Printable View
با سلام دوستان عزیز نسخه 2013 مثل نسخه های قبل سرعت اینترنت رو کاهش میده یا این مشکل برطرف شده؟ باتشکر.
نقل قول:نقل قول:
سلام.
- تغییرات زیادی نکرده، فقط سیستم Cloud اضافه شده ، و همون Optimization هست که فقط در نسخه ی Internet security Plus قرار داره که نمیدونم کلید براش پیدا بشه یا نه.
بله همون افزایش سرعت سیستم هست حسام جان.
- والا من نصب کردم یه حسی بهم میگفت سرعتمو کاهش میده، زیاد تست آنچنانی نکردم، بهتره خودتون هم تست کنید نتیجه رو بگید.
کسی جایی واسه یک ساله سکوریتی ارزون سراع داره!؟
عزیز ارزون میخوام. اینا که قانونی میدن!نقل قول:
خیلی از دوستان هستن آنتی ویروسای دیگه رو حتی تا ربع قیمت هم میدن...
بهترین کار اینه که لایسنس آنتی ویروس خودتون رو قانونی بخرید تا از شر محدودیت های نسخه های ارزانتر مثل محدودیت در وارد کردن لایسنس و یا غیرفعال شدن لایسنس راحت شویدنقل قول:
فکر کنم منظورتون سایت زیره که البته لایسنس آویرا نداره و من جای دیگه رو نمیشناسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون...
ارزش داره تا 50 تومن چه آنتی ویروسی خریداری کنیم برای یک سال!؟
کلی اطلاعات باارزش تو سیستم دارم، کلی نرم افزار و دیتابیس و عکس و ...
نمیخوام مشکلی براشون پیش بیاد
ضمناً شبانه روز هم به نت وصلم...
فلش هم زیاد به سیستم وصل میکنم که اکثرا ویروسی هستن و هر ماه مجبورم میکنن ویندوز عوض کنم...
پیشنهاد من بیت دیفندر نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 قیمت نمایندگی 54500 تومان با مالیات بر ارزش افزوده قیمت نهایی میشه : 572,250 ريال:)نقل قول:
اویرا نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 در نمایندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت زده 54000 تومان
در نمایندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت اویرا اینترنت سکیوریتی زده 45600 تومان
حالا دیگه انتخاب با خودتون:)
چرا که نهنقل قول:
ولی میشه در کنار محصولات پولی هم به محصولات رایگان فکر کرد مثل آویرا + کمودو فایروال
یا اینکه میتونید از محصولات تریال 6 ماهه آنتی ویروس ها که بعضا در تاپیک هاشون توسط دوستان معرفی میشن و بعضی ها هم هنوز کار میکنه استفاده کنید
اگر به فکر خرید هستید پیشنهاد من هم مثل علی بیت دیفندر هست ولی در کنار بیت دیفندر و آویرا میتونید به امسی سافت که دو موتور (بیت دیفندر + امسی سافت) داره و نمایندگی رسمی در ایران داره و قیمتش هم مناسبه فکر کنید
سلام
من اویرا 2013 رو دانلود کردم میخوام بدونم برای ویندورز 8 هست یا نه؟ چون اومدم نصبش کنم ارور داد هنوز به طور کامل ویندوز 8 رو ساپورت نمیکنه ولی میشه نصبش کرد که من نصب نکردم
خواستم بدنم مشکلی نداره دوستان؟
خب فکر نکنم هنوز تو فروم ما کسی آویرا رو بر روی ویندوز 8 نصب کرده باشه و به طور تجربی سازگاری اون رو بررسی کرده باشه شما میتونید اولین نفر باشیدنقل قول:
آویرا که به طور رسمی میگه که به طور کامل ساپورت نمیکنه ولی احتمال این هم که ساپورت کنه وجود داره
البته الان اکثر آنتی ویروس های بزرگ ورژن جدید آنها از ویندوز 8 پیشتیبانی میکنند و به نظر من ضرورتی نداره آویرا نصب کنید
سلام
حدود ۵ یا ۶ سالی میشه که از نود مجموعه اینترنت سیکوریتیش استفاده میکنم،راضیم هستم ولی امروز از سر تنوع طلبی رفتم avira نصب کردم لپتاپ رو اسکن کردم،در اخر مواجه شدم با لاگی پر از ویروس.بدافزار، خوب که دقت کردم متوجه شدم چن تا کرک و چن تا برنامه با یه لیست بلند بالا از فایلهاس jar که مربوط که کتاب موبایل و apk،epub همه رو ویروس معرفی کرده،ایا نود ضعیف یا هوش مصنوعیش بالاس یا این اویرا مشکل داره ؟
ممنون میشم اساتید فن راهنماییم کنن
Sent From My HTC One X Using Tapatalk
نقل قول:
سلام
خسته نباشید
Nod32 از لحاظ محافظت و هوش مصنوعی کاملا ضعیف تر از اویرا هست ( AV-test & VB100 Chart )
اگر بخواهیم بگیم که اویرا این فایل های سالم را اشتباه تشخیص داده باز هم زیاد قابل قبول نیست چون جز آنتی های کم فالس دنیا هست ( AV-Com )
در نتیجه اویرا درست عمل کرده و سیستم شما آلوده هست
اگر میخواهید از آلوده بودن 100 درصد مطمئن شوید
این را هم تست کنید
موفق باشید
خدا بگم چیکار کنه اون کسی که این Nod32 را به کاربر ایرانی داد
خدا میدونه چقدر از پول مردم ( بابت ویروسی شدن و تعویض ویندوز ها ) و وقت ایرانی صرف همین برنامه میشه :sq_10:
نقل قول:
ممنون از شما
با quickscan اسکن کردم اصلا ویروسی رو شناسایی نکرد،یه نکته دیگه من ویندوزم و انتی ویروسی که روشه همیشه اپدیته،یعنی اینقدر nod چرته ؟ من خودم دوس دارم یه انتی ویروس بهتر بگم اینترنت سیکوریتی بهتر از nod رو استفاده کنم ولی هر کی یه چیزی میگه هر سایتی هم همینطور،کلا سلیقه ای عمل میکنن،خیلی از دوسام کاسپرسکی رو میگن نصب کن،بعضیام اویرا و بیت دیفندر خواهشن راهنماییم کنید بالاخره الان در حال حاضر چه انتی وایرسی استفاده کنم ؟!
Sent From My HTC One X Using Tapatalk
با سلام
key برنامه Avira Professional Security 2013 v13.0.0.2681 Final رو میخواستم.
مرسی
اگه سیستمت در حد متوسطه Avira رو نصب کن سیستم رو زیاد کند نمیکنه قدرتشم واقعا عالیه ولی به کرکها و کیجن ها خیلی گیر میده اما قدرت Bitdefender یا Kaspersky بالاتره ولی یکم سرعت سیستمنقل قول:
پایین میاد که البته توی kis2013 این مشکل کمی برطرف شده.
دوسنان من آویرا دارم تا سال آینده هم اکتیو هست از نمایندگیش گرفتم دیشب آپگریدش کردم به 2013 بعد که سیستم ریست شد دیگه نه گوگل کروم کار می کنه نه IE ولی اپرا و فایرفاکس کار می کنن.. خودت آویرا هم دیگه آپدیت نمیشه !!! میگه کانکشن اینترنت وجود نداره!!!!
هر کاری کردم از یونیستال و اینستال کردن کروم تا غیر فعال کردن آویرا تا فایروال رسما به مشکل خوردم !! می تونین کمک کنید؟ ویندوزم هم 7 -32 بیت هست
سلام توی نسخه 2013 چگونه میشه از سیستمی که آنتی ویروسش آپدیت هست آپدیتهای اون را به سیستم دیگه انتقال داد و آفلاین آپدیت کرد قبلا با نسخه 2010 اینکارو می کردم ولی نسخه جدیدشو نمی دونم و یادم رفته
(منظورم استفاده از آپدیت ساز fusebundle نیست)
و سوال دیگه اینکه آیا آپدیت از لینک زیر را میشه روی همه نسخه ها بکار برد بخصوص free ؟ و این لینک مال خود سایت آویرا هستش ؟
سلامنقل قول:
بله تقریبا منم همین مشکل رو دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
درود.
همانطور که در تاپیک کینگ سافت هم گفتم :
کینگ سافت لایسنس موتور اویرا رو دریافت کرده ، افراد میتونن به جای درگیری به خاطر پیدا کردن
کلیدهای اویرا از کینگسافت که رایگانه و دیتابیس اویرا رو داره استفاده کنن. و بسیار سریعتر از اویرا !
همچنین جالبه که اویرا در این قسمت خودش رو به عنوان Avira Anti-Malware معرفی کرده
( که البته درستش هم همینه و باید تمام شرکتها با پسوند Anti-Malware معرفی بشن )
سلام و عرض احترام
می خواستم Avira Antivirus Premium 2012 رو نصب کنم اما هیچ key یا سریالی رو قبول نمی کنه، لطفا کمک کنید
ممنون
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیدنقل قول:
سلام من سیستمم ویروسی شده و ویروس کش اویرا اینترنت سکوریتی رو نصب کردم راستش طرز کار با این ویروس کش رو بلد نیستم و اینکه ایکن برنامه که شبیه چتر هستش در نوار ابزار بسته هستش این یعنی انتی ویروس غیر فعاله؟ چطور میتونم فعالش کنم؟
سلام خسته نباشید. لطفا این را یه کمی توضیح بدهید:
چرا ؟نقل قول:
مرسی.
درصورتی اون چتر آویرا بسته هست که یا برنامه آپدیت نباشه یا که کی برنامه باطل شده باشه شما این دو تا رواول از همه چک کنید :20:نقل قول:
کی برنامه تا 11-11-2012 فعاله و برای اپدیت هم روی ایکن در نوار ابزار کلیک و گزینه استارت اپدیت رو انتخاب میکنم ولی مشکل برطرف نمیشه:41:
انتی ویروس یعنی فقط ویروس رو میشناسه و از بین میبره ولی انتی مالور یعنی تمام فایل های مخرب از جمله ویروس جاسوس اسپایور تروجان و... رو از بین میبره که اویرا همه فایل های مخرب رو میشناسه پس در اصل میشه اویرا انتی مالور . نه اویرا انتی ویروسنقل قول:
امیدوارم مفید بوده باشه
من AviraInternet Security رو روی سیستم نصب کردم
ولی موقع شروع system scan پیغام خطا میده و سیستم رو چک نمبکنه
2مگ رم و 1.8 گیگا هرتز سی پی یو
windows xp sp3
راه حلش چیه؟
ویروس کش رو آپدیت هم کردم ولی مشکل حل نشد
شما کی برنامه رو حذف کن یک کی دیگه به برنامه تعریق کنید ترجیحا تا 2013 باشه اگر که نشد فروم آویرا به این مورد اشاره کرده که این یک باگ از ویندوز که با اینکه چتر آویرا بسته اما عمل محافظت از سیستم انجام میگیره بعداز مدتی بطور اتومات درست میشهنقل قول:
این روشهای پایین میتونید برین
روش اول
روی چتر آویراپایین تسکبار کلیک راست بعدشم چکمارک گزینه های Real-time Protection, Mail Protection, Web protectio باید زده شده باشه
روش دوم
به کنترل پنل بعدشم Add/Remove Programs برین روی آویراکلیک گزینه Edit انتخاب کنید بعدشم Next بزنید بعدش درپنجره ای که باز میشه شما گزینه ای برای غیرفعال کردن AntiVir MailGuard module میبینید روی گزینه Next کلیک کنید بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد ببینید چتر آویرا باز میشه
ببخشید که اینقدر سوال می پرسم ولی من روی برنامه اویرا که کلیک میکنم گزینه edit نداره فقط دو تا گزینه remove/change داره گزینه edit رو از کجا پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق شکل پایین عمل کنید داخل شماره دو تمامی تیکها روبردارین بعد next کنید کارش تموم شد ریست شد بالا که اومد از نوه تیکها رو بزنید بعد که ریست شد بالا اومد تست کنیدنقل قول:
به این نتیجه رسیدم که اویرا اصلا سرعت اینترنت رو در ورژن جدید تغییر نمیده.
Avira Antivirus Premium | 04/07/2013
کسی نبود بتونه راهنماییم کنه؟نقل قول:
والاّه اين مشکل پديدهي نادريه!نقل قول:
من اگه به جاي شما بودم ويندوز جديد نصب ميکردم.
نه اتفاقا براي من تأثير محسوس داره البته بيشتر براي فايلهاي zip و rar، بايد وبگاردش را غيرفعال کنم،نقل قول:
البته يک راهش هم اينه که در بخش وبگارد، اين نوع فايلها را در استثناء قرار داد.
سلام.کسی میتونه آدرس سایت یا هر چیز دیگری که جدیدترین key های اویرا را دارد را به من بگه؟
ممنون میشم!
خب خود اینجا که Key های جدید رو میزارن چه جایی بهتر از اینجا!!!نقل قول: