار ، امنیت نداره ، برای همین هم مایکروسافت تو وین 7 تلنت رو بای دیفالت دی اکتیو گذاشته .
باز می گردم ، چیزی دستگیرم بشه ، پابلیش می کنم 100%
یا حق
به نقل از ramtinmec : من خودم مودم رو طوری تنظیم کردم که اگه 15 دقیقه send و recieveنداشت خودش دیسکانکت شه(همه مودمها این خاصیت رو دارن)
دوست عزیز می شه توضیح بدی چه طور این کارو کردی چون من خیلی نیاز دارم به این نوع تنظیم کردن بقیه دوستانم اگه اطلاعی دارن
ممنون می شم اگه توضیح بدن
دوست عزیزمودم من tp-link 8901میباشد ولی توی همه مودمها این گزینه هست ولی با اسامی مختلفنقل قول:
توی مودم من اونجایی که کانکشن pppoe میسازم زیر همونجایی که user و password رو وارد میکنی یه گزینه هست که 3 تا سوال داره:
1-Always On
2-Connect On-Demand (Close if idle forminutes)
3-Connect Manually
من توی گزینه دوم عدد 15 دقیقه رو قرار دادم و بعد از 15 دقیقه اگه send و recieve نداشته باشی مودم خودش دیسکانکت میکنه
همونطور که گفتم فکر کنم همه مودمها اینو دارن توی مودم asusاین گزینهفکر کنم اسمش live-on باشه
اینجا هم screenshot گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up.--------.com/images/ew5qnmrgugsoggf1w66.jpg
اگر دوباره بخواید کانکت بشه چیکار میکنید؟نقل قول:
ساعت 1:03 نرم افزار autopower &shutdown لپ تاپ رو روشن میکنه و idm دانلود رو شروع میکنه(موقعی که idm درخواست دانلود میکنه مودم در عرض 1 ثانیه کانکت میشهنقل قول:
اگه اینجوری توضیح بدم بهتر باشه:
روال من اینجوریه فرض کن ساعت 9 میخوام برم بخوابم مودم رو خاموش میکنم و از توی idm و از قسمت schedule گزینه start رو میزنم(توجه کنید که مودم خاموشه چون اگه روشن باشه دانلود شروع میشه و حجمتون کم میشه)
از توی autopoweron تنظیم میکنم که لپ تاپ سر ساعت 1:03 روشن شه و سر ساعت 7:05 صبح شات داون شه
از توی منوی autopoweronگزینه hibernate رومیزنم تا سیستم کاملا خاموش بشه و بعد از مطمئن شدن از خاموش شدن لپ تاپ مودم رو روشن میکنم(مودم ساعت 9 کانکت میشه و به صورت اتوماتیک 9:15 دیسکانکت میشه )
ساعت 1:03 لپ تاپ روشن میشه و چون قبل از hibernate ما گزینه start رو زدیم در عرض 1 ثانیه کانکت میشه و تا ساعت 7:05 صبح دانلود میکنه
البته این تنظیمات برای اولین بار شاید چند دقیقه طول بکشه ولی برای دفعات بعد فقط چند ثانیه وقت میگیره
این روش رو 6 ماهه استفاده میکنم و تا حالا الحمدلله مشکلی نداشتم
یکی دو بار امتحان کنی عیار میاد دستت
ممنون از راهنماییت ramtinmec
سلام دوستان
من الان از لایزر دارم سرویس میگیرم
سرعتش روزانش واسه وب گردی بد نیست ولی شبانش واسه من و تعدادی از بچه ها خیلی اوعضاش بی ریخت شده
میخوام بدونم این شرکت هم فقط 128 میده و آیا با کارت دانشجویی 256 یا 512 نمیده؟!
سرعت هایتون چه جوریه؟
128-256-512
شبانه حدوداً چقد دانلود دارین؟
من خودم از تهرانم
خب ، من هیچی ندادم ، نه کارتی ، نه نامه ای ، هیچی ، ولی سابقه ام زیاده پیش این شرکت .نقل قول:
128 هم می تونی بگیری ، بعد موقع تمدید ، می کنی اش 512 ، مشکلی نیست ، حتی بگو نامه می آرم ، بعدش هم نبردی ، نبردی ، بی خیال ، این قدر سر این قانون مسخره سخت نمی گیرن ، حداقل به من که نگرفتن .
من 512 دارم ، با دانلود منیجر روز ها در حدود 60 دانلود دارم ، ثابت نیست ، اما خب منطقی هست ، راض ام .
شب ها هم 1 تا 7 در حدود 1.100 ، 1.200 دانلود دارم ، اون هم راضی ام به شخصه . در 6 ساعت باید رسما 1380 مگ دانلود بشه ، من با 1.200 راضی ام ، قیمت هم منصفانه است ، به نسبت این بازار مسخره اینترنت ایران ...
یا حق
ممنوننقل قول:
اطلاع از سرویس 64 نا محدود و یا 128 نامحدود ندارین(قیمت+سرعت دانلود)
تو لیست تعرفه هاش که اسمی از 64 نبرده و یا در کل اسمی از نامحدود نبرده
آسیاتک دور نا محدود رو خط کشیده .نقل قول:
اگه می خوای ، برو سمت بقیه شرکت ها ، که قیمت هاشون هم فضاییه ....
اگه خودتی و خودتی ، استفاده ات رو می تونی منیج کنی ، با حجمی می تونی بسازی ، دانلود رو می تونی شبانه بذاری ، این جوری می تونی از 512 لذت ببری ، خیلی هم به جیبت فشار نمی آد دوست من .
:10:
نو منطقه ما که هیچ شرکتی پورت خالی نداره . آسیا تک پورتای خودش از نماینگیهاش جداست؟
پس بیخیال نامحدود فعلاًنقل قول:
خوب شما که 512 داری 1200 تا واسه هر شب که خیلی کمه:46:
اگه همین لایزر بازی در نمیاوارد من داشتم هر شب با 128، 600 تا دانلود میکردم
حالا دوستان 128 و 256 هم بیان سرعت و حجم دانلودشون تو هر شب بگن ممنون میشم:10:
جمله اولت رو خوندم ، داشتم شاخ در می آوردم :18:نقل قول:
ببین دوست من ، خیلی وقت پیش ، من از آسیاتک حجمی می گرفتم ، اون موقع ها ، سرعت قرار داد کشک بود ، همه حجمی ها ، 512 داشتن ، البته خیلی ثابت نبود ، اما برای کسی که 128 قرار داد می بنده و 512 می گیره ، خوب بود . اما بعد از این انقلاب صنعتی :31: که آسیاتک کرد و نامحدود ها رو برداشت ،به همه سرعت قرار داد رو می ده دوست من ، پس تعجب نکن که با 512 ، شبی 1.200 دان می کنم ، کاملا به سرعت اسمی نزدیکه
( این هم 2*2 تا 4 تا ، برای روز مبادا که یه وقت ندونه کسی ، جسارت نشه :
512 Kb می شه 64 KB ، به بیت و بایت ، b کوچیک و B بزرگ دقت کنید ، 64 KB/s می شه 225 مگ در ساعت ، که در 6 ساعت شب ، 1 تا 7 ضرب کنید ، می شه 1350 مگ )
یه مدتی هم من نامحدود داشتم از آسیاتک ، مال دوران جوونی بود و جاهلی :31: یه ماه در میان 128 و 256 می گرفتم ، خوب بود و راضی بودم ، سرعت ها نمی شد گفت که ثابت ، اما روی Average بود ، کلا از نظر سرعت و کیفیت سرویس ، من راضی بودم از آسیا ، تو این چند وقته ( غیر از یکی دو ماه که مرکز مشکل داشت و شرکت هم از خجالت ما در آمد )
سوالی بود در خدمتم دوست من :10:
نه اینو واسه این گفتم که لایزر سرعت ها رو دوبل میبنده
یعنی 128 که باید بشه 16 رو 32 میبنده
این اسیا تک سرعتش چه جوریاس؟ سرعتاش طبق همون چیزیه که تو قرارداد نوشته یا این که از اون بالاتره ؟
سرعتش طبق قرارداده البته چند ماه قبل بالاتر میدادن ولی الان نهنقل قول:
رفیق شما کجا زندگی میکنی چون فرق میکنهنقل قول:
سرعت رو شدیدا کشیدن پایین
این چند روزه (از قبل از 16 آذر ) بعضی سایتها رو با بدبختی باز میکنه.حتی سایتهای معمولی و وطنی!!!
خیلی ممنون تا همین جا کافی بود می خواستم بدونم وقتی مودم روی حالت idle هست اگر طرف پیج باز کنه مودم خودش کانکنت میشه فورا یا طول میکشه و اذیت میکنه اینجوری که شما میگید باشه خیلی خوبه.نقل قول:
اگر ناحدود می خوای باید بری سراغ مخابرات 128 رو 10 توم میده ماهی ولی با این سرعت تو 24 بیشتر از 1200 مگ دانلود نمیشه .نقل قول:
در جواب sei_pm عزیز
در جا کانکت میشه چون ارتباط adsl برقراره و فقط مودم کانکت میشه فکر نکنم 1ثانیه هم طول بکشه
اگه میخوای امتحان کنی میتونی مودم رو تنظیم کنی بعد 1 دقیقه دیسکانکت شه (مطمئن شو که چراغ اینترنت روی مودم خاموش شه) حالا مرورگرت رو باز کن یا idm رو بگذار رو دانلود میبینی که سریع کانکت میشه
سرعت من در آسیا تک (شیراز) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه آسیاتک (512) بشدت افت کرده . بقیه هم این مشکل رو دارن؟
سرعت دانلود شبانه روی 150 Kb در ثانیه هست
مشکل پهنای باند داره آسیا تک !
اصلا سمتش نرید ! من 2 ماه دیگه قرار داد دارم ولی دارم می رم مخابرات هم بگیرم