گوشي رو به كامپيوتر وصل كن بعد microsoft activeSync رو نصب كن(خودش بالا مياد تو فقط نصب كن)همين.نقل قول:
Printable View
گوشي رو به كامپيوتر وصل كن بعد microsoft activeSync رو نصب كن(خودش بالا مياد تو فقط نصب كن)همين.نقل قول:
الان 5 تا خط باطري دارهنقل قول:
كار كنم تا تموم بشه بعد بزارم شارژ؟
آره.باید تموم شه.بعد بزن تو شارژ.ترجیحا تا ته خالی شه.خاموش هم شد بهتر.
حامد جون نگفتي قيمتش چطوريه ؟نقل قول:
گرون كه نخريدم؟
هر كاري كردم تخفيف نداد
راستي يه كمي هم در مورد لوازمش و .. بگو ببينم كمو كسري نداره
قرار شد يه مموري 4گيگ هم بهم بده ظاهرا با مموري 4 گيگ مياد مال شما هم اينطوري بود ؟
سلام sogol جان.نقل قول:
اره یه ذره کم پیدا شده ام.
نه به هیچ وجه مشکل هنگی تو گوشی دیده نمیشه و گوشی مثل ساعت کار میکنه.:31:
حدود 10 ساعت هم میشه فیلمبرداری کرد.
موفق باشی.
فيش usb گوشي من مثل اينكه معيوبه
تكونش ميدم قطع ميشه
چيكار كنم
دوربین این گوشی هم مثل سایبرشات های سونی هست یا فرق میکنه ؟
نه كيفيت در حد كا800 نيستنقل قول:
كلا دوربينش متوسط هست
فيلمبرداريش باز بهتره
ولي عالي نيست
mehdi_brg جان و بقیه دوستان این ایکونا که تو عکس زیر هست کسی دیده کدوم سایت داره...xda شبیه این داره اما این نیست...این همونیه که دنبالش بودم...
خیلی دنباله یه پک ایکون توپ میگردم...ایکن هایی که توی xda هست تکراریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
با یک کابل usb دیگه امتحان کن اگر مشکل حل شد که مسئله ای نیست اما اگر حل نشد عیب از پایه usb گوشیه که مهمه و باید تا همه چیرو خراب نکرده درستش کنی.ضمنا" باهاش هم زیاد بازی نکن (تکونش نده)چون هر چی بیشتر تکون بخوره خرابتر میشه و هر چی خرابتر بشه احتمال اسیب دیدن نقاط دیگه بیشتر میشه(مثل مادر برد و....)
گارانتی اینجا بدردت میخوره که میگفتی پول اضافه دادنه(حالا با گارانتی خریدی؟)
نقل قول:
سلام.
تهران با گارانتی سیتادل حدود 550 بود دیروز(شنبه 8/1 ) بله باید یک مموری 4 گیگ توی پکش باشه.در مورد لوازم داخل پکش الان حال ندارم نگاه کنم بهت بگم اگر یادم موند فردا نگاه میکنم عرض میکنم خدمتتون.
حسام جان اونی که من بهت دادم هم همینه فقط آنتنش فرق داره. بذار من امروز یه شات از گوشیم می ذارم.:46:نقل قول:
دوست عزیز من خودم دیروز کل علائدین رو دیدم و پایین ترین قیمت همین 550 بود ولی نه با گارانتی سیتادل بلکه گارانتیهای دیگه بود فکر کنم کامتل هم بود و سیتادل 620 پایینتر ندیدمنقل قول:
شما از کجا قیمت دارید؟؟
یه نکته ای که همونجا بهش برخورد کردم این بود که تو یه مغازه یکی گوشیی که خود یارو میگفت یه ماه کار کرده و 480 میداد رو دستم گرفتم و یکم باهاش کار کردم و در کمال تعجب دیدم که این گوشی از اونچه که من فکر میکردم خیلی هم باریکتره و هم آیکونها به دلیل رزلوشن بالا ریزترن یعنی من قبلا مشابه این نمایشگر رو تو صفحه های 2.6 و 2.4 دیده بودم و کلی نا امیدم کرد.
درسته کیفیت بالا رفته ولی آیکون ها فوق العاده ریز شده و کار کردن با دست تقریبا محاله
یه مقایسه ای هم با گوشی خودم کردم که صفحه اش 2.8 هست دیدم یه چیزی حدوده حداقل 3 یا 4 میل هم به لحاظ عرض کوچیکتره...
در کل خیلی منو نا امید کرد و واقعا حیف این گوشی با اینهمه امکانات خوب.کاش صفحه اش بزرگتر بود یا حداقل رزلوشنش پایینتر بود...
جدا که پاکت تمام عیار با همه امکانات خوب هنوز تولید نشده هرکدوم یه جاش میلنگه شایدم سیاستشونه
سلام.نقل قول:
شما هر وقت خواستید بگید با هم بریم من دونه دونه نشونتون بدم کجا ها این قیمت دیدم.
سلام ...
شیراز هم چند جا قیمت گرفتم
یه بی انصافش می گفت 630 بدون گارانتی !
یکی دیگه 580
یه دست دوم هم 470 !
يه كمي لق هستنقل قول:
ديشب كه وصلش ميكردم موقع تكون خوردنش كاابل قطع و وصل ميشد
اما امروز تكونش ميدم قطع نميشه جريان چيه ؟
بعد اين كه يه كمي لق هست مال بقيه هم اينطوريه يا مال من ايراد داره
فيش هد فون خيلي خوب چفت ميشه و سفت هست
من كه 640 گرفتم بعضيها 700 ميگفتندنقل قول:
بعد دست دوم اينطور گوشيها را نيبايد خريد
چون حساس هستند فقط از دوست و اشنا بايد خريد
mehdi_brg این سایت xda رو من عضو شدم این آیکونها رو از کجاش باید بگیرم اگر دقیق راهنمایی کنی ممنون میشم.
تبریک می گم golmohammadi عزیز .
به هر حال فکر می کنم قمیت معقولش همون حدود 640 باشه گرچه قیمت های عجیب و غریبی هم می بینیم !
پیش بینی دوستان از افت قیمت این گوشی چیه ؟ گرچه تویه ایران اونم بازار موبایل غیر قابل پیش بینی هست !
احتمالا آخرش مجبور میشم بگم از دبی بیارن.
ممنون محمد جوننقل قول:
راستش اين قيمتهايي كه ميدند همشون الكيه
مثلا من از چند تا جا كه پرسيدم قيمتهاي نامتعادل را كساني ميدادند كه موجود نداشتند
و يا اينكه اصلا نميدونند گارانتيش چيه همينطور ميگند الكي الكي اصله
خودت كه ميدوني فروشنده ها اكثرا فقط بلدند بفروشند و هيچي حاليشون نيست
اوني من ازش خريدم 640 تومن ميگفت
هر كاريش كردم اصلا تخفيف نداد
چطور ممكنه همين گوشي يكدفعه مثلا با 100 تمون اختلاف فذوخته بشه ؟!؟!!؟
تازه گوشيش خريد قبلي هم نبود
چون من چند روز پيش رفتم نداشت
بعد 3 تا اورده بود
2 تاشو فروخته بود و يكي مونده بود منم ترسيدم يكي ديگه بياد بخره گفتيم بخريمش
راستي عجب چيزيه اين x1
هنوز نتونستم باهش كار كنم باطريشو گذاشتم اب بندي بشه
ولي مشخصه كه صفحه لمسي خيلي خوبي داره
و كيفيتش خيلي عاليه
بكلايتش اصلا حرف نداره تيك اتو روش هست و مياره پائين وقتي تيك اتو را برميداري نورش خيلي زياد ميشه
اصلا صفحه اش حرف نداره
ديگه بعيد ميدونم از گوشي ديگه خوشم بياد
راستي اكولايزر كجاست ؟
اخه صداش بلند نيست هر چند با كيفيته
ایکون start هم همین جوریه؟نقل قول:
ممنون میشم اگه اسکرین شات اپ کنی...:20:
با اجازه مهدی جان...نقل قول:
دوست عزیز به لینک زیر برو...
کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=498
حسام چيكار كنم؟
كابل usb كه به گوشي وصل ميشه يه كمي لق هست
اين ميتونه مشكل ساز باشه يا نه ؟
1 سوال ديگه هم داشتم
برنامه OziCE v2.19 به گوشي كپي نميشه
يه ارور مبني بر اسم فايل ميده
1 سوال هم داشتم
برنامه nimbuzz براي پاكت پي سي هست؟
ويرايش همين الان پيدا كردم
اينجا ميزارم اگه تكراري شد ببخشيد
دانلود برنامه چت Nimbuzz براي PPC :اينم يه لينك ديگه كه مستقيمه :کد:http://www.4shared.com/file/72617754/c51b4e88/Nimbuzz.html
کد:http://download12.getjar.com/downloads/wap/pub/35472/Nimbuzz.CAB
اکلایزر نداره دوست من...:20:نقل قول:
اگه اکولایزر لازم داری برنامه pocket music یا core player رو نصب کن...اونم وقتی داری اهنگ گوش میدی اکولایزر داره...برای سیستم اکلایزر ندیدم...
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه لقه...شما یه کابل استاندارد دیگه به اداپتورش بزن وصل کن به گوشی ببین بازم لقه...چنتا کابل usb امتحان کن...مال منم راحت در نمیومد کابل usb هندی کممونو زدم خیلی رون در میاد و خوب گیر میکنه...نقل قول:
چرا میخوای OziCE v2.19 رو کپی کنی؟
اینم nimbuz messenger برای pocket pc
دانلود: (2.15MB)
کد:http://download.cnet.com/Nimbuzz-for-Windows-Mobile-Pocket-PC/3000-12941_4-10641693.html
ممنون بابت برنامهنقل قول:
خودم هم پيدا كردم
يه كابل ديگه وصل كردم بازم همونطوره
البته فقط يه كمي لق هست
ولي چون ديشب با اتكون خوردن كابل اتصال قطع و وصل ميشد به اون شك دارم
در حالي كه امروز قطع و وصل نميشه
در ضمن با موقع وصل كردن به pc منظورم بود
OziCE v2.19 براي فعال كردن gps هست
الان كدوم برنامه خوبه اونو نصب كنم ؟
راستي اين google map كه داره عجب خفنه ...
خيلي با كيفيته
و سرعتشم خوبه
با Adsl كامپيوتر خوب كار ميكنه فوري هم وصل ميشه
سلام دوستان....من شهرستان هستم.....تورو خدا یکی قیمت و مکانی رو که مطمئن باشه برای خرید رو بگه ....
مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی
نه دیگه استارتش اینجوری نیست.نقل قول:
اینم بگم موقع گوش دادن به موزیک اکولایزر رو دیفالت باشه بهتره. نباید بیشتر از توان اسپیکر ازش کار بکشید زود ضعیف میشه. مثل اون کارهایی که با W810 یا 700 می کردن که صداش زیاد بشه. بعد از چند وقت اسپیکراشون می ترکید.نقل قول:
اکلایزر نداره دوست من...
اگه اکولایزر لازم داری برنامه pocket music یا core player رو نصب کن...اونم وقتی داری اهنگ گوش میدی اکولایزر داره...برای سیستم اکلایزر ندیدم...
محمد جان منم Adsl دارم چه جوری باید اینترنت کامپیوتر رو Share کنم رو گوشی؟ در ضمن مادربردم وایرلس داره با اونم میشه؟نقل قول:
با Adsl كامپيوتر خوب كار ميكنه فوري هم وصل ميشه
(نقل قولها رو هم اینطوری بزنید بهتره تا واسه هر پست یه نقل قول اینطوری تاپیک شلوغ هم نمیشه):46:
550.000 کامتل
565.000 کامتل
570.000 ایرافون
545.000 پارس کامتل
638.000 سیتادل
570.000 سیتاتل
مخلصیم
با استارت اونجوری سراغ نداری رفیق؟نقل قول:
نه.نقل قول:
بازم اگه پیدا کردم چشم.:46:
كسي نيست به اين سوال جواب بده؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان كسي ميدونه تقويم x1 رو چطور ميشه تبديل كرد كه هجري شمسي رو نشون بده؟
خب پس قيد اكولايزر را ميزنيمنقل قول:
در ضمن سرعت پلير خود گوشي ظاهرا پائينه
اين adsl را فعلا با كابل ازش استفاده ميكنم
با بلوتوث سرعت چطوره كسي تست كرده ؟
راستي 2 تا سوال داشتم
يكي اينكه براي تغيير شماره سرويس سنتر بايد كجا برم جايي نميبينمش
دوم اينكه فايل منيجر اصلي كجاست و چطور سويچ ميكنه بين مموري و حافظه تو فيل منيجرهلي مفيدتر هست كه نصبش كنيم؟
دوستان یه چند تا سوال داشتم ، اگه قبلا پرسیده شده عذر می خوام ...
چون خودم p1 دارم دوست ندارم اگه x1 گرفتم این مشکلات رو دوباره داشته باشه گرچه مشکلات ریزی هستن ..
هنگام دریافت بلوتوث ، به مانند دریافت اس ام اس هست یعنی آهنگ انتخابی پخش میشه ؟ و ایا بوسیله led ها مشخص میشه ؟
پروفایل چی ؟ موجود ؟
در هنگام مکالمه نور صفحه بصورت خودکار کم میشه ؟
ممنون.
من فقط اخري را تست كرده امنقل قول:
اره الان داشتم مكالمه كه ميكردم نور صفحه بطور كامل خاموش بود
در كا800 و بقيه گوشيها بصورت كمرنگ در مياد اما تو اين بطور كامل خاموش ميشه
ممنون.
کاش مثل p1 یا k800 که شما فرمودین کمرنگ میشد تا مثلا راحت تر بشه ساعت ، مدت مکالمه و ... رو دید گرچه از بابت مصرف باتری بهتر .
نقل قول:اینا همش تنظیم میشه...زنگ بلوتوس...زنگ sms ...و led هاشون...بیشترم به وسیله برنامه xperia tweak...نقل قول:
روشن بودن صفحه هم هنگام مکالبه تنظیمش فکر کنم با همین برنامه هست...من که تنظیم کردم انگام مکالمهنور صفحه کم میشه اما خاموش نمیشه....
میشه دوست عزیز...نگران نباش...مال منم اول حرف میزدم خاموش میشد اما با برنامه xperia tweak تنظیم میشه...:46:به صورت تصویر زیر میتونید کنترل صفحه و led رو داشته باشید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسام جون به چند تا پست قبليم توجه نكردي؟نقل قول:
چند تا سوال داشتم ...