اگه عكس گرفتن واستون مهمتره n82 (بخاطر فلاش زنون) ولي اگه ساير امكانات مثل موسيقي و ديدن فيلم و بازي و ... n95 8G چون هم صفحه نمايشش بزگتره هم حافظه اش بيشتره.نقل قول:
من خودم n82 رو ترجيح ميدم.
Printable View
اگه عكس گرفتن واستون مهمتره n82 (بخاطر فلاش زنون) ولي اگه ساير امكانات مثل موسيقي و ديدن فيلم و بازي و ... n95 8G چون هم صفحه نمايشش بزگتره هم حافظه اش بيشتره.نقل قول:
من خودم n82 رو ترجيح ميدم.
n95 8gb
بدون تعصب...
cpu و lcd بالاتر و دکمه پلیر و . . .
سلام
من دیروز n82 گرفتم.من هم نمی دونستم کدومو بخرم ولی آخرش اینو گرفتم
سرعتش خیلی خوبه.تقریبا افت قیمتش رو هم کرده.گوشی خوبیه
نقل قول:
من اخر نفهمیدم کسی تو این فروم است؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز شما انتخاب خوبی کردید:5:
به نظر من فرق بین n82 و n95 8g سه چیز بیشتر نیست:نقل قول:
1-حافظه
2-دوربین n95 8g کاور نداره ولی n82 داره
3-ظاهر و اینکه کار با دکمه های n82 سخته
برای من بند 1و3 برام مهم نیست ولی بند 2 مهمه بنا بر این n82 رو ترجیح می دم :31:
cpu n82 و n95 8gig چه مقداریهنقل قول:
سلام
سی پیو و رم داخلی این دو گوشیه یکیه و میشه گفت با هم تو کارایه گرافیکی یکیند و طبق یکسری آزمایشات که فکر کنم لینکش تو صفحات قبل باشه تا حدودی ان 82 از نظر بعضی کارا در سطح بالاتری هست.
سی پی یو : Dual ARM 11 332 MHzنقل قول:
+ چیپ گرافیکی .
دوست عزيز ، مثل اينكه صدا رو فراموش كردين . اسپيكر هاي n82 با n95 اصلا قابل مقايسه نيست . حافظه شون هم كه يكيه .نقل قول:
البته من بنا به خيلي دلايل n82 رو ترجيح ميدم .
حق با شماست(ok)نقل قول:
من تصمیم دارم بعد از عید یه مغازه فروش وسایل جانبی و ساپورت نرم افزاری موبایل از قبیل نصب برنامه و جی پی اس
و هک و غیره باز کنم.واسه همین تصمیم گرفتم یه گوشی سیمبین دار بخرم و تا اون موقع تجربه های لازم رو تو بخش نرم افزاری
بدست بیارم و واسه همین دو تا گوشی رو انتخاب کردم یکی N82 و دیگری innov8 چون تا حدودی هردوشون سخت افزار
قوی در کنار دوربین قوی دارند. ولی نمی دونم کدومشو بخرم !
می دونم که innov8 امکانات بهتری داره ولی میشه گفت تنها گزینه ای که یکمی دلسردم می کنه نمی دونم که آیا دقیقا سیستم
عامل های این دو گوشی و طریقه نصب برنامه و هکش و جی پی اسش عین هم هست یا نه ؟ چون تنها علت من واسه خرید گوشی
تازه بدست آوردن تجربه تو بخش نرم افزاریه و چون 99% گوشی های سیمبین دار الان نوکیا هست می ترسم که innov8
با سیستم عامل اونا فرق بکنه ؟!!!
خوب الان ممنون میشم دوستانی که تجربه ی سیمبین نوکیارو دارن و حرفه ای تو بهر برنامه ها رفتن و الان هم innov8
دارن منو راهنمایی کنن که کدوم گوشی رو انتخاب کنم چون واقعا خودم موندم .
دوست من توی موبایلستان هم پرسیده بودی اونجا هم گفتم که n82 بهتره ...
سلام دوستان به حول قوه الهی قصد خرید یهn82 دارم لطف می کنید اگه بگید این گوشی مشکلی داره یا نه(جزئی یا مهم فرقی نمیکنه) مثلا هنگ میکنه یا نه؟و............
راستی وسایلی که باید توی جعبه باشه رو هم بگید
ممنون!
سلامنقل قول:
صدای کدومشون بیشتره یا اینکه فرقی نمیکنند
منظورت من که نیستم چون من اصلا تو موبایلستان عضو نیستمنقل قول:
ببخشید می خواستم بدونم قیمت n82 الان به دلار چنده یا اصلا قیمتش توی آمریکا چنده؟
ممنون.
سلام
لازم دیدم یه تاپیک جداگانه در این زمینه ایجاد کنم تا این کلوپ بی جهت شلوغ نشود
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3422923
n82 خيلي ضعيف تره .نقل قول:
نه...82 مشکلی نداره...نقل قول:
تو جعبه هم..:
گوشی
باتری
رم 2 گیگ
کابل یو اس بی
کابل تی وی
هدفون
شارژر
خشاب رم
با سی دی و دفترچه...
فكر كنم شارژرش يه تبديل هم ميخواد ، واسه استفاده از پريز كه معمولا اون رو جدا حساب ميكنن ( كلاهبردارا !!!)
شما الان 16 داری؟نقل قول:
16 رو کامل ساپورت می کنه؟
ساپورت میکنه ...... خیالت راحت ...... :46:نقل قول:
اینم مدرک (:دی) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ...نقل قول:
سلام دوستان به حول قوه الهی قصد خرید یهn82 دارم لطف می کنید اگه بگید این گوشی مشکلی داره یا نه(جزئی یا مهم فرقی نمیکنه) مثلا هنگ میکنه یا نه؟و............
ممنون!
این گوشی تا جایی که بنده می دونم می تونه خیلی مورد مناسبی برای شما باشه چون هیچ نوع مشکل خاصی نداره .
وسایل داخل جعبه هم شامل : یک رم 2 گیگ/ کابل یو اس پی /هدفون/حشاب رم/یک کابل تی وی و .....وسایلی جانبی دیگر .
با تشکر
با سلام ...نقل قول:
ممنون!
به نظر من این گوشی تمام ویژگی های یک گوشی خوب رو دارا هست و می تونه مورد مناسبی برای انتخاب شما باشه و هیچ نوع مشکل خاصی هم نداره .
وسایل داخل جعبه هم :
دو کابل که یکی یو اس بی و دیگری تی وی هست / یک رم دو گیگ/ یک خشاب رم / و ...وسایل جانبی جزیی دیگر.
با تشکر
دوستان من یه مشکل دارم که نمیدونم چیکار کنم
کابل تی وی فابریک گوشیم بهش نمیخوره!یعنی براش کوچیکه.عوض اینکه فیشش به اندازه جک هدفون باشه یه درجه کوچیکتره قد فیش هندز فری 2630 .حالا بگید من چیکار کنم ببرم عوضش کنن یا برم یه نو بخرم
اين كابل مخصوص گوشي هايي از قبيل 6500 هست كه خروجي tv و سوكت 2.5 ميليمتري دارند...اگه رو گوشي بهت دادند بايد همونجا ميدادي عوض كنند...نقل قول:
سری چینیش شارژرش کمی کوچکتره و مستقیم به پریز می خوره سری قبلی (فنلاندی) اینطوری بودنقل قول:
دوستان من یک ان82باقاب نقرهای گرفتم380000تومان ریست نکرده اما در اینترنت نمیرود ومرا نگران نموده ایا لازم به اپدیت هست راهنمایی کنید
اينكه آيا توي اينترنت ميره يا نه به هزار تا چيز بستگي داره . خطتت مال كدوم شهره ؟ ايرانسله يا همراه اول؟ اصلا gprs رو فعال كردي يا نه ؟ تنظيمات رو درست گرفتي يا نه ؟نقل قول:
بعد از پاسخ دادن به اون سوالات ميرسي به گوشي . اگه برنامه خاصي روش نداري كه واست مهم باشه ( هر برنامه اي بخواي اينجا هست ) گوشيتو با كد ريست كن . فعلا تا همينجا رو داشته باش !!
خط ایرانسل سکونت زاهدان اینترنت gprs هم فعال دوست عزیز تشکر ام ریست هم نمودم ولی حتی تنظیمات اینترنت را هم درست نمودم ولی عدد صفر بالاتر نمیاید
درود بر تو...نقل قول:
در ذهنيات خويش راه حلي براي موضوع مذكور يافتم، شرح مي كنم و چنين كن:
نخست به بخش Tools مراجعت نموده و سپس Setting را انتخاب مي فرماييد ،به قسمت Connection و پس از آن Access Points را برگزينيد...
Option را زده و New Access Point را مفتخر به انتخاب ميكنيد...سپس Back را زده و پرونده اي به منظور اينترنت شما ايجاد ميگردد...زين پس نيز ميتوانيد به همين روش از اينترنت فيض ببريد و دعايي بر جان ما بكنيد...
تا درودي ديگر دو صد بدرود...
:31:(ادبيات رو حال كنيد):31:
یکی به سوالات ما جواب عنایت بفرمایدنقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم که از شما راهنمایی میخوام.
N82 رو با کابل به لپ تاپ وصل کردم و بعد از انتقال موسیقی بدون اینکه safe mode رو انتخاب کنم گوشی رو خارج کردم حالا وقتی با file manager میرم سراغ مموریم اونو خالی نشون میده!
به نظر شما راه حلی هست.
با سپاس فراون
حتي اگه بدون safe mode كابل رو بكشي نبايد همچين مشكلي پيش بياد . هيچكدوم از فولدر ها رو نشون نميده ؟ خاموش روشن كردي ؟ اگه بازم نشناخت مموريتو يه بار در بيار ، دوباره جا بزن ببين درست ميشه ؟نقل قول:
من هم با تنظیمات اس ام اس خود سایت تنظیم کردم هم یه بار دیگه از این روش شما..اما اصن اون عدد 0 کیلو بایت بیشتر نمیشه:20:نقل قول:
شما بايد از ساعت حدود 11 شب تا 8 صبح تست كنيد...همراه اول تمام وقت نيست...:46:نقل قول:
تمام مواردی رو که شما گفتید انجام دادم اما انگار نه انگار و هیچ تغییری نشد.نقل قول:
خودمم متعجبم که چطور یه همچین مشکلی پیش اومد و کلیه اطلاعات پرید!!!
در ضمن مموریم سالمه چون فورمتش کردم و هیچ مشکلی نداره و بعضی اطلاعاتی که داشتم رو روش ریختم.
شایان ذکره که مموریم 4 گیگ اصل Sandisk هست با گارانتی. یعنی خیالم راحته که مموریم اصله.
اینو گفتم که دوستان حواسشون باشه و نمیشه به مموری همیشه اعتماد کرد پس هر از گاهی یه Backup از مموریتون تهیه کنید.
با تشکر
اون موقع هم تست کردم..در ضمن اگه تمام وقت نباشه که خیلی بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی من دارم استفاده میکنم..با همون روش..شما مطمئنی ثبت نامت درست بوده؟ خیلی عجیبه...نقل قول: