مهم نیست فقط میخواستم بدونم، همین!:31:نقل قول:
حالا چه فرقی می کنه که چندمین هستید در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مهم نیست فقط میخواستم بدونم، همین!:31:نقل قول:
حالا چه فرقی می کنه که چندمین هستید در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت فروم رو بکشین جلو:دی
واسه من درسته که!؟:31:نقل قول:
راهی هست که بفهمیم کاربری که ما رو به عنوان معرف انتخاب کرده کی هست؟! یعنی تو فروم همون اسم کاربریش چی هست؟! :دی
نمیشه!! فقط مدیرای سایت میتونن ببینی))نقل قول:
راهی هست که بفهمیم کاربری که ما رو به عنوان معرف انتخاب کرده کی هست؟! یعنی تو فروم همون اسم کاربریش چی هست؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون باید تنظیمش کنید.نقل قول:
واسه من بدون اینکه چیزی رو تنظیم کنم درست بود((نقل قول:
خودتون باید تنظیمش کنید.
یعنی اصلا متوجه نشدم کی رفت عقب یا کی رفت جلو تو کل این 6 سال همینطوری بوده!!:31:
از کجا؟!:دینقل قول:
خودتون باید تنظیمش کنید.
راس میگه از کجا//راهنمایی ناقص میکنی بعد میپیچونی!؟:31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:تنظیمات کاربر ← ویرایش اختیارات ← تاريخ & اختيارات زماننقل قول:
/سلام یه سوال درباره اخطارا داشتم:
//من الان یه اخطار دارم اخطار ها: 0/1 (1)
/// این 0/1 یعنی چی؟؟؟؟؟ (1) یعنی چی؟؟ بسیار ممنون :10:
يكي جواب مارو نميده؟؟؟
سوال منم هست...کلا این عددایی که میذاره معلوم نیست چین؟! چند بشه بن میشیم؟نقل قول:
اون که داخل پرانتز تعداد کل اخطارهاست که تا به حال گرفتی اون یکی هم اخطارهای که جدیدا گرفتی و هنوز پا برجاس:31:نقل قول:
سلام یه سوال درباره اخطارا داشتم:
//من الان یه اخطار دارم اخطار ها: 0/1 (1)
/// این 0/1 یعنی چی؟؟؟؟؟ (1) یعنی چی؟؟ بسیار ممنون
اقا چرا اینطوری من هر چی پست میدم تایید نمیشه:41:
پستام هم 100% سالم وهیچ مشکلی نداره:13:
سه تا دیگم بده تمومه...نقل قول:
البته اگه مشکل زمان نداشته باشی...
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
باید مدیرا تایید کنن.باید آن شن و وقت هم داشته باشن
سلام من میخواستم بدونم یک پستی که فرستادیم میشه حذفش کرد کلا اگرمیشه به چه صورت:20:
خودتون که امکان حذفش رو ندارید، اما دو تا کار میتونید انجام بدید:نقل قول:
1- پست رو ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود" ...
2- از همکار، ناظر یا مدیر اون انجمن بخواید که پستتون رو حذف کنن ... :20:
:31:
چرا اینطوریه من 30 تا پست دادم هنوز محدودم به زمان بستگی داره؟؟؟؟؟
نام کاربری رو نمیشه تغییر داد ؟
امکان ایجاد پست جدید برای عوض کردن نام کاربری در انجمن به چه صورتی هست ؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام ،نقل قول:
برای تغییر نام کاربری باید در بخش ثبت احوال انجمن درخواست بدید ( با ایجاد تاپیک) ، به نشانی :
و برای راهنمایی بیشتر :کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=395
[PHP][/PHP]نقل قول:
چرا ، چطور و چگونه نام کاربری تغییر می کند ؟
با سلام این انجمن برای تغییر نام کاربری عزیزانی ایجاد شده که احساس میکنن در زمان ثبت نام ، نام نامناسب رو انتخاب کردن برای خودشون و الان وجود اون نام کاربری آزارشون میده. برای تغییر نام یک تاپیک جدید باز کنید و درخواستتون رو همراه دلیل تغییر به همراه نام کاربری پیشنهادی جدیدتون مطرح کنید. قبلا با استفاده از گزینه جستجو مطمئن بشید که نام پیشنهادی توسط شخص دیگری استفاده نشده باشه. تاپیک فوق رو فقط خودتون و ما میبینیم. توجه: فقط به درخواست هایی ترتیب اثر داده میشه که توجیه منطقی داشته باشه. فقط نام های نامناسب تغییر میکنن. تشخیص نا مناسب بودن با مدیریت انجمن خواهد بود. به درخواست تغییراتی مثل کوچک و بزرگ شدن حروف، کم و زیاد کردن فاصله بین حروف و یا تغییر نام های که مشکل خاصی در معنا یا محتوی در عرف فضای اینترنت ندارن خود رسیدگی نخواهد شد. به هیچ درخواستی خارج از این انجمن رسیدگی نخواهد شد. پی ام .یادداشت در پروفایل و غیره. ممنون از همراهی
فرقي ميكنه با كدوم دامنه وارد بشيم؟از لحاظ سرعت ميگم
نقل قول:سلام همینجوری که خودت میدونی به زمان هم بستگی داره ! به پســت نیســت !؟ :20:
به احتمال زیـاد تا یک روز دیــگه محدودیــت برداشته بشــه .. :46:
موفق باشید!:40:
خب چرا پستم پاک میشه من پرسیدم که مدت زمان این محدودیت چند روزه پستم پاک شد:13:
یک بار دیگه میپرسم.
با وجود فعالیت که من دارم 9 پست در روز چند روز طول میکشه محدودیت برداشته بشه دیگه خسته شدم:13:
نقل قول:سلام دوسـت عزیز چقـدر عجلـه دارین شمــا ..
بازم میگــم برای اینکه محدودیـت هـا برداشته بشــه نیاز به زمـان و شرکـت در بحث هـا ، محدودیت کاربریـت رو کم میکنـه !
اول شمـا دکمه تشکر نداشتیــد ولی با فعالیت مدت زمان معینــی دکمه تشکر براتون فعال شـد !
دیگر محدودیـت ها هم براتون کم کم برداشته میشـه .
سلام دوستان...
خسته نباشيد همگي
يه سوال داشتم...
من به تازگي بنا به يه اشتباهي يه اخطار گرفتم ...
ميخواستم ببينم از اونجايي كه اولين بارم بود و همش يه اخطار هست ميتونم با حسن رفتار و عدم تكرار اشتباهم اين اخطار رو پاك كنم؟
چون دوست ندارم اين اخطار بمونه رو پروفايلم ...
ممنون ميشم اگه دوستان كمك كنن:11:
سلامنقل قول:
اخطار شما پوینت داره....
شما که خودتون نمیتونید پاک کنید.....
نقل قول:سلام دوســت عزیز خودتون نمیتونیــد پاک کنیــد بستگی به خلاف پستی که ارسال کردی داره که چه مدت براتون اخطـار تعیین شده و Expired شدنــش رو چه تاریخی موقع اخطار دادن تعیین کردن ! این اخـطار تو پروفایلتون میمونــه و حذف نمیشــه ! این اشتباه هـا پیش میـاد و این اخطار هم برای نام کاربریتون مشکلی پیش نمیاره اگـه اخطـار هـا بالاتــر نــره ...
خيلي ممنون از دوستان
تاريخ انقضا رو نوشته 10 روز ديگه ...
يعني 10 روز ديگه اين علامت قرمز پاك ميشه ديگه؟ اين برام مهمه...
بعد از 10 روز فقط واسه خودتون نشون داده میشهنقل قول:
در قسمتی از پروفایل به نام اخطار ها
قرمز رنگ هم هستن ایشون دی:
نقل قول::11:
آره دوســت عزیز تا 10 روز دیگــه حذف میشــه ..
و تو پروفایلتـون گزینه ای به نام اخطار هـا اضـافه میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه امکان پاک کردن پست های خود کاربر رو برای خودش فعال کنن؟
اینجوری زحمت مدیرا هم واسه پاک کردن پست ها کم میشه:دی
یعنی من یه پستی میدم بعد پشیمون میشم میخوام سریع پاک کنم اگه این امکان باشه میشه پاک کرد سریع: دی
امکانش که هست.وی بولتین حتی بدون نصب اضافه شونده به تنهایی خیلی انطاف پذیره.حتی می تونی تاپیک بزنی و پاکش کنی اما خوب برای کاربرانی مثل من و شما غیر فعالهنقل قول:
شاید من یه پستی بزنم که خیلی بد باشه و بعدش از ترسم بخوام پاکش کنم(از ترسم که نکنه بن بشم نه از روی پشیمونی)این روش خوبیه که مدیران متوجه توهین من شوند.
این سیاست سایت هست که البته بد نیست.سیاستهای خیلی جالب و منحصر به فردی داره این سایت.شاید یکی از مهمترین دلایل دوام سایت همین روش اجرای مدیران باشه
حالا چرا پشیمونو قرمز کردی؟نقل قول:
خوب وقتی بخوای از ترس بن شدنم که پاکش کنی از روی پشیمونی این کارو میکنی دیگه.چه فرقی داره؟
کلا نشه پاک کرد بهتره...
مگر این که فقط توی مثلا یه ساعت اول بشه پاک کرد...نه این که پست دو سال پیشو پاک کنی...
نقل قول:دوستان اینطوری که نمیشه شما بخوای پست بدی و بعد هروخ عشقت کشید پاکش کنی شاید یکی از پست شما نقل قول بگیره و ..............نقل قول:
در ضمن برای اینکه به مدیر محترم بفهمونید که از پستتون پشیمونید میتونید ویرایشش کنید و تو دلیل ویرایش بنویسید مثلا ترسیدم بن شم واسه همین ویرایش کردم لطفا حذف کنید پست رو :31:
قربونتون کایرا نایتلی :11:
حالا چه گیری دادین به بن شدن؟
یه تاپیک اشتباه میزنی یا یه پست اشتباه
یا مثلا بعضی شب ها که فروم میترکه پست ها 2بار ارسال میشه و ...
سلام علیکم.
ببخشین میشه بگین چجوری باید محتوای مخفی ایجاد کنیم؟
و درباره ی قسمت های قرمز هم توضیح کامل بفرمایین..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
سلام دوســت عزیـــز با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه میتونی محتوای مخفی بسـازی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزیــنه وقتی فونــتی رو که انتخـاب کردی به حالـت اول برمیگردونـــه .
قسمـت فونــت یکی رو انتخاب کنید و بعد اینو بزنیـد ببینید چی میشــه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینه نوشته ای رو که تایپک کردی حذف میکنــه یعنی ذخیره میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = اینم نوشته ای رو که گزینه بالا یعنی ایـن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حذف کرده رو بر میگردونــــه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینـــه لینک ها و نوشته هـا رو تو کـد قرار میده مثـال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = مثل کد بالا نوشته ها رو در قالـب HTML قرار میده که برای کاربرای عادی غیرفعالـه !کد:www.Forum.P30world.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = نوشته هـا رو در قالــب PHP قرار میـده مثل گزینه های بالا که تا حالا تست نکردم فکر کنم غیرفعالـه :31:
گزینه ای که کنـار شکلک هـا هستش که مثـل گیره هستش برای من نیســت :(
فکــر کنم برای ضمیمه باشـــه که شمـا نمیتونید انجـامش بدید ...
+
همه گزینه ها رو میتونی بری قسمــت گودال ماسه بازی همه رو تست کنی و بدونی چه کارایی دارن :46: