بچه ها کسی کرک سالم سیمز رو داره ؟
آخه در حالت پیش فرض نمیشه خونه ساخت و حتما باید مکمل نصب کرد.
Printable View
بچه ها کسی کرک سالم سیمز رو داره ؟
آخه در حالت پیش فرض نمیشه خونه ساخت و حتما باید مکمل نصب کرد.
معذرت میخوام. دفعه ی آخرمه.نقل قول:
سلام!
دوست عزيز لطفا اسپم نده.چرا 2 تا پست مثل هم ميدي؟حتما اعضاي اين تاپيك ديدن و شايد نميدونستن بايد چيكار كنين.شما بايد صبر ميكردي نه اين كه اسپم بدي.
خب شما مطمئني كه اون dvd مال sims2 هستش؟شايد the sims 2 deluxe هستش كه خودش هم night life رو داره.خب اگه هم كه thesims2 هستش برو يك cd4 اصل رو دانلود كن يا بخر.
بفرمانقل قول:
بازم كه اسپم دادي
سلام!نقل قول:
خب آره ميشه 2 تا پكو همزمان بازي كرد!!!!!2تا كه هيچي من كه 17 تا رو همزمان بازي ميكنم.تو بايد از آخرين پكي كه نصب كردي بازي رو اجرا كني!
اين كه ميگه اين پكو نصب نكردي.اين پك فقط با گسترش تكميل ميشه!
خب شما همون كه گفتم از آخرين برنامه اي كه نصب كردي اجراش كن.ووقتي كه آخرين برنامه اجرا بشه بقيه هم اجرا ميشن.
اميدوارم كه ديگه تكرار نشه...ولي شمانقل قول:
كه باز تكرار كردي.چند پست قبل.لطفا سرچ search كنيد.به خدا اين تاپيكو ميبندن از بس كه اسپم ميدين!!!!
با تشكر.
امير
من نمیدونم سیوها کجا میرن اما منظورم این بود که وقتی میری توی control pannel و توی گزینه ی :(اگه ویندوزت xp هست قسمت Add or remove programs و اگه ویندوزت vista هست توی قسمت programs and features که بری وقتی خواستی بازی رو uninstal کنی یه چیزی میاد که میگه میخوای save game هات هم پاک بشه و تو بزن no. (البته فقط فکر کنم موقعی که بخوای سیمز اصلی رو پاک کنی این میاد). همین. من منظورم این بود.نقل قول:
1.میشه بپرسم شما با کدوم پک شروع میکنی؟ آخه من حتی اگه آخرین پکی هم که نصب کردم مثلا nightlife باشه بازم میگه season رو بزن برای start.:31:نقل قول:
2.تایید میشه. دفعه قبل هم که تاپیک سیمز بسته شد یکی از دلایلش همین بود.:27:
بله.مرسي...من منظور شمارو نفهميده بودم!!!:31::31::41::41:نقل قول:
با تشكر.
امير
من با free time شروع ميكنم.نقل قول:
2-بله ديگه.به اينا بگو!!!!
خب شما اون رو هم دارین. اما من ندارمش و باید seasons رو بزنم.نقل قول:
اما ایشون که پرسیده بودن چه پکهایی رو داشتن. اما من بازم میگم وقتی روی پک اشتباهی برای start میزدم میگفت که باید seasons رو بزنی برای start. نه اینکه eror بده.
جالبه...يك اشتباهي در خط دوم وجود داره.(اشكال املايي)نقل قول:
فعلا كه ما اصلا sims2 بازي نميكنيم...چون اون همه پكو بايد پاك كنم!!!!!:19:برام دعا كنين.
راستي به واسطه ي همين قرار شده سيستم ارتقا بدم.دروغ گفتم كه از بس كه سيستمم آشغاله بازي نمياد!!!!
Mohsen EA :
بابت کرک ممنونم.
سلام دوستان عزیز
من پک open for business رو نصب کردم اما فقط با سی دی اجرا میشه...
و اگر بخوای اجرا بشه باید با daemon tools فایل image ش رو باز کنی و بعد هم کابل IDE رو از DVD rom یا CD rom بکشی تا اجرا بشه!!!!
حالا از دوستانی که همین مشکل رو داشتند و رفع شده میخوام کمکم کنند
اگر کرک داره که محبت کنند و اگر هم راه دیگه ای داره که بازم ممنون میشم
در ضمن من image رو روی سی دی هم رایت کردم اما بازم جواب نمیده یعنی فقط سی دی اورجینال میخواد, پیغامش هم اینه:
please ensure the sims 2 open for business disc in the drive, select OK and restart the application
کرک open for business رو کپی کن بعد کرک سیمز 2 هم دوباره کپی کن بعد برو سیمز 2 رو اجرا کن.نقل قول:
در ضمن من image رو روی سی دی هم رایت کردم اما بازم جواب نمیده یعنی فقط سی دی اورجینال میخواد, پیغامش هم اینه:
please ensure the sims 2 open for business disc in the drive, select OK and restart the application
سلام.نقل قول:
خب دوست عزيزم اين جور كه علي جان ميگفت منظورش اين بود كه كرك crack رو نداره.چون گفتش اگر کرک داره که محبت کنن.منم الان دارم آپلودش ميكنم.با حجم:4 مگ.14 رو رسوندم به 4!!!!!!!
سلام.من هم تازه به جمع سیمز باز ها پیسوستم.:D خوب میخواستم چند تا رمز را که نیاز های سیمز من را ثابت و بالا در university نگه داره از شما درخوسات کنم.ممنون
به نظر من سيمز 2 ديگه قديمي شده و بهتره از شاخه هاش بهش اضافه كرد در ان صورت خوبه
سلام دوست عزيزم.نقل قول:
به جمع the sims2 بازان p30world خوش اومدي!!!!
اينم از 2 تا ترينر كه خواسته بودي:
دانلود تراینر ۱:(ترينر)
http://amirghasemiyan.persiangig.com/pztrain.exe
دانلود تراينر2:ترينر)
http://amirghasemiyan.persiangig.com/Sims%202%20University%20Trainer%20+10.exe
خب هركس يك نظرو عقيده اي داره.و بايد به نظر ديگران احترام گذاشت ولي من با شما مخالفم!!!درضمن بهتره به جاي شاخه از پك استفاده كني.نقل قول:
با تشكر.
امير
حالا تو هم آتو بگیر.:19:نقل قول:
خب پس قبلا چطوری بازی میکردی؟؟؟؟!!!
من night life و university اینجوری بود. همونطور که دوستان گفتن باید کرکش رو کپی کنی و از Damon tools اون رو Mount کنی اگه درست نوشته باشم. اگه هم crack رو نداری که کارت زاره. اگه یکی داره ازش بگیر.:31:نقل قول:
آره. بعد از یه مدت خیلی زود قدیمی میشه. اگه پک ندن که فروش نمیکنه.:27:نقل قول:
شما CTRL و Shift و C رو با هم بزن یه جایی برای نوشتن اون بالا باز میشه. بعد رمز بزن:نقل قول:
boolprop testincheatsenabled true یا false . رایجترین چیت هست که بعد که زدیش روی هرچی با Shift کلیک کنی گزینه هایی میاد که اضافی هستن و یه چیزایی رو شامل میشن.
من فقط همین رو بلد بودم. دوستان کمک کنن:31:
1.من که توصیه میکنم تا جایی که میتونید از ترینز استفاده نکنین. من چند بار زدم اما بازیم قاطی میکرد دیگه منصرف شدم.البته برای Sims 2 تا حالا نداشتم:31::27:نقل قول:
2.تایید میشه اما من با نظرش موافقم:27:
ببخشيد.قبلا مثل بچه ي آدم بازي ميكردم!!!بابا سيستمم بازي رو اجرا ميكنه با بهترين كيفيت.البته بهتره بگم سيستم قبليم چون الان ديروز رفتم سيستم جديد سفارش دادم.مشخصات سيستم آشغال قبليم اين بود: رمم:2 گيگابايتنقل قول:
گرافيكم:8500gt
سي پي يو:3.8 دو هسته.
ولي اين جوري گفتم كه سيستممو ارتقا بدم!!يعني گفتم كه مثلا پك هي جديد حداقل رم 4 گيگ ميخواد اون وقت بابامم كه خوشش خيال قبول كرد!!!!!!!!!!!!
1.خب رد گم کنی بوده دیگه؟نقل قول:
2.همینو بگو از اول.
3.چی تایید نمیشه و میشه؟
4.لطف کردی.
1-فقط براي اين بودكه از سيستمم خسته شده بودم!نقل قول:
2-نزن
3-قسمت اولش تاييد نميشه و قسمت دومش ميشه!
4-خواهش ميكنم!
با تشكر
امير
سلام دوستان!!!!آقا علي عزيز من آپلود كردم ولي آخرين لحظه آفلاين شدم و.....
تا جمعه برات ميذارم!
باي
با تشكر
امير
ممنونم امیر جان یا همون دمیر!!!نقل قول:
سلام دوستان!!!!آقا علي عزيز من آپلود كردم ولي آخرين لحظه آفلاين شدم و.....
تا جمعه برات ميذارم!
باي
با تشكر
امير
من هر چی فکر کردم معنی این دمیر رو نفهمیدم!
فکر میکنم فلسفه ی سنگینی پشتش خوابیده...
پس امیر جان من جمعه منتظر کرک هستم(:
خیلی فلسفه ی مهمی داره جوری که اگه بگم توش میمونین!!!!:31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
برو توي دايره المعارف بگرد پيدا ميكني معني شو!!
صددرصد فلسفه ي مهمي داره!!
خب چشم فردا يعني جمعه حداكثرتا ساعت12 برات ميذارم.چون جمعه به adsl دسترسي پيدا ميكنم.(كامپيوتر خودم نمياد!!مال خودم يكي دو هفته ي ديگه مياد)جمعه ميخوام برم به كارخونه ي بابام خيلي زور ميگه..ميگه بايد از همين حالا مدريت رو ياد بگيري!!!!تو دفترش ميرم هم دانلود ميكنم هم براي شما آپلود كنم.
تاييد ميشه.!!!نقل قول:
سپاس امیر جان...نقل قول:
سلام.
برو توي دايره المعارف بگرد پيدا ميكني معني شو!!
صددرصد فلسفه ي مهمي داره!!
خب چشم فردا يعني جمعه حداكثرتا ساعت12 برات ميذارم.چون جمعه به adsl دسترسي پيدا ميكنم.(كامپيوتر خودم نمياد!!مال خودم يكي دو هفته ي ديگه مياد)جمعه ميخوام برم به كارخونه ي بابام خيلي زور ميگه..ميگه بايد از همين حالا مدريت رو ياد بگيري!!!!تو دفترش ميرم هم دانلود ميكنم هم براي شما آپلود كنم.
کارخونه خوش بگزره مدیر جدید (:
خواهش ميكنم.نقل قول:
مرسي.
لینک دانلود هر دوش خرابه.رمز بگی که بهتره؟من میخواهم نیاز های سیمزم ثابت بمونه.همین.نقل قول:
دانلود تراینر ۱:(ترينر)
دانلود تراينر2:ترينر)کد:http://amirghasemiyan.persiangig.com/pztrain.exe
کد:http://amirghasemiyan.persiangig.com/Sims%202%20University%20Trainer%20+10.exe
شما مطمئني؟؟؟؟آقا من خودم دانلود كردم(امتحان كردم)درست بود.ميشه بگي چه error ميده؟نقل قول:
من با برنامه idm دانلود میکنم.تا 20 در صد میره بقیش دیگه نمیره.!!یک بار دیگه دانلود کردم در کل ارور میده!!ارورش خیلی طولانی هستش.
عزيز هردوش تا 20 درصد ميره بعدش error ميده؟؟؟نقل قول:
من كه هردوشو دانلود كردم.شما با هيچ برنامه ي دانلود دانلودش نكن!
اصلا اين idm اصلا به درد نميخوره!!!من كه باهاش دانلود نميكنم من با dap دانلود ميكنم.
شما با هيچ برنامه اي دانلود نكن!!!!!
اگر با برنامه ای دانلود نکنم پس با چی دانلود کنم؟با دپ هم دانلود نمیشه.!!!این ترینر برای university هم کار میکنه؟
1-علیک سلام.نقل قول:
2-تا وقتی من و گوگولی مگولی و باران و ...اینجا بودیم شما اصلا پیداتون نبود...:27:میتونی صفحات اول تاپیک رو نگاه کنی.
3-خیلی ممنون از راهنماییت ولی من میگم کلا نصب نمیشه.حالا چه برسه به اینکه کرک رو کپی کنم تو محل نصب بازی...:13:
در ضمن.من جواب نظرات رو هم میدم ولی فعلا دارم رو یه پروژه برای سیمز کار میکنم...:11:
سیمز 2 بازی خیلی خوبیه ولی حیف نمی شه خونه ساخت
کی گفته نمیشه ؟
میشه
يه حالت استثنا دارهنقل قول:
بازي ناقصه:27:
عزيز بازي كركش اصل نيست.لطفا درخواست كرك اصلي نكنين سرچ كنين هستش.نقل قول:
البته با كرك اصلينقل قول:
1-سلامنقل قول:
2-ببخشيد
3-شايد مشكل از cd باشه
عزيز من منظورم اينه كه با اين برنامه هاي مدريت دانلود دانلود نكن.درضمن من مطمئن هستم كه درسته.چون كه تستش كردمنقل قول:
بايد كرك اصلي رو داشته باشينقل قول:
نقل قول:
سیمز 2 بازی خیلی خوبیه ولی حیف نمی شه خونه ساخت
همین چند صفحه ی قبل رو بگرد من توی این تاپیک کرک اصلیش رو در خواست کردم که لینک دانلودش رو برام گذاشتن.
تاييد ميشه!كه البته درخواست شما اسپم هم بود!اين هم يه جورايي اسپم به حساب مياد!چون من پست قبلش جوابشو داده بودم!نقل قول:
مگه تو چند سالته؟:18:نقل قول:
حقوقت رو یادت نره از بابات بگیری!
همین پستت خودش اسپمه.نقل قول:
راستی میخواستم بدونم که الان مجموعا سیمز 2 چند تا پک داره؟
ممنون