سلام
یعنی برای نصب یه بازی در ngage باید این همه زحمت کشید.
اگر میشه من را یه زره راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
یعنی برای نصب یه بازی در ngage باید این همه زحمت کشید.
اگر میشه من را یه زره راهنمایی کنید.
ممنون
تو تاپيك خودش مطرح ميكردي شاید دوستان میتونستن کمکت کنند.نقل قول:
hellox 1.3 نصب میشه اما اونجایی که میخواد apply patches کنه همونجا فریز میشه و تکون نمیخوره .... شاید نزدیک به نیم ساعت همینوجوری گذاشتم بمونه گفتم شاید طول بکشه ولی آخرش نشد .....
چون این مشکله عجیبی نیست...معمولا" با یه کنسل و ریست کردن و دوباره انجام دادن حل میشه...یا حتی با یه آپدیت...
چون معمولا" وقتی قبلش با روش های دیگه هک کرده باشی جواب نمیده...باید مستر یا هارد ریست کنی...
راهنمایی تو پست اول هست....قدم به قدم اونا رو انجام بده...مشکل داشتی تو این تاپیک بگو:نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240034
سلام.یونس جان من دیشب با راهنمائی که کردی تونستم کلانیت N-GAGE را نصب کنم اما وقتی بازی ها را نصب میکنه در بار اول اخطار شماره 1 را میده و دفعه بعدی اخطار دومی را میده و برنامه قفل میشه و مجبور میشم که ازش خارج بشم.
asphalt 3 - street rules closed;kern-exec3 _1
unablr to start game (error_6) _2
در ضمن پچ N-Gage.Patch_UnPatch_v1.10.1345.sis را هم نصب کردم.
شما میگید چی کار کنم؟
این فایل رو در حالت هک بهنقل قول:
c:\private\10202be9
منتقل کنید:
و بعد ،از حالت هک دربیاریر و گوشی رو ریست کنید...کد:http://www.2shared.com/file/5046907/388e47b0/20001079.html
بله این روشی که یونس جان گفتن عملی هست .... منم همین ارورها رو روی e66 موقع اجرای بازیها میگرفتم با اضافه کردن این فایل مشکل ارور بازیها حل شد .....
سلام.گوشی من n79 است.قبلا کلاینت ان گیگ روش نصب بود.من helloox و پچ رو نصب کردم تمام کارایی که گفته بودین انجام دادم.نسخه کرک resident evil رو نصب کردم علامت trail دیگه نبود.فکر کردم تمومه ولی بعد این که یه مرحله رفتم گفت باید بازی رو بخرید.مشکل چیه دوستان؟؟؟
بیشتر بازیهای کرک شده روی گوشیهای FP2 (ان85-ان79-ان96 و ........ ) به صورت تریال اجرا میشن ...... البته شما میتونید از این طریق فقط بازیه رزیدنت اویل رو به صورت فول اجرا کنید :نقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285538&page=8
( پست 75 و 76 )
حالا اونایی که فول اجرا می شن رو می شه بگین؟؟؟مرسینقل قول:
از این طریق هم میتونید بدون هک کردن گوشیتون چند تا دیگه از بازیها رو به صورت فول اجرا کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
باسلام خدمت شما
من یک گوشی N95 8GB دارم که ان گیگ هم بر روی خود موبایل به طور پیشفرض نصب بود ه و به طور کامل پشتیبانب میکند
ولی من هرچه می خواهم بازی کنم چیزی نمایش داده نمی شود
لطفا هر چی اموزش در این رابطه برای گوشی من است را بگذارید و جدید ترین برنامه n-gage را برای من بگذارید.
با تشکر:10::8:
سلام.موقع نصب brothers in arms این ارور را میده(Error -10147) ماله چیه؟من چند تا بازی انگیج دیگه روی گوشیم نصب دارم و بازی هم کردم.
گوشیت چیه؟نقل قول:
n95 8gb
این بازیو چند ماه پیش نصب کردم ولی چند روز بعدش گوشیمو master reset کردم.تا دیروز که خواستم دوباره نصب کنم نشد
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من طبق گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای نصب n-gage و بازی به وسیله ی ان طبق پست زیر که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بود( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم ولی به چند تا مشکل بر خوردم
گوشی من N95 8GB است و اولین ارور در فایل کد:
HelloOX.1.03.Unsigned
است که در مورد مجوز برنامه ارور می دهد و میگوید که مجوز برنامه نا معتبر است
دومین ارور مربوط به کد:
N-Gage.Patch_UnPatch_v1.10.1345
است که می گویدفایل از طرف تولید کننده محافظت شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا چیکار کنم درست شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اول توضیح بدبد که ساین کردن چیه و چه بدردی میخوره؟کد:برنامه ی HelloOX رو ساین کردید ؟
بعد من اصلا بلد نیستم این کارهارا بکنم اگر میشود خودتان برنامه را ساین کرده و برایم بگذارید تا دانلود کنم.
با تشکر:10::8::40:
به اینجا مراجعه کن تا درباره ساین بفهمی:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
دوستان اگه علامت تریل کنار بازی باشه با حالت نبودنش چه فرقی میکنه؟
علامت تریال 2 تا حالت داره : 1- بازیهای کرک شده - 2- بازیهای کرک نشده :نقل قول:
1- بازیهای کرک شده : وقتی علامت باشه ، میشه به صورت فول بازی کرد . البته با نصب فایل Patch میشه علامت تریال رو برداشت .
2- بازیهای کرک نشده : وقتی علامت تریال هست بازی به صورت تریال و محدوده و با اکتیو کردن بازی از طریق کد ، میشه بازی رو فول کرد و علامت تریال هم از بین میره .
اون فکر نکنم بشه روش بازی ریخت باید کرک شدشو نصب کنی.نقل قول:
من کلاینت انگیج رو از طریق ساین با فایل cer نصب کردمنقل قول:
1- بازیهای کرک شده : وقتی علامت باشه ، میشه به صورت فول بازی کرد . البته با نصب فایل Patch میشه علامت تریال رو برداشت .
2- بازیهای کرک نشده : وقتی علامت تریال هست بازی به صورت تریال و محدوده و با اکتیو کردن بازی از طریق کد ، میشه بازی رو فول کرد و علامت تریال هم از بین میره .
1-برای نصب پچ چیکار کنم؟
2-این کدی که گفتی رو از کجا باید گیر بیاریم؟
دوست عزیز کلاینت ساین نمیخواد ......نقل قول:
در ضمن تمام آموزش در پست اول به صورت کامل نوشته شده .
پس چرا بدون ساین نصب نمیشه؟ اگه ساین نمیخواد چه احتیاجی به هک هست؟نقل قول:
دوست عزیز کلاینت ساین نمیخواد
شما اگر فایل Installserver رو درست جایگذاری کرده باشید ، بدون هیچ مشکلی نصب میشه .نقل قول:
هک هم برای استفاده از بازیهای کرک شده هست .
البته از این روش میشه بازیها رو بدون هک نصب کرد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
طبق آموزش عمل كنيد...به راحتي نصب ميشه...البته اين آموزش نه...مخصوص 9.2...نقل قول:
شاد باشيد:40:
سلام دوستان می خواستم بدونم راهی هست که بشه N-Gage رو برای Symbian9.4 یعنی در واقع ویرایش پنجم ریخت؟؟
منظورم دقیقا 5800
اگرم جای درستی مطرح نکردم معذرت می خوام چون نمی دونستم کجا باید مطرح کنم
پیشاپیش ممنونم
نه نمیشه هنوز برای 5800 و دیگر گوشی ها از این نوع سیمبیان انگیج نیومده شاید برای ان97 بیاد ولی واسه 5800 هنوز نه.
آقا من گوشیم رو (n85) با hellox هک کردم کلاینت و پچ هم نصب کردم ولی بازیهایی که دانلود کردم نصب نمیشه و موقع نصب بازیها از قسمت n-gage خارج میشه لطف کنید اگر کار دیگه ای هم باید انجام بدم بگین.
شما Unpatch کردی ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
گام دوم :
نصب پچ: (اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
ممنون با راهنمایی شما حل شد . خیلی لطف کردی.نقل قول:
میشه این unpacht رو برامون بذاری ممنون میشم
تو پست اول آموزش هست ....نقل قول:
من خیلی وقت بود که بیخیال ngage رو n78 شده بودم، حالا الان با این روش جدید هنوز هم بازیا ترابل میشن یا نه ؟
سلام خسته نباشید
من تمام مراحل رو رفتم ولی روی 6220 جواب نداد ارور میده و از بازی میره بیرون چیکار کنم
چه اروری میده ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:منم همین مشکل و دارم.نقل قول:
کلاینت نصب شد.
تمامی بازی ها رو نصب کردم.
پچ کلاینت رو هم نصب کردم.
حالا رو هر بازی که ok میکنم مینویسه
Unable to start game (Error -6)d
میده
مشکل کجاست؟
راستی یه فایل txt بود رو 6120 یا 5700 یا .... کپی میکردم درست میشد.
نکنه مشکل اونه؟
فایل پی گوشی های جدید کجاست؟
واسه 6220 هم هست؟
6220 تا بازی رو start میکنم :
مثلا :
block breaker deluxe exited with an error.
یا
Unable to start game
(error -6)
میده
مشکل کجاست؟
راستی یه فایل txt بود رو 6120 یا 5700 یا .... کپی میکردم درست میشد.
نکنه مشکل اونه؟
فایل پی گوشی های جدید کجاست؟
واسه 6220 هم هست؟
نقل قول:
دوست عزیز عضویتت مبارک:40::11:
برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کن . ممنون.:10::10::40::40::11::11: