[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شنیدم صبانت یه سیستمی راه انداخته ( یا می خواد راه بندازه) که دیگه با یوزر و پسورد کسه دیگه ای نمیشه از جایی به غیر از کامپیوتر خودش استفاده کرد مگر اینکه برید صبانت تا مودمتون رو تنظیم کنن . اینجوری تقریبا دزدیده شدن اکانت ها غیر ممکن میشه :27:
نداره، ولی به قول آقای mehrdad_goleyakh با 128 که حدود 16 هست چقدر میشه دانلود کرد؟!نقل قول:
قیمتشم 128 حدود 10 تومنه
و قفط فیبر نوریا میتونن بگیرن و البته فیبریا از جای دیگه ام نمیتونن بگیرن!
آره این سیستم راه افتاده. البته برای من که به قیمت 4 روز نداشتن اینترنت تموم شد.نقل قول:
آخرشم زنگ زدم شرکت و گفتم من از خیر این سیستم گذشتم.
می تونی زنگ بزنی شرکت و بگی که غیر فعالش کنن. نیازی هم به تنظیم مودم نیست.
نقل قول:
ای گفتی رفیق , حرف دل مارو زدی . من مشترک این یکی دزده ( صبانت ) هستم .
شبانه تقریبا میشه یک دهم دیال آپ در بهترین شرایط دیال آپ .
چند بار هم تماس گرفتم , حتی با تهران ولی این ها بی تفاوت تر از این حرف ها هستند .
ولی سرعت روزانه به 233 هم میرسه و دلیلی جز هر چه سریع تر تموم شدن حجم نداره .
هر چند سرعت بسیار پایین شبانه هم دلیلی جز اجبار شما به استفاده از حجم روزانه نداره .
و این شد که من اکانت شش ماه رو سه ماه تموم کردم .
برای اینکه اشتباه نکنی من تو مرکز فرشچی (امامت ) چه با اکانت شبانه و چه با اکانت شبانه روزی وصل میشم سرعت همونیه که گفتم بسیار بسیار ناچیز ( تقریبا 0 ) اینا خود دزدن و ما رو هم خوب مظلوم گیر آوردن .
دوستان یه سوال دارم ؟
کسی مشترک صبا هست که سرعتش بالا باشه تو شب ؟ کدوم مرکز ؟ چه سرعتی ؟
سلام هم محله ای .....خخخخخنقل قول:
فرشچی 601,602و603 از قرار فیبر نوری هستن .البته مخابرات هم تعریفی نداره سگ زرد برادر شغاله........خخ:27:
میشه یه توضیح بدی فرق روزا با شبا برای سیاسی چیه که شبا سرعت تعطیله و از نظر سیاسی امنه ولی ولی روزا سرعت خدا بازم از نظر سیاسی امنه . سیاست از کی تا حالا شیفتی شده ؟ اینا سیاست هیت ولی نه دولتی بلکه شرکتی ..خخخخخخ:27: این سیاست میگه شما سرعت رو تو روز تا جایی که میتونی ببر بالا مشترکک از حجمش کم بشه شب هم سرعت رو تا میتونی بیار پایین مشترک مجبور شه بیخیال بشه و بره روز دانلود کنه و حجمش ته بکشه قبل از موعد و بیاد یک سری اضافه حجم بخره . به این میگن سیاست منم خودم پیگیری کردم ............:31: تو تو گور بابابی هر چی دزده :19:نقل قول:
من سرعت شبانه ام (بار ها بارها اینجا گفتم :31: ) عالیه , فکر کنم دلیل اش اینه که دور و اطراف خونه ما که تو همون محدوده مرکز استقلال هستن فیبر نوری شدن و یه قسمت کمی مونده که فیبر نوری نیستن . فکر می کنم به خاطر همون تعداد افرادی که با اکانت شبانه از اینجا وصل میشن کم هستند و سرعت بالا :27:نقل قول:
تو ایران که همه چی یه ربطی به سیاست داره . شاید به خاطر این هست که ترافیک شبانه رو نمی تونن آنلاین چک کنن به خاطر همین امکان ارسال و دریافت اطلاعات .... هست و از اینجور چیزا ولی بعیده !
سلام
از دوستان خواهش دارم که به این آدرس سری بزنند و شکایت خودشون رو نسبت به شرکتی که ازش سرویس اینترنت میگیرن تنظیم کنند تا هر چه زودتر نتیجش رو بگیریم.
شکایت من در مورد سرعت پایین شبانه شاتل است که فرستادم.
هرچه تعدادمون بیشتر باشه زودتر نتیجه میگیریم.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
با تشکر.کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
من رفیقم مرکز رسالته (حسابی با پیش شماره 621) 512 صبانت داره!
سرعت روزانه ش 150-200 و شبانه ش 80-100 . (البته یه چند هفته ایه ندیدمش)
کسی درباره نیو لاین و آرک اطلاعاتی داره من آگهیشون رو تو روزنامه دیدم
شما از جمله استثنا ها بشمار میای دوست من و شاید دلیلی که خودت آوردی درست باشه .نقل قول:
ولی هنوزم میگم هیچ ربطی به سیاست دولتی نداره و این سیاست کثیف خود شرکت ها است .:19:
دوستان امروز کلا سرعت شاتل بنده در حد زیر دایال آپ شده. خبریه ؟ خرداد شد باز؟
مخابرات منم الان همینطوریه سرعت همون زیر دیال آپه!نقل قول:
آقا اینکه خیلی افتضاحه. من الان زیر 3 هستم! برا بقیه هم همین طوره؟!
مال من هم خرابه سرعت دانلود ماكزيمم 5
بچه ها يه سوال مهم و ضروري لطفا هركسي ميدونه جواب بده؟
من ميخوام براي عمو م كه تازه چنروزه به ايران اومده يه سرويس adsl بگيرم با سرعت بالا ميخوام بدونم براي يه فردي كه بايد صبح تا شب آنلاين باشه و سرعت دانلودش بالا چه سرويسي رو پيشنهاد ميكنيد ؟آخه شنيدم الان شركتا بيشتر از 128 به خونگي ها نميدن درسته؟ يه راهنمايي بكنيد
ممنون
سلام دوستان صبا نت چرا اینطوری شده از دیشب؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه عموت مایه داره بهتره بری یک سرویس ماهواره ای راه بندازی حالشو ببری .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]نقل قول:
من که روزا مشکلی ندارم بیشتر اوقات . مشکل شب هاست که سرعت نزدیک صفر است.
مشكلي نيست
اون که کلا هیـــــچ مشکلی نیست :27: اما گویا سرعتها بهتر شده.نقل قول:
آره مايه داره اما چون براي يه مدت كوتاه ايرانه و اينترنت لازم داره ميگم،يه سرويس خوب معرفي كنيد؟نقل قول:
همه سرویس ها تو ایران بهترینن !نقل قول:
من شاتل و صبا رو پیشنهاد میکنم.
پس دوتا گزینه دارینقل قول:
1- یک خط اختصاصی با پهنای باند بالا که بالای 200 تومن در میاد شاید بیشتر
2- یک سیستم اینترنت ماهواره ای که ارسال با adsl باشه و در یافت با ماهواره که این یکی بصرفه تره و بهتر مثلا ماهیانه 100 تومن ولی نامحدود با پهنای باند 4 5 مگ .......
اگر هم که حال نمی کنه پول خرج کنه یه صبانت 2 گیگ با حجم زیاد بگیر ولی بگو شبا بخوابه , چون تعطیله .
باز شاتل گند زده.
سرعت من 1 کیلو است الان !
مال من هم کمتر از 1 هست الان. خیلی اومده پایین.نقل قول:
نه اشكال از شركت هاي ندا نيست
مال همه همينطوره من الان مخابرات صبا و شاتل رو خبر دارم خرابه
آقا مشکل از کجاست ؟
چرا 2 روزه سرعتها اینقدر افت کرده ؟
صفحه ها مثل دایل آپ باز میشه چرا ؟ :41:
این چه وضعیتیه آخه !
خودم کردم که لعنت بر خودم باد
واقعا دارن غیرقابل تحمل میشن .
این که سوال نداره عزیزم.چون تو خردادیم و .....:2:(تا آخر تابستون هم یحتمل همین وضعیت باشه):19:نقل قول:
یک راه بسیار خوب برای بالا بردن سرعت استفاده از هیلترشکنه که الان خودم از این راه تونستم صفحه های اینترنت رو باز کنم.
با هیل-تر شکن با سرعت بالا به وب چرخی بپردازید :31:
رفیق میشه بگی چطوری به این نتیجه رسیدی ؟نقل قول:
میشه بگی از چه شیلتر شوکنی استفاده می کنی ؟
و در ضمن یک تست سرعت با شیلتر شکن و یکی بدون اون از speedtest بذار ببینیم .
واقعا معجزه رخ داده یا نه .:18:
نه جدی جدی سرعتا اومده پایین . امروز 1.2 گیگ بیشتر دانلود نکرد . سرعت لود تا ظهر هم خیلی خیلی پایین بود
دیروز هم هر چند وقت اینجور می شد !!
هیچ کدوم از سرورهای کانتر رو باز نمیکنه. همه داون هستن.
با اینکه سرعت الان خوب شده و حدود 200 هست و پینگ حدود 600 تا ولی هیچ کدوم از سرورهای کانتر رو نشون نمیده و مطمئنم مشکل از کامپیوتر من نیست. یک کاری کردن.
بله دیگه بعد میگن کاربرای اینترنت ما بیشتر از همه جای دنیا تو اینترنت هستن. لابد باز آمار داره میاد پایین ضمن اینکه ...
دوستان لطفا از PAP هاي مختلف سرعت دان رو بگن ببينيم وضع چه جوريه
مال صبا بين 5 تا 15
ماله مخابرات درست شده
چون تو خردادیم و .....:2:
اینجا مشهد ! فراخوان برای حمله با کلاشنیکف به مخابرات :31:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
کلاش ها زو جمع کنید ! :31:
اینترنت درست شد
چند دقیقه سرعت خوبه،بعدش دوباره خراب میشه
یه پینگ بگیر از یاهو و گوگل ببین چی میگه ؟! :31:نقل قول: