با سلام
چطور میشه یک کلمه رو بصورت خیلی بزرگ (در یک صفحه a4 ) چاپ کرد من بزرگترین سایز قلم که 72 هست رو میزارم ولی تو صفحه a4 بالای صفحه چاپ میشه و خیلی کوچیک .
لطفا" من رو راهنمایی کنی.
Printable View
با سلام
چطور میشه یک کلمه رو بصورت خیلی بزرگ (در یک صفحه a4 ) چاپ کرد من بزرگترین سایز قلم که 72 هست رو میزارم ولی تو صفحه a4 بالای صفحه چاپ میشه و خیلی کوچیک .
لطفا" من رو راهنمایی کنی.
دوست عزيز شما فونتش رو به فونت تيتر يا جديد تغيير بدين و روي سايز قلم با موس كليد كنيد و به صورت دستي عدد بزرگتري رو وارد كنيد مثلا عدد 100 رو بزنيد و بعد كليد اينتر رو فشار دهيد.نقل قول:
دوست عزيز اگه جستجو كنيد حتما پيدا ميكنيد. من توي گوگل جستجو كردم يك مورد رو براي شما ميذارم اميدوارم بدردتون بخوره. البته توي فهرست مطالبش چيزي در مورد ميل مرج نيست. و اموزشش براي مبتديان هست.نقل قول:
کد:http://txt.ir/1387/05/31/آموزش-microsoft-office-word-فارسی/comment-page-1/#comment-392
سؤال اول:نقل قول:
در مورد سؤال اولتون: شما در همين تاپيك جستجو كنيد. براي رفع اين مشكل زياد بحث شده .
يكي از روشهايي كه ميتونيد فعلا مشكلتون رو حل كنيد اينه كه فايلتون رو باز كنيد كليدهاي كنترل + اچ رو بگيريد در مستطيل بالا با موس كليد كنيد، كليد آلت رو فشار بديد و بدون رها كردن اون عدد 0236 رو بزنيد حالا كليد آلت رو رها كنيد سپس در مستطيل پايين مجددا كليد آلت رو فشار بدين و عدد 0237 برو بزنيد و كليد آلت رو رها كنيد. حال كليد Replace All رو بزنيد.
همچنين موقع تايپ ميتونيد از تركيب كلمات شيفت + ايكس استفاده كنيد. براي رفع مشكلتون به صورت اساسي هم پستهايي كه در اين مورد توي اين تاپيك اومده رو بخونيد.
و اما در مورد سؤال دومتون: باز هم در مورد فهرست در همين تاپيك بحث شده جستجو كنيد به نتيجه ميرسيد به لينك زير هم كه براي دانلود يه فايل آموزشي براي ساخت فهرست هست ميتونيد سر بزنيد.
کد:http://www.behmard.com/component/option,com_sobi2/sobi2Task,sobi2Details/catid,0/sobi2Id,56/Itemid,6/
سلام
من در ویستا سرویس پک یک نمیتونم برنامه های ورد و یا کلا برنامه های Office رو به صورتی که بر روی ایکون انها کلیک کنم و باز کنم نمیشه !و باید یک فایل پروژه رو باز کنم ...
مشکل رو به چندین نفر گفتم .. گفتند به خاطر ناسازگاری 2003 با ویستاست ...
در ضمن سیستم ویروسی نیست ...
در ویندوز های قبلی هم این مشکل بود ...
سلام
همونطور که میدونین ورد 2007 غلط یاب فارسی نداره .
من چطوری می تونم خودم کلمه های فارسیو به دیکشنری اضافه کنم ؟
نمیشه دیکشنری های فارسی که وجود داره ( مثلا بابیلون ) به ورد اضافه کنم .
سلامنقل قول:
ايني كه 2003 با ويستا سازگاري نداره رو تازه ميشنوم
شما ببينيد آيا وقتي 2007 رو نصب ميكنيد هم مشكل داريد
چون من خودم 2003 رو روي ويستا نصب كردم و كار هم كردم و مشگلي هم نداشته
سلام دوستان.....چند وقت پیش یه مشکلی برام پیش اومده بود، که می خواستم مثلا وقتی بنویسم می شود، و بین "می" و "شود" برای اینکه به هم متصل باشند از شیفت اسپیس استفاده می کردم هیچ اتفاقی نمیفتاد...بعد یه برنامه ای یکی از دوستان گذاشته بود اونو نصب کردم و درست شد (مثلا حرف ژ و ...هم دقیقا همونی شده بود که روی کیبرد بود) حالا دوباره این قابلیت از دست رفته..هر چی هم سرچ کردم پیدا نکردم اون برنامه رو....لطف می کنید دوباره برام بذاریدش..
خیلی ممنون.
سلام دوستان
به تازگی بعضی از فایل ها را که باز میکنم به ارور illegal xml character برخورد میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كني ميتوني اونو (Persian Activator) دانلود كني
سلام دوست عزيزنقل قول:
يه عكس از پيغام خطايي كه دريافت ميكنيد رو بذاريد تا بشه بيشتر بررسي كرد
سلام
بنده فايل kbdfa.dll رو ميخواستم . هرچي سرچ كردم پيداش نكردم شايد خوب نگشتم .
راستي وقتي ميخوام ويرگول رو تايپ كنم و shift+t رو ميگيرم اينو ميزنه <
سلامنقل قول:
براي راحت شدن كارتون از اين نرم افزار استفاده كنيد
کد:http://www.4shared.com/file/47650140/6b00715f/tray_layout.html
عکس را گذاشتم که .....نقل قول:
کد:http://i40.tinypic.com/x4niva.jpg
سلام
من تو محيط wiord2007 وقتي ميخوام رو چند متن و پنجره ورد كار كنم موقعي كه از يه پنجره ورد به اون يكي پنجره ميرم يه مكث چند پانيه اي ميكنه . مثل اين ميمونه كه برنامه كلا براي چند پانيه هنگ ميكنه و بعد يه باركي باز ميشه.
مشكل از چيه؟
سي پي يو و رم بالا هستند . فكر نكنم مشكل از اونا باشه آخه تازه ارتقا سيستم دادم.
برخي از زيردامنههاي سايت تيني قيلتر هست و عكس باز نميشهنقل قول:
جاي ديگه آپ كنيد
سلامنقل قول:
خود اون فايلي كه باز كرديد و دارين استفاده ميكنيد آيا حجمش سنگين نيست ؟
نه اصلا ربطي به حجم فايل نداره. آخه اگه مثلا دو تا فايل با صفحه خالي هم باز كنم دوباره اون هنگ كردن رو داره!نقل قول:
سلام !
من می خوام یه جدول بسازم که 300 ردیف داشته باشه
راهی نیست که مثل اکسل اعداد 1 تا 300 رو خودش بنویسه ؟
کسی نیست برای رضای خدا این SaveAsPDF رو برای ما بزاره ؟
ممنون !
سلام، ميشه پاورقي هايي كه تو ورد 2007 نوشته ميشه رو دو ستوني كرد؟ يعني تو يه سطر پاورقي دوتا پاورقي جا بشه.
سلام خدمت دوستان
من یه متن رو با فونت نستعلیق می نویسم و زمانی که پرینتش رو می گیرم بهم میریزه و کلامات از هم جدا و روی هم میرن مشکل کجاست ممنون میشم
من تو ویکپدیا به مطلبی خوندم در مورد تاریخچجه ورد..البته به زبان انگلیسی تو فارسیش هم خیلی چیزی ننوشته بود
میتونید در مورد تاریخچه اش که به زیبان انگلیسی هست اینجا یه پست بزارید؟
ممنون
بعد از ساختن جدول ، ستون رديف رو select كن و بعد روي numbering كليك كن. دقيقا مثل اينكه ميخواي واسه متن معمولي شماره گذاري كنينقل قول:
saveaspdf رو نميدونم اما خود adobe acrobat professional خيلي خوب جواب ميده. چرا از اون استفاده نميكنيد؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
با كمي جستجو و براحتي مي تونستيد اونو توي همين تاپيك پيدا كنيد
سلامنقل قول:
همونطوري كه قبلا بارها بحث شده
خير
اين كار امكان پذير نيست
كدوم فونت نستعليق منظورتونهنقل قول:
ايران نستعليق نصب كرديد يا مورد ديگه !؟
البته خود ورد 2007 نسبت به 2003 كه سنگين تر هستنقل قول:
بايد ديد سيستم شما آيا كشش اونو داره يا نه
يه بار هم درايوي كه آفيس روي اون نصب هست رو Defragment كنيد
سلام. یک مشکل بد پیدا کردم. کلی فایل ورد 2007 مهم تو یک بریف کیس تو دسکتاپم داشتم که چون میخواستم ویندوز عوض کنم کپی کردم تو یک درایو دیگه. بعد که ویندوز عوض کردم دیدم بریف کیس پاک شده. با get data back تونستم ریکاوریش کنم
ولی بعد دیدم ورد فایل هارو باز نمی کنه . چه کار کنم ؟ خیلی حالم گرفته شده
سلامنقل قول:
اين مورد هم بارها پرسيده شده ولي تا بحال پاسخي براي اون پيدا نشده
بعيده كه بشه كاري كرد
چون با ريكاوري برگشته
وردیس جان با کمی جست و جو ؟!!!نقل قول:
پس اگه زحمتی نیست این پست دوم رو پاک کنید
همشهری من اولش با همین فهرست شروع کردم
یه لینک هم پیدا کردم که منو به پرشین تولز برد !
ظاهرا قانون اینه که آدرس فرومهای دیگه رو ندیم ! درسته ؟!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1049075&postcount=376
عزيز جاننقل قول:
شما كافي بود در جستجو مي نوشتي save as pdf تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برات بياره و بعد هم ...
در ضمن لينك مستقيم دادن به يه سايت ديگه ممنوع بود كه اونم توسط مديران اصلاح شد و ديگه نميشه لينك مستقيم هم داد
موفق باشي
چطور میتونم تو word به صفحاتم لینک بدم
لینک به فایلا بلدم ولی
مثلا فهرست دارای لینک باشه به تیترهای مربوطه تو همون سند
ممنون میشم کمکم کنید
براي اينكار بايد ابتدا يه بوكمارك براي عنواني كه قراره بهش لينك داده بشه تعريف كني و بعد از قابليت Hyperlink استفاده كرده و آدرس اون بوكمارك رو بدينقل قول:
بله ایران نستعلیق هستنقل قول:
دوستان یه سوال ؟؟؟
اگه می تونید سریع جواب بدید
10 سند ایجاد کردم می خوام 5 تای اول یه سر صفحه باشه مابقی یه چیز دیگه ؟
هر کاری می کنم همش با هم عوض میشه
باید چیکار کنم
يه علتش ممكنه عدم نصب صحيح اين فونت باشهنقل قول:
و ديگه اينكه ممكنه به پرينتر هم مربوط بشه
مدل پرينتر چيه؟
قبل از پرسيدن سوال جستجو كنيدنقل قول:
قبلا مشکلی نداشتم پرینتر خوب کار می کرد ولی زمانی که ویندوز رو عوض کردم به این مشکل برخوردمنقل قول:
میشه قسمت اول رو بیشتر توضیح بدید منظور از عدم نصب صحیح چیه ؟
شما بگو چطوري فونت رو نصب كردينقل قول:
سلام
دوستان من میخوام برای سند وردم فهرست خودکار درست کنم، اما متاسفانه تمامی اعداد مربرط به صفحه ها رو انگلیسی میزنه.
لطفا توجه کنید که تنظیم مربوط به اعداد در ورد من context هست تا اعداد فارسی، فارسی زده شه و اعداد انگلیسی، انگلیسی.