چرا من وقتی روی چت روم کلیک میکنم این پیغام رو میده
This request was refused
Printable View
This request was refused
اين ياهو مسنجر كه واسه ويستا هستش كي مياد
اي بابا !
من اين پست رو ديدم بعد يه کم ياهومو دست کاري کردم ، همين مشکل براي منم پيش اومد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ياهوي من 7
شرمندهنقل قول:
يه مشکل ديگه اي هم که پيش ميآد اينه که وقتی ميخوام همون ياهو قبليمو نصب کنم و بيخيال version 8 ميشم ديگه اون version قديمی ها هم نصب نميشه,يعنی دقيقاً همون error رو ميده ،در نتيجه مجبورم ويندوز عوض کنم
من یه مشکل توی یاهو مسنجرم دارم اونم اینه که مثلا وقتی چند نفر انلاین هستند
من مثلا برای یه نفر یه پیزی مینویسم و میفرسم با اینکه اون انلاین هستش ولی جواب نمیده یعنی اون منتی
یا هر چیزی که من نوشتم و فرستادم براش بهش نمیرسه و باید 10 یا 20 بار براش بفرستم تازه بفهمیه براش چیزی بفرستادم
میخوام ببینم دوستان میدونن مشکل از کجاست
سلام
لینک برنامه N2ROnlineChecker رو می خوام.
ممنون.
چون سن رو زير 18 سال دادي موقع ثبت نام . بايد يه ID ديگه بسازي .نقل قول:
This request was refused
والا به گفته خود Microsoft بايد روي خود ويندوز نصب باشه ولي منم نصب كردم نبود .نقل قول:
اين ياهو مسنجر كه واسه ويستا هستش كي مياد
عزيزم مشكل از خود ياهو هستش . مال منم اينطوريه . ميبيني يكي هستش ولي هرچي پيغام ميدي جوابت رو نميده . اين مشكل مال اين هستش كه وقتي كسي آي دي شو ميبنده يا خود به خود بسته ميشه به هر دليلي خود ياهو بعد از 15 دقيقه ميبندش . اون موقع ما فكر ميكنيم كه تازه رفته و با ما قهره ! من يه مدت اين مشكل رو داشتم تا اينكه يه بار براي خودم پيش اومد . توي Addlist دوستم ديدم خودم ON هستم ولي در اصل نبودم !نقل قول:
من یه مشکل توی یاهو مسنجرم دارم اونم اینه که مثلا وقتی چند نفر انلاین هستند
من مثلا برای یه نفر یه پیزی مینویسم و میفرسم با اینکه اون انلاین هستش ولی جواب نمیده یعنی اون منتی
یا هر چیزی که من نوشتم و فرستادم براش بهش نمیرسه و باید 10 یا 20 بار براش بفرستم تازه بفهمیه براش چیزی بفرستادم
میخوام ببینم دوستان میدونن مشکل از کجاست
براي شما :نقل قول:
سلام
لینک برنامه N2ROnlineChecker رو می خوام.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
می خواستم من چطور می تونم بفهم توی یک روز خاص آیا کسی با یک کامپیوتر دیگه بهmail box yahoo و اطلاعات yahoo messengeram وارد شده یا نه ؟
با تشکر
با سلام
چطور می تونم بفهمم که کسی در یک روز خاص با یک کامپیوتر دیگه (غیر از کامپیوتر من ) mail box yahoo یا yahoo messengeramo باز کرده یا نه ؟( البته باید بگم که در اون تاریخ من اصلان login نداشتم و اینکه بفهمم login شده یا نه می تونه کافی باشه )
متشکرم
من حواسم نبود offهايي رو كه برام فرستاده بودن رو نخونده بستم
توي messenger archiveرفتم ولي بعضي هاش نبود ايا راهي هست كه بتونم اونا رو دوباره بخونم؟
خير
از نرم افزار هايی که ارشيو فايل هايی که در محل نصب ياهو ذخيره ميشند رو اجرا ميکنه به نام های افلاين ياهو ارشيو و چيز های مشابه استفاده کن شايد ذخيره شده باشه
امّا اگه تو ارشيوت نيست بعيد هست که باشه
دیگه پرید باید فاتحه اش رو بخونی
همه چیز درباره Yahoo Messenger : ياهو مسنجر
سلام
من يه برنامه ميخواستم براي ياهو مسنجر كه همه شكلك ها رو داشته باشه يعني يه Emotion Sender باشه
و ديگه راحت بدون نوشتن كد با استفاده از برنامه از شكلك هاي مخفي استفاده كرد
البته چند تا برنامه بود كه ديگه روي ياهو مسنجر 8.1 كار نميكنه
ممنون ميشم برنامه اي كه معرفي مي كنيد روي نسخه 8.1 تست شده باشه
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من تازه عضو این سایت شدم
یه سوال دارم
چرا من وب کم بقیه رو میتونم ببینم
ولی وقتی میخام به بقیه وب بدم برا طرف مقابلم پیغام ارور میده
ترو خدا زود کمکم کنید
متشکرم
سلام خدمت دوستان
یه مشکل عجیب برام پیش اومده
از yahoo ورژن 7 استفاده میکنم انلاین که با کسی چت میکنم نوشته های طرف
مقابل رو نمیتونم ببینم البته نوشتههای خودم رو هم که مینویسم وقتی send میکنم هم
نمیبینم ورژن 8 رو نصب کردم دیگه اصلا نمیتونستم وارد ایدیم بشم
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
ممنون از توجه و لطف دوستان عزیز
دوستان میشه کمکم کنید؟
یکی هست که دیگه نمیتونه با مسنجرش آنلاین شه
میگه وقتی آی دی شو میزنه این ارور میاد
Yahoo! Messenger has encountered a problem and needs to cloce. we are sorry for hte in convenience
جون هر کی دوست دارید کمکم کنید
آقا یه مشکل.
من نه پیغام هایی که برام میزارن میبینم نه پیغام هایی که خودم میفرستم.
اصلا فکر کنم پیغام فرستاده نمیشه.
کمک کنید.
این بر میگرده به بر نامه ی یاهو........... دو حالت داره........ یا یاهو ای که نصب شده مشکل پیدا کرده، یعنی فایلی از یاهو با مشکل مواجه شده، که نصب مجددش ممکنه کمکتون کنه........... اما دلیل دیگه ای که احتمالشو کم میبینم اینه که کسی بوتش میکنه........... وقتی که یه نفر بوت بشه، به علت فرستاده شدن پکیج های زیاد از طرف شخص بوت کننده به آیدی فرد، یاهو هنگ میکنه و در نتیجه این ارور رو میده............. البته احتمال این حالت دوم کم هست............نقل قول:
یه حدس میزنم اما مطمئن نیستم.......... یاهو در واقع از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنه............تنظیمات Internet Options رو اگر تغییر دادی به حالت اولیه برگردون........ اگر از پروکصی( با س بخون!) استفاده میکنی ------ رو وردار.......... ممکنه اینطوری درست بشه..........نقل قول:
آقا یه مشکل.
من نه پیغام هایی که برام میزارن میبینم نه پیغام هایی که خودم میفرستم.
اصلا فکر کنم پیغام فرستاده نمیشه.
کمک کنید.
موفق باشید
ممنون امین جان
لطف کردی عزیزم
بچه ها من يه مشكلي با مسنجر پيدا كردم كه با عوض كردن ورژن هم حل نشد اون هم اينه كه وقتي ميخوام وارد روم بشم ارور ميده كه روم پر هستش حتي روم هايي كه 1نفر توش هست ! البته بعشي وقتها هم اصلان ارورنميده ولي داخل روم نميشه ! ممنون ميشم كسي بتونه راهنماييم كنه :40:
دسستون درد نكنه ادامه بديد
امین جان عمل نکرد.نقل قول:
راه دیگه ای نداره.؟
سعید جان مشکلتون اینجا مطرح شده و پاسخشم به طور مفصل گذاشته شده:نقل قول:
فقط مشکل اینجاست که به انگلیسی هست............. اگر نتونستی کاری از پیش ببری بگو خودم واست فارسیشو توضیح بدم............ :happy:
موفق باشی
نقل قول:
هیچکس نبود ؟ :45:
منم نمی تونم وارد روم بشم از چند نفر پرسیدم گفتن رو برا ایران تعطیله یعنی روم بی روم:41:نقل قول:
دوست عزیز من که توی پست بعد جواب شما رو دادم!نقل قول:
میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید............ چندتا سایت دیگه هم هست که اگه خواستین در اختیارتون میذارم............. البته همین سایت معروف تره...........
موفق باشید
هومن جان آخه یعنی چی واسه ایران تعطیله! خیر، بنده خودم وارد روم میشم و تعطیل هم نیست........... اما وقتی وارد روم میشم یا نمیره داخل، یا بعد از چند بار سعی کردن میره داخل..............نقل قول:
دوست عزیز پیغامی که به شما میده میگه که روم پر هست؟
آقا من متوجه نشدم ! يعني چي وقتي وارد روم ميشي نميره داخل ؟!!نقل قول:
من كلا وارد روم نميتونم بشم و فكر ميكنم يه مركزي تو ايران مامور شده روم ها رو تا جايي كه ميتونه پر كنه تا كسي نتونه داخل بشه :41: چند تا از دوستان من تو اروپا هم اين مشكل رو دارند در ضمن ما فقط روم هاي ايران رو نميتونم داخل بشيم بقيه روم ها مشكلي ندارند !
یکم بیشتر توضیح بدی ممنونت می شیم!نقل قول:
راستش جواب دوست عزیزمون Italian boy رو نمیدونم....... اما شما میگی روم ها واسه ایران تعطیله من اولین باره که میشنوم....... یعنی بعضی مواقع که میخوام وارد رومی بشم....... یه پیام میاد که انتظار واسه وارد شدن به روم بیش از اون چیزی که انتظار میرفته طول کشیده.......... مجددا سعی کنید............... بعد دفعات دیگه که امتحان کنم میره داخل............ اما بعضی مواقع نمیره داخل و پیام خاصی هم نمیده............ و بعد از یه مدت خود به خود همون روم باز میشه............نقل قول:
موفق باشی.......... :happy:
نه من وقتی می خوام برم روم دو تا پیغام می یاد که من حدود 12 13 بار هم همین کار رو می کنم بازم وارد روم نمی شه؟نقل قول:
میشه متن پیغام رو بذاری؟ :)نقل قول:
This request was refuset:41:
خوب دوست عزیز این پیغام چه ارتباطی به ایرانو بسته بودن روم داره! این به خاطر اینه که سنت کمتر از 18 ساله......... و تنها راهش اینه که یه آیدی دیگه بسازی و سن رو بالای 18 سال تعیین کنی.......... و یا اینکه وایسی تا سن آیدیت به 18 سالگی برسه! :laughing:نقل قول:
موفق باشی :happy:
ماجراي اين روم ها آخرش چيه!!!
دهن ما رو سرويس كردن اينا
با سلام خدمت همه مخصوصا mb_danger
براي ايجادشكل برنامه زير را كپي كرده و در قسمت pm يا chatroom بايستي paste كنيد . با استفاده از تنظيمات رنگ در ياهو مسنجر مي توانيد ايجاد تنوع كنيد
کد:
<font face="webdings"><font size="35"><font color="FF6666">ZZZZZ
کد:
<font face="comic sans ms"><font size="12">@};-s@l@m[-o< befarma>:D< pooshte dar bade;) :-"
<font face="webdings"><font size="28">MMPIJDJIPMM
کد:
<font face="wingdings"><font size="6"><font color="FF99FF">«<font size="12"><font color="9900FF">«<font size="16"><font color="6633CC">«<font size="22"><font color="330066">«<font size="26"><font color="000000">«<font size="10"><font face="arial"size="10"><font color="990099">@};-<font face="wingdings"><font size="26"><font color="000000">«<font size="22"><font color="330066">«<font size="16"><font color="6633CC">«<font size="12"><font color="9900FF">«<font size="6"><font color="FF99FF">«
کد:
<font face="comic sans ms"><font size="12">@};-salam@};-befarma~o) dag www.clik.co.sr
<font face="webdings"><font size="28">MPJIHEJPM