طلوع دیگر
این عکس پاناروما نیست
با کراپ به این صورت دراومده
canon SX210 is
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلوع دیگر
این عکس پاناروما نیست
با کراپ به این صورت دراومده
canon SX210 is
یعنی معلوم نیست؟ آهان یادم رفته بود شما از اون مرفهین بی درد هستین که فکر این چیزا نیستین:31:!ولی واسه اینکه اشتباه فکر نکنید اون راستیه چیزیه که قراره بشه!!نقل قول:
پس ما مرفهین بی درد هستیمنقل قول:
ما ...:37:
مسجد نبی - قزوین
اگه برای عکاسی قصد سفر دارین یه سر بزنید اونورا مکان های دیدنی زیاد داره
از این چیزایی که میگن هم نترسید ما رفتیم خبری نبود :31:
canon ixus 980 is
خیلی قشنگه و نوع نگاه و ثبت شما اونو قشنگ تر هم کرده.من که اگه اون موقع اونجا بودم توجهم فقط به در قدیمی و زیبایی اون بود ولی شما به چیزای دیگه ای هم دقت داشتین که عکستون رو در عین زیبایی پرمفهوم هم کرده مثل شدت نور پشت در و یا هاله هایی از انسان در آنسوی در.در مثل دروازه ای بین دو دنیا میمونه.انگار هر کسی این طرفش باشه تو زندان و اسیری و غربت و تاریکی به سر میبره (انسان در خود فرو رفته)و برعکسش دنیای اونوره.دنیایی که ناشناختش(هاله هایی از انسان) اما گواهی امید و آزادی و روشنایی رو میده(نور شدیدی که در اونطرف در هست).نقل قول:
آیا تنظیمات دوربین در وضعیت اتو بوده یا خودتون اونموقع تنظیم کردین؟و اینکه اون فرد خوابیده رو بعدا اضافه کردین یا نه؟چون سایه ها که خیلی طبیعی به نظر میان ولی مقایسه و نسبت ابعاد اون فرد با در و آجرها یکم غیر طبیعیه مگر اینکه من اشتباه تصور کردم و ابعاد در از اونی که فکر میکنم خیلی گنده تره!!
سلامنقل قول:
وجود ca به مقدار فراوان در این عکس مشهوده
البته این خصلت دوربینهای کامپکت و حتی slr با لنزهای ارزان قیمت هست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نه تنظیمات دوربین رو خودم انجام دادم
ولی خب یه دوربین کامپکت ضعیف دارم که میدونید چندان حق انتخاب به آدم نمیده
f8
1/400
iso 80
اون فرده خوابیده رو هم خودم اضافه کردم انقدر روی نور و سایه های عکس کار کردم که چشمام خسته شد متوجه ابعاد این طرف نشدم ممنون بابت تذکرتون
نقل قول:
خیلی خوب شده فقط چرا احساس میشه دوربین کج تصویر برداری کرده یعنی به سمت راست کج شده ؟
و یک چیز دیگه اینکه کاش یه طوری اون چراغ و بلندگوها ی سمت راست و اون ماشین پارک شده را توی تصویر نداشتی . فکر کنم تصویرت خیلی بهتر میشد
سلام
میدونم بعضی جاها مشکل نور داره ولی چه کنیم دیگه.زیرزمین تاریکی بود.به شخصه دوست داشتم سایه ها تو عکس نمیفتاد تا نظر شما چی باشه:
پارادوکس
F/2.8
1/10
ISO-200
Makan_noor عزیز از نگاه دقیق و هوشمندانه ای که در ثبت این عکس داشتی لذت بردم
سلام داش محمدنقل قول:
تو اون عکس از سنجاقکه داشتی میگرفتی موهات بور نبود!!!!!!!
حالا این کی هست. اگه بازیگره که من اصلا نمیشناسمش . چون اصلا فیلم دوست ندارم :دی
این همه نظرات جالب میدی بد میگی من از عکاسی هیچی نمیفهمم. :دینقل قول:
چرا انقدر خودتو دست کم میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ :19:
به نظر منم سایه نبود بهتر بود.نقل قول:
تو عکس به نظر میرسه فلاش زدی انگار ولی باز سایه لوله با خودش زیاده!!! تو اگزیف نوشته نزدی.
آخر نفهمیدم زدی یا نزدی!!!!!!
از فاصله دورتر مثلا عکس میگرفتی و کنار سوژه هم دو ورق سفید میاشتی سایه خیلی کمتر میشد . فلاش هم روی SL بود چه بهتر! بازم همه چیز بستگی به نور محیط داره که نمیدونم چطور بود.
مخلصیم :10:
از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید ! :27::31::46:نقل قول:
باز هم زدی تو خط 30 یا ست ؟ :46: خیلی جالبه . میشه برداشتهای متفاوتی ازش داشت . برداشت خودمو نمی گم تا ذهنیت ایجاد نشه . موفق باشی .
پست پاک شد .
فوکوس در نقطه خوبی انجام نشده و زاویه برداشت باید تغییر کنه ( نظر شخصی ) . اگه سوژه این برگ زرد بوده ، باید تمرکز بیشتری روی اون باشه تا توجه رو به خودش جلب کنه .نقل قول:
نه فلاش نزدم.اون نور به خاطر پنجره ی موتورخونه بوده.از فاصله دورتر میفتادم روی مشعل موتورخونه.دو ورق سفید رو چجوری رو دیوار میچسبوندم؟واسه حذف سایه میشد عکس رو مونتاژ هم کرد دردسرش هم کمتره ولی گفتم همینجوری بذارم ببینم نظرتون چجوریاست!نقل قول:
به نظر منم سایه نبود بهتر بود.
تو عکس به نظر میرسه فلاش زدی انگار ولی باز سایه لوله با خودش زیاده!!! تو اگزیف نوشته نزدی.
آخر نفهمیدم زدی یا نزدی!!!!!!
از فاصله دورتر مثلا عکس میگرفتی و کنار سوژه هم دو ورق سفید میاشتی سایه خیلی کمتر میشد . فلاش هم روی SL بود چه بهتر! بازم همه چیز بستگی به نور محیط داره که نمیدونم چطور بود.
مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این چه وضعشه!ذهن های شما 30 یا ست زدس به من چه؟عکس سه تا لولس دیگه چیز خاصی نیست!آب گرم رفت!آب گرم برگشت!آب سرد!:31:نقل قول:
باز هم زدی تو خط 30 یا ست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی جالبه .
تشکر مینمایم!چه کاری کردما الان نیان در اینجا رو هم مثل بخش های دیگه تخته کنن؟!!نقل قول:
میشه برداشتهای متفاوتی ازش داشت . برداشت خودمو نمی گم تا ذهنیت ایجاد نشه . موفق باشی .
یه pdf یا پاور پوینت آموزشی برای عکسبرداری میخام؟
آیا عکسهایی که دوستان اینجا میگذارند در حالت اتوماتیک دوربین گرفته
شده یا نه در حالت custom تنظیم می کنند؟
زندگی میان سنگ!
حات : auto
speed: 1/1000
iso:100
canon sx 120
انگار اونجا نور داشت.نقل قول:
من برای زمانی گفتم که اصلا نوری نبود و مجبور به فلاش زدن بودی!
تن دیوار نه - کاغذ برای پخش کردن نور فلاش گفتم!
عکس ها هم در حالت اتوماتیک و هم دستی گرفته میشه!نقل قول:
بستگی به جا و مکانش بستگی داره!
ولی دوستان حرفه ای بیشتر به سمت تنظیمات دستی میرند!
بفرمانقل قول:
270 صفحه 12mbکد:http://www.txt.ir/1388/12/22/اصول-عکاسی-دیجیتال/
با تشکر از امین خان
عکس خوبی شده فقط رنگ جالبی نداره:13:نقل قول:
:11:
ممنون!علی جون میشه یکم در مورد این پخش کردن نور فلاشی که گفتی توضیح بدی؟کلا چیکارا میشه کرد زیاد اثر نور فلاش تو عکس نمایان نشه؟نقل قول:
تن دیوار نه - کاغذ برای پخش کردن نور فلاش گفتم!
یکی از روشهای متداولش که منم کموبیش استفاده کردم استفاده از یه چیز سفید رنگ مثل کاغذ جلوی نور فلاش هست. البته این پارچه یا کاغذ کار خوب انجام نمیده. در دوربین های حرفه ای یه پخش کننده هست که جلوی فلاش وصل میشه!نقل قول:
شبیه اینه:
اینی که من می خواستم بهت بگم این بود که دو تا کاغذ A4 به دوربین نزدیک کنی و بعد که فلاش میزنی نور به کاغذا بخوره و باعث بشه نور از بغل ها هم به سوژه برسه!
من از این عکس زیر برا کارم استفاده می کنم. فکر کنم 2-3 بار بیشتر استفاده نکردم :دی
این لینک ببین:
اینم ببین:کد:http://www.prophotocom.com/photography/part-9.asp
کد:http://www.akkasee.com/articles/7245
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
سلامنقل قول:
بهتر بود تو این عکس زاویه رو از کنار انتخاب می کردی و یکم هم باید رنگ عکس زیادتر بشه.
برای رنگ می تونی هم از دوربین رنگ رو بزاری روی Vivid یا از فتوشاپ سچوریشن رو بیشتر کنی!
یه نوع پارچه هست که مخصوص این کاره فکر کنم موسلین یا همچین چیزی بود
البته فلاش نیست اینی که من میگم ولی تقریبا همونه
یادمه یه آموزش عکاسی تجاری نگا میکردم
طرف یه کارتون رو اورد سمت چپ و راست و بالای کارتون یه مربع با چاقو برید بعد جاشون این پارچه سفیده رو گزاشت اونوقت 3 تا چراغ مطالعه اورد گزاشت پشت این پارچه ها و اون کالا رو هم گزاشد داخل کارتون (البته تو کارتونه رو قبلا یدونه ورقه سفید گزاشته بود که کارتونه ضایع نباشه )
خلاصه عکسای توپی با همین کاردستیش میگرفت !
پس از مرگ:
Sony H50
ISO 100
1/400 sec
F 4.0
حق با شماست سعی میکنم بهتر بشمنقل قول:
من از سه پایه استفاده نکردم و همینجوری گرفتم
حالا از اساتید سوال دارم چجوری باید دوربینو تراز کرد؟من هر کاری میکنم نمیشه یکجا تراز میشه یک جای دیگش بهم میریزه؟
خیلی از عکسام اینجوری میشه احساس میکنم کج میافته میتونه از دوربین باشه یا از همون بد تراز کردن منه؟
اینکه بخواین همون موقع عکس گرفتن تراز کنید که اغلب نمیشه.خود من معمولا بعد از عکس تو نرم افزار ادیت عکس اونو تراز میکنم.همه ی نرم افزار ها هم این قسمت تراز کردن رو دارن(rotate)نقل قول:
وقتی رفتی::37:
F/2.8
1/15 sec
ISO-200
سلامسال اول سال تحصیلی دانشگاه به روایت تصویر (خوابگاه):31: البته الان میرم سال سوم!:20:
خب پس استراحت طولانی در دورانه پیش دانشگاهی :31:(آخه در برای کنکور درس نخوندم:5:) دانشگاه آزاد رشته برق قبول شدیم. :27: زنگ زدم به دوستم بهش بگم من این دانشگاه قبول شدم دیدم اونم همین دانشگاه قبول شد. بلاخره با هم تصمیم گرفتیم بریم دانشگاه آزاد و بیخیال برای خوندن سال بعد بشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه بزرگی بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته نمی دونم بگم قشنگ یا عجیب ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سلفی داشت / گفتیم حالا غذا هاش چطور باشه. جالبه بچه ها هروقت می دیدند داره درختای دانشگاه اصلاح می کنند می گفتند فردا قرمه سبزی داریم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتیم خوابگاه .... یه خوابگاه 400 نفری .... 4 طبقه .... :13:
هر طبقه یه آشپز خونه ...... شبای اول دانشگاه که می رفتیم غذا درست کنیم می دیدیم همه داره نیمرو یا حداکثر املت درست می کنند . (ما هم نیمرو داشتیم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بچه مازندران بودیم همه مون، برا همین رفتیم تو کار برنج ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 نفر – 3تا دیک برنج برای یه شب!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شب هایی که تخم مرغ می خوردیم //// همه می ریختیم تو یه ماهی تابه میشد باتلاق تخم مرغ؛ حالا مگه سرخ می شد!!! ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه شب هایی دیگ نداشتیم و تو یکی برنج پر می کردیم وقتی می پخت می شد این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعضی موقع ها گند اتاقمون رو بر می داشت :2:. هیچکی یه تکون نمی خورد یه آشغال از رو زمین برداره!!!! دیگه کم کم داشت اتاقمون کرم می گذاشت. زد به سرمون گفتیم اتاق تمیز کنیم و یه غذای درست حسابی هم بزنیم به بدن؛ :5:یکی از همه مظلوم تر واقع شد رفت ظرف ها بشوره . دیدم یک ساعت و نیمه که رفته ؛رفتم ببینم چی شده دیدم اینهمه ظرف شسته!!!!!بعد شد این:یه چیز جالب : توی اتاقمون کلید چراغ خواب می زدیم چراغ اتاق بغلی روشن می شد و برعکس. ماهم چند سال دیگه می شیم اینکاره و از همین شاهکارا درست می کنیم.!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه روز هم تولد رفیقم بود براش تولد گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به بهانه همین از مسئول خوابگاه اجازه گرفتیم یه بزن و بکوب راه بندازیم . منم از خدا خواسته رفتیم یه اسپیکر توپ گرفتیم صدا زیاد . حالا بزن و بکوبه امیر میزنه میخونه . دست دست دست ....... یه خاطره بود خودش چه حالی داده بود. :10:
بعد خوردن این کیک خوب شد مریض نشدیم... افتضاح بود کیکش.تو خوابگاه آوردن تلویزیون ممنوع بود و شدیدا برخورد می کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بچه ها دیگه پررو شده بودند رفتن یواشکی یه تلویزیون 14 اینچ با یه PS2 اوردند. اتاق ما شده بود کلوپ خوابگاه ......
amin khan تو داستانی از این تبعید گاه نداری تعریف کنی؟
ما که زدیم خوابگاه تو این مدت ترکوندیم!
یه 106 بود و یه خوابگاه :31:
عرض شود که خاطره زیادهنقل قول:
amin khan تو داستانی از این تبعید گاه نداری تعریف کنی؟
ما که زدیم خوابگاه تو این مدت ترکوندیم!
یه 106 بود و یه خوابگاه
ولی اگه بخوام تصویری تعریف کنم یه جورایی مدرک جرم به حساب میاد:31:
ما یه سماور برقی دزدکی آورده بودیم تو اتاق...
چون در آشپزخونه رو ساعت 11 میبستن ، و بچه ها هم اکثرا قلندر شب بودن و خمار چایی ، ساعت 12 شب به بعد اتاق ما پاتوق بود...
از شکستن آینه سالن و انداختنش گردن یکی دیگه ،صدای TNT ساعت 3 نصفه شب ، چاق کردن قلیون توی اتاق( اونم شبایی که آقای شکی مسئول بود) ، بلند کردن کفش های حاج آقایی که برای نماز مغرب و عشا میومد نماز بخونه تا کارای دیگه که انصافا خجالت میکشم اینجا بگم...
یه بچه بندر عباس هست که اونم اتفاقا الان اتاق 106 ، کلی خاطره با اون داریم
نمیدونم دانشگاهش چه سری داره که از همه جا هم بلند کردن اومدن توش ، همچین آش دهن سوزی هم نیست علی آباد کتول
از گرگان و ساری و رشت و ارومیه و مشهد و سیستان بلوچستان و اهواز و همدان و تهران و خلاصه از همه جا آدم داشتیم و کلی هم خاطره... فقط اصفهانی من ندیدم توی اینجا
1 اینکه عکساتون رو با فرمت jpg ذخیره کنید تا حجمش کم بشهنقل قول:
2 اینکه کادر بندی خوب نیست
3 اینکه رنگ هم خوب نیست اینطوری بیشتر میپسندم :
ممنون بابت نظرتون.نقل قول:
فرمتش که jpg بود مگه غیر از این بود؟
در مورد رنگ هم من اصلا عکس رو دست کاری نکردم. عکس اصلی همینجوری هست.
با ادیت کردنش خیلی بهتر میشه.
کلا چند وقتی سرم شلوغه. بازم عکس میزارم ببخشید که ادیت نشده هست. :11:
AliSub عزی ممنون از عکسهات . حالا دانشگاه آاد کجا هست ؟؟ یه جورایی صفر کیلومتر میزنه ها !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی عجب جای باصفاییه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
امین خان که گفت: دانشگاه آزاد علی اباد کتول:46:
دانشگاش 25 ساله که تاسیس شده.:19::13:
ببخشید جاش اینجا نیست ولی دیدنش هم بد نیست.
این کدو از باغمون کندیم!!!!!!!
محتوای مخفی: کدو
این عکس هم مثل عکسهای قبلیم در مقابل عکس اساتید باعث حجالته . :43:
Canon SX100
کمی کنتراست و کمی هم شارپنس رو بالا بردم .
یه کمی ادیت "ماکان نوری" چاشنی این عکس کردم :46: .
Canon G9
این مال چند ماهه پیشه ... نصفه شب در خونه یه بنده خدایی منتظر بودیم ... گوشی رو گرفتم دستم از زیر ماشین عکس انداخنم ، چون میدونستم زیرش یه وروجکی هست :
.
پیچک
کمی شارپ و کنتراست و سچوریشن زیاد کردم (فقط کمی)
سلام...تازه این تاپیک رو دیدم....اول میخواستم عکس نزارم....آخه کارای شما خیلی حرفه ای و قشنگ شده.....منم عکس زیاد میندازم...توش بعضی هاش شانسی قشنگ میشه.....2 تاش رو گذاشتم...به کارهای شما نمیرسه....درحد همون کودکستانه...:31:
==================کد:http://www.irfreeup.com/images/qtqsd49m885v8fqd69t3l.jpg
کد:http://www.irfreeup.com/images/z2fnztv4hi9jbebwfskr.jpg
iso:160(auto
speed:1/1000
canon sx120
تابش!
سلامنقل قول:
عکسهای قشنگیه فقط این جادهه کجاست؟.... اطرافش خیلی با حاله
ماشین نمی اومد؟!:دی