سلام
ناروتو 586:
Printable View
سلام
ناروتو 586:
بالاخره چشممون به جمال ایزانامی روشن شد...جالب بود که کابوتو توی یک روند تکراری گرفتار شده بود
کابوتویی که ادعا میکرد تحت گنجتسو قرار نمیگیره...ولی این تکنیک بدجوری اون رو عصبی کرده بود.
حالا باید دید ایتاچی چطور کابوتو رو مجبور به از بین بردن ادوتنسه میکنه!
آره خوشمان امد ..اولش فکر کردم یه رابطه ای بین اون پرهای کلاغ که زیر پای کابوتو می رفتنٰ هستش ... بعد فهمیدم که کابوتو خیلی وقته توی یه چرخه گنجوتسو گیر کرده ...جالب بود ... حالا چه بلایی سره اون چشم ایتاچی میاد ..همون که باهاش ایزانامی زد ؟؟؟نقل قول:
بالاخره چشممون به جمال ایزانامی روشن شد...جالب بود که کابوتو توی یک روند تکراری گرفتار شده بود
کابوتویی که ادعا میکرد تحت گنجتسو قرار نمیگیره...ولی این تکنیک بدجوری اون رو عصبی کرده بود.
حالا باید دید ایتاچی چطور کابوتو رو مجبور به از بین بردن ادوتنسه میکنه!
در مورد کابوتو هم فکر کنم ایتاچی از توی فکرش طریقه غیر فعال کردن ادوتنسی ر و میکشه بیرون ..همون فنی که کابوتو به توبی در مورد تکنیکش گفت ... اوایل جنگ بودش ..
سلام
2 چپتر اخر رو ندیده بودم الان دیدم عجب وضعیتی شده... اخرین قسمت ایتاچی گفت سرنوشت کابوتو رو در دست داره یعنی چی کابوتو که الان به میل خودش داره رفتار میکنه!!
کابوتو توی گنجوتسوی ایتاچی گیر کرده و توی یه چرخه افتاده .. کاریش هم نمی تونه بکنه ..در واقع الان مرگ و زندگیه کابوتو دست ایتاچی هستش ..نقل قول:
2 چپتر اخر رو ندیده بودم الان دیدم عجب وضعیتی شده... اخرین قسمت ایتاچی گفت سرنوشت کابوتو رو در دست داره یعنی چی کابوتو که الان به میل خودش داره رفتار میکنه!!
مانگای 587 هم اومد
ایتاچی توضیحات خوبی در مورد ایزاناگی و ایزانامی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان معلوم شد چه خبره
اون حلقه ی بی نهایت تو ذهن کابوتو هست نه در واقعیت
کابوتو الان 2 راه داره! یا تو اون لوپ بمونه یا واقعیت رو قبول کنه
واقعیت رو هم که ایتاچی بهش میگه یا شایدم بهتره بگیم تحمیل میکنه که متوقف کردن ادوتنسه باشه
یحتمل هفته دیگه تالک نوجتسوی ایتاچی با ساسکه رو داریم و بعدش هم یکم جنگ کاگه ای و بعدش ادو متوقف میشه.....
میمونه یک جنگ که اون هم به پیش بینی من ناروتو + ساسکه در مقابل توبی خواهد بود!
من متوجه تاثیر ایزانامی بر روی ایزاناگی نشدم...چطور میشه با ایزانامی کاربر ایزاناگی رو گرفتار کرد؟!
یعنی کسی که توی ایزانامی گرفتار بشه با ایزاناگی هم نمیتونه از اون فرار کنه؟!
نه اون واسه اینه که نتایجی که بدست میاد رو عوض نکنن! یعنی بخاطر یه فرق کوچیک تو نتایج بین جماعت اوچیها بحث میشده و هی ایزاناگی میزدن! ایزانامی واسه اینه که تو یک حلقه بی نهایت بیتن و تا حقیقت رو قبول نکنن خارج نشن
اون واقعیتی که باید قبول کنن هم دست کسی هست که ایزانامی رو اجرا میکنه
حقیقتا تکنیک وحشتناکیه...
این قوم اوچیها مثل این که به چشمهاشون علاقه ای نداشتن که همگی ایزاناگی یا ایزانامی میزدن :31:
پس اونجا که گفته بود برای ایزاناگی به ژن سنجو نیازه چی شد؟! مثل این که کیشی یادش نمیمونه چی گفته و چی نگفته !
ژن سنجو برای غیر اوچیهایی ها هست
اسم تکنیک ها هم معلومه دیگه uchiha kinjutsu
از قبل مطمئن بودم از این قضیه
راستش تا اونجایی که یادم میاد توبی به کونان گفت که برای ایزاناگی به ژن سنجو نیاز داری.
فکر کنم سوتی کیشی بوده...چون توی قسمت های قبلی توبی خیلی جدی گفت که برای اجرای ایزاناگی به ژن سنجو و اوچیها نیاز داری.
به نظر نمیومد که توبی دروغ گفته باشه...من فکر میکنم کیشی یادش رفته چی گفته و چی نگفته.
سوتی اینقدر بزرگ نمیشه :دی
ایتاچی گفت همه فرت و فرت از ایزاناگی استفاده میکردن در نتیجه برای متوقف کردنشون ایزانامی لازم بوده! فکر نمیکنم همه هم دسترسی به ژن هاشیراما داشتن!! چیزی که معلومه به نظرم همینه که به ژن سنجو نیاز نیست اگر خون اوچیهایی داشته باشی
خیلی تو این مانگا سوتی زیاد هستش !! مثلا همین ایتاچی خیلی فن بلده ..از کی یاد گرفته.. کی یاد گرفته ..ایتاچی اگه تو دهکده بود از مادارا هم قوی تر بود !!!؟؟؟نقل قول:
ایتاچی گفت همه فرت و فرت از ایزاناگی استفاده میکردن در نتیجه برای متوقف کردنشون ایزانامی لازم بوده! فکر نمیکنم همه هم دسترسی به ژن هاشیراما داشتن!! چیزی که معلومه به نظرم همینه که به ژن سنجو نیاز نیست اگر خون اوچیهایی داشته باشی
نه خب مادارا کلا یک کلاس بالاتر از ایتاچی هست!
اینکه از کی و کجا یاد گرفته معلوم نیست دقیق اصلا چطور فهمیدن مانگکیو میتونن فعال کنن و... شاید تو اون لوح اوچیها یه چیزایی باشه ولی حتما منابع دیگه ای هم داشتن بلخره یک قبیله قدیمی و ماورائی بودن!
از اونجایی که با توبی همکاری میکرده و به نوعی اون رو به عنوان مادارا میشناخته احتمالش هست که از اون یاد گرفته باشه.
چپتر 588 مانگای ناروتو منتشر شد...فقط باید بخونید تا ببینید مادارا چکار کرد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادارا ترکوند !!!! مادارا خیلی قویه ..فکر نکنم با نه دم هم بشه جلوش ایستادگی کرد ..البته همه اینها به خاطر ادوتنسی هستش و گرنه اگه بدن عادیش بود خیلی از این تکنیک هارو نمی زد .. همچنین ژن سنجو رو برای ساخت اون درخت ها !!!! ولی در کل بی خود نیست که بهش بگن رئیس اوچیها و حتی نینجای مثل ایتاچی هم بخواد مثل اون بشه یا ازش جلو بزنه .... اینها به کنار فکر کنید ببینید هاشیراما چی بوده لامصب !!!!!نقل قول:
چپتر 588 مانگای ناروتو منتشر شد...فقط باید بخونید تا ببینید مادارا چکار کرد
البته با کیوبی فکر کنم قضیه متفاوت میشد...مخصوصا با اون سرعتی که ناروتو بدست آورده بود و از برق زرد کونوها (یوندایمه) هم سریعتر شده بود.
فکر نکنم با اون سرعت مادارا بتونه به ناروتو ضربه بزنه.
در ضمن بمب بیجویی هم فراموش نشه . :31:
مادارا در ثانیه ناروتو رو سوسک میکنه بمب بیجویی و این حرفا همش کشکه! سرعت هر چقدر هم بالا باشه مادارا ککی گنکایی داره به اسم شارینگان اونم از نوع اترنال مانگکیو! ریننگان و سوسانو هم فراموش نشه! بعدش ناروتو با داشتن کیوبی بدترین حریف واسه ی مادارا هست! شارینگان مانگکیو رابطه خاصی با کیوبی داره که راحت سوپرس میشه! گنجتسوی مادارا هم خیلی قوی هست مثل توبی که همزمان هم بیجو 3 دم رو کنترل میکرد هم میزوکاگه رو!
البته وقتی ناروتو در کنترل حالت بیجوی کیوبی مهارتش بیشتر بشه مشخصا وضعیت جنگ بین اون و مادارا خیلی فرق میکنه
سرعت فعلی ناروتو یک چیزی بالاتر از میناتو شده و با شارینگان هم نمیشه حرکاتش رو دنبال کرد...سوسانو هم فکر نکنم در مقابل حالت بیجوی ناروتو کاری از پیش ببره.
البته هنوز ناروتو به حد آخر قدرتش نرسیده...پس هنوز زوده که بخوایم تصمیم گیری کنیم.
خیلــــی مادارا رو دست کم گرفتی داداش!!
کیوبی در هر صورت سوپرس میشه! بعدش مادارا حریف هاشی بوده مثلا اگر چه اطلاعاتی دقیقی نیست ولی مطمئنم سرعت ناروتو تو کیوبی مود میرسه به سرعت عادی هاشیراما! شارینگان هم به اسلحه هست در دست استفاده کنندش! مادارا که هیچ شرط میبندم ساسکه هم میتونه حرکات ناروتو رو بخونه یا حداقل مساوی بشه باهاش! ریننگان ساسکه رو هم بزودی خواهیم دید!
این از اون حرفا بود
هاشیراما نینجای سرعتی نبوده و همه سریعترین نینجا رو میناتو یا همون برق زرد کونوها میدونن...بعد شما چطور میگی که هاشیراما در حد حالت بیجوی کیوبی و ناروتو سرعت داشته ؟!
توبی که بهترین استفاده کننده شارینگانه نتونست حرکت میناتو رو بخونه...مادارا و ساسکه جای خود دارن.
نمیشه دقیق گفت .. یادمون باشه همین بیجویی که نارتو به کلی بدبختی رامش کرده و کیوبی کوتاه اومد تا رام شد یه زمانی زیر دست مادارا بوده و مادارا اون رو مثل یه سگ خونگی احضارش می کرده !!! حتی وقتی مادارا احضار شد هم کیوبی داخل بدن ناروتو اون رو حس کرد و ترسید ... یادته که. به ناروتو گفت در اختیار تو باشم برام بهتره تا اینکه زیر دست مادارا باشم ..خودت دیگه فکرش رو بکن که چی هستش این نینجا !!!نقل قول:
البته با کیوبی فکر کنم قضیه متفاوت میشد...مخصوصا با اون سرعتی که ناروتو بدست آورده بود و از برق زرد کونوها (یوندایمه) هم سریعتر شده بود.
فکر نکنم با اون سرعت مادارا بتونه به ناروتو ضربه بزنه.
در ضمن بمب بیجویی هم فراموش نشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال مادارا تا اینجای کار خیلی قوی نشون داده ... البته قبلا هم گفتم عوامل جانبی مثل ادوتنسی باعثش بوده ... ولی در کل نینجای قوی هستش و نارتو فکر نکنم بتونه به تنهایی نجاتش بده ..
در مبارزه با توبی هم فکر نکنم ناروتو بتونه تنهایی با حتی با کل نینجاها و استفاده از کیوبی کاری پیش ببره .. کمک یک نفر از اوچیها لازمه و اون هم کسی نیست جز ساسوکه ...ساسوکه خاکستری هستش اما الان که داداشش رو دیده شاید باز سفید بشه مثل گذشته !!!
درسته کیوبی زیر دست مادارا بوده...ولی کیوبی تحت گنجتسو کنترل میشده و کیوبی کنترلی رو بدنش نداشته و همه جور عذابی دیده.
ولی زیر دست ناروتو همچین برنامه هایی سرش پیاده نشده.در ضمن مادارا از چاکرای کیوبی استفاده نمیکرده که بگیم با همه چیز اون آشناست...فقط به عنوان یک نیروی اضافه قدرتمند در جنگ با هاشیراما اضافه شده بود.
الان وضعیت ناروتو فرق میکنه و از چاکرای کیوبی استفاده میکنه و همچنین حالت بیجوی ناروتو توانایی های ناروتو رو بیشتر میکنه.
شما نگاه کن در حالت بیجو خود ناروتو هست بعلاوه خود کیوبی و مهم تر این که ناروتو میتونه کاگه بونشین اون هم از نوع سنین مود درست کنه.
پس ناروتو هم همچین دست بسته نیست.
اگه سرعت همه چیز بود که به هاشیراما و مادارا نمیگفتن افسانه! میناتو معروف بود به رعد زرد بخاطر جیکوکان! تو سرعت شونشین رایکاگه از میناتو سریعتر بود!! بهر حال چپتر اخر دیدید که همون رایکاگه با تمام قدرت چاکرایی که داره چطور راحت از مادارا گنجتسو خورد! ناروتو حتی به لطف کیوبی هم که باشه بازم نمیتونه انگشت کوچیکه هاشیراما بشه! همونطور که ساسکه به مادارا نمیرسه!
ولی همه دیدیم که در شونشین قوی ترین و سرعتی ترین حمله رایکاگه رو جاخالی داد...پس سرعتش از رایکاگه کمتر نبوده و نیست.
رایکاگه گنجستو خورد ولی الان ناروتو با بیجوی خودش تبادل چاکرا داره و گنجتسو نمیخوره...البته کیلر بی از ساسکه یک بار گنجتسو خورد که سریع از اون خارج شد.
پس نمیشه به این گنجتسو امید آنچنانی داشت...چون که این دو نفر (کیوبی و ناروتو)در حال تبادل چاکرا هستن.
نمیدونم شما چه اصراری داری بقیه رو با هاشیراما و مادارا مقایسه کنی!
در ضمن همونطور که گفتم ناروتو هنوز به آخرین حد قدرت خودش نرسیده و باید منتظر چپترهای بعدی باشیم...اون موقع بهتر میشه نظر داد.
مقایسه مادارا و هاشیراما چیزیه که کیشی راه انداخته! تشبیهات ناروتو به هاشیراما و ساسکه به مادارا همه جا موجوده! حالا بگذریم!
در مورد گنجتسو یک چیز رو اشتباه میکنی اونم این که مانگکیو شارینگان رابطه خاصی با کیوبی داره! ولی هاچیبی نه
اگر چه توبی میزوکاگه قبلی رو که مثل ناروتو با بیجوش در تبادل چاکرا بوده کنترل میکرده! رایکاگه هم که میگفت من گنجتسو نمیخورم ولی خورد! یعنی هنوز زوده که بگیم ناروتو دیگه انتی گنجتسو شده!
قیاس ناروتو و هاشیراما به دلیل صلح جو بودن ناروتوست و قیاس ساسکه و مادارا هم به دلیل کینه ای بودن این دوتاست...وگرنه از نظر قدرت قابل مقایسه نیستن.
با مانگکیو شارینگان به دلیل قدرت زیادی که داره میشه کیوبی رو کنترل کرد به شرطی که در کسی مهر نشده باشه.
البته توبی از این قضیه مستثناست و با شارینگان معمولی این کار رو انجام داد.
در مورد تبادل چاکرا بین بیجو و جینچوریکی هم بگم که تا الان همه دیدیم که کیوبی با بقیه بیجوها تفاوت های فاحشی داره , حتی با هاچیبی.
در ضمن من نگفتم ناروتو انتی گنجستو شده منظورم این بود که با وجود کیوبی کار خیلی سخت میشه...
توبی به کیوبی گنجتسو زد وقتی تو کوشینا مهر بود! قسمت اول شیپودن هم دیدیم که ساسکه با شارینگان معمولی تونست کیوبی رو سوپرس کنه! این ها بخاطر رابطه خاص شارینگان با کیوبی هست!
گفتم تو پست قبل هم اشخاصی مثل مادارا یا توبی میتونن همزمان هم ناروتو رو کنترل کنن هم کیوبی رو! شاید در مورد بی و هاچیبی اینطور نباشه ولی کیوبی احتمال خیلی زیاد هست!
با این حال توبی قبلا یک پرفکت جینچوریکی و بیجوش رو همزمان کنترل میکرده و ثابت کرده نشدنی نیست...!
البته اون موقعی تونست به کیوبی درون کوشینا گنجتسو بزنه که مهر به شدت ضعیف شده بود و خیلی راحت اون رو بیرون کشید.
مادارا هم تا حالا دیده نشده که بتونه یک جینچوریکی رو به همراه بیجوی اون کنترل کنه و فقط توبی بود که میزوکاگه رو کنترل میکرد.
ولی از اونجایی که کیوبی به شدت با بیجوهای دیگه فرق میکنه برای همین هست که من میگم احتمال این که ناروتو مثل میزوکاگه گنجستو بخوره خیلی کم هست.
خب این که قدرت مادارا به توبی زیادی میکنه رو میشه تو گنجتسو زدن به رایکاگه دید! کسی که تا حالا از کسی گنجتسو نخورده بود! بهر حال در اینده معلوم میشه
ولی من دقیق برعکس شما میگم یعنی مانگکیو شارینگان میتونه کیوبی رو راحت تر از بقیه بیجو ها کنترل کنه این مطلب تو لوح اوچیها هم نوشته شده یعنی ممکنه هر بیجویی رو نشه مثل کیوبی برد تو گنجتسو و جای دیگه احضارش کرد
بهر حال هر چی باشه قویترین اوچیهایی مادارا هست و چیزایی ازش دیدیم که از کسی نشون داده نشده مثل همین التیمیت سوسانو
به نظر من قدرت گنجتسوی توبی بیشتره و همه دیدیم که مادارا برای کنترل کیوبی از مانگکیو استفاده کرد ولی توبی از شارینگان معمولی.نقل قول:
خب این که قدرت مادارا به توبی زیادی میکنه رو میشه تو گنجتسو زدن به رایکاگه دید! کسی که تا حالا از کسی گنجتسو نخورده بود! بهر حال در اینده معلوم میشه
توبی هم برای مدتی طولانی میزوکاگه جینچوریکی سه دم رو در کنترل خودش داشت و از راه دور با شارینگان اون رو کنترل میکرد.
مادارا هم قبول دارم قدرت چشمی زیادی داره ولی طبق مدارک توبی قدرت بالایی در استفاده از شارینگان داره.
توی لوح اوچیها نوشته که مانگکیو روشی است برای کنترل کیوبی و نگفته که راحت تر میشه کنترلش کرد.نقل قول:
ولی من دقیق برعکس شما میگم یعنی مانگکیو شارینگان میتونه کیوبی رو راحت تر از بقیه بیجو ها کنترل کنه این مطلب تو لوح اوچیها هم نوشته شده یعنی ممکنه هر بیجویی رو نشه مثل کیوبی برد تو گنجتسو و جای دیگه احضارش کرد
اگه با شارینگان معمولی هم میتونستن کنترلش کنن خوب مادارا چه نیازی داشت از مانگکیو استفاده کنه و این همه چاکرا هدر بده؟!
واسه یه اوچیها شارینگان مصرفی نداره که فرقی باشه بین مانگکیو و معمولی فقط توانایی ها در این دو حالت متفاوته
همین که تو لوح گفته رابطه خاصی هست بین مانگکیو و کنترل کیوبی میتونه مدرک باشه برای اینکه بشه راحت تر کنترلش کرد وگرنه سخت تر بود که مرض نداشت بگه :دی
با این حال توبی میزوکاگه رو کنترل میکرد اونم در حالی که دائم با بیجوش تبادل چاکرا میکرد! درسته قدرت و چاکرای کیوبی بیشتره ولی با وجود رابطه مانگکیو با کیوبی و شواهد دیگه میشه گفت بعید نیست در ادامه ناروتو رو تو گنجتسو ببینیم البته اگه کیشی نوجتسو بذاره!
اگه با شارینگان معمولی میشد کیوبی رو کنترل کرد همونجا اعلام میشد که شارینگان سه کاما راهی برای کنترل کیوبی.
نیازی نیست که بیخودی کار رو سخت کنه و یک قبیله و خاندان رو به جون هم بندازه تا برادرها چشم های همدیگه رو در بیارن تا به مانگکیو برسن.
پس کنترل کیوبی رابطه مستقیم با مانگکیو شارینگان داره و فقط با مانگکیو میشه اون رو کنترل کرد.
همونطور که رینگان مصرف بالایی در چاکرا داره پس بالطبع مانگکیو هم مقدار چاکرایی که مصرف میکنه با شارینگان سه کاما متفاوته.
البته کیوبی هم نشون داده تفاوت بسیار زیادی با بقیه بیجوها داره و اگر تا حالا میشد کیوبی رو در بدن ناروتو تحت کنترل گرفت توبی و مادارا بعد از مواجه با ناروتو این کار رو کرده بودن.
در وضعیت فعلی و اتحاد ناروتو و کیوبی خیلی بعید به نظر میرسه که کسی بتونه به یکی از این دو یا هر دو گنجتسو بزنه.
بعید هست ولی غیر ممکن نیست بخصوص وقتی طرفمون مادارا و توبی باشن که هر دو توانایی های خاص خودشون رو اثبات کردن! این که توبی چطور تونست با شارینگان معمولی با کیوبی پیوند ایجاد کنه هنوز معلوم نیست! از طرفی مادارا هم با کلون ناروتو روبرو بود دقیق نمیشه گفت ولی هر چیه مادارا مادارا ئه!
سلام
ناروتو 589:
در ضمن هفته بعدی ناروتو نمیاد.موفق باشید
حیف ایتاچی دوستت داریم خواهیم داشت ..نقل قول:
در ضمن هفته بعدی ناروتو نمیاد.موفق باشید
این همه بحث کردید این چند روز که ناروتو می تونه توبی رو با کیوبی بزنه یا نه !!! توی صفحه اخر مانگای جدید دقیقا نشون داد که ناروتو با همه توان و قدرتی که کیوبی در اختیار ش گذاشته بود حتی نتونسته یه خط رو ماسک توبی بندازه و کلا دخلش اومده ...تنهایی کاری از پیش نمی بره و ساسوکه باید بره کمکش !!!
مادارا هم که تکلیفش مشخص شد ..کسی جلودارش نیست و نخواهد بود جز هاشیرامای بزرگ !! چی بوده اون دیگه ..
.این پرفکت سوسانو هم که کلا مثل لودر زد همه چیز رو ترکوند ..یاد بانکایی اون دینگوی توی انیمه بلیچ افتادم !!! ..
من موندم کوه و درخت و زمین نابود شدن این 5 تا کاگه هنوز زنده هستند ..خوب یکیتون بمیره دیگه !!!؟!؟!
اینطور که معلوم شد ایتاچی میخواد یکبار دیگه 2 انگشت بزنه رو پیشانی ساسکه!
هاشیراما هم چیز خاصی داشته فقط کار موکتون نیست! دیگه یه ادم چقدر یونیک باشه؟!!!
از قرار معلوم مادارا هم مثل بقیه ادو ها نمیخواد از بین بره!
تا کی میخواد بازی کنه با کاگه ها؟! خب بزن نفله شون کن دیگه!
چرا مادارا هم مثل بقیه ادوتنسی ها مهرش بسته میشه و به تابوت خودش بر می گرده ... چقدر ادو تنسی مونده بود هنوز تو میدان مبارزه ...نقل قول:
از قرار معلوم مادارا هم مثل بقیه ادو ها نمیخواد از بین بره!
جالب بود ..هنوز به ناروتو نرسیدن این گروه کمک ..ناروتو هم که حسابی داغون شده بود ..ادم نمیاد توی یه مبارزه تا این حد داغون شده باشه ..( فقط مبارزه با گارا خیلی داغون شد ولی اینقدر خونریزی نداشت..) تازه اون موقع ها چیزی هم بلد نبود و کیوبی هم کمکش نمی کرده.. ولی مثل اینکه این گذومازو توبی خیلی کار رو براش سخت کرده ...باید دید چی میشه.