نیروی کمکی دیگه چیه؟؟؟نقل قول:
ممنون
Printable View
نیروی کمکی دیگه چیه؟؟؟نقل قول:
ممنون
با اجازه اقا pcali :نقل قول:
نیروی کمکی دیگه چیه؟؟؟
ممنون
شما کاری به اون گنده نداشته باش مقاومت کن یه هلکوپتری بعد از چند دقیقه میاد و با ار پی جی همه رو میکشه .
درسته که سري رزيدنت اويل از نسخه 3 به بعد از حال هواي ترس و زامبي,شهر بهم ريخته و... دور شده ولي الانم خيلي عالي شده, شده يک بازي اکشن تمام عيار. ولي ديگه بسته, کاش نسخه ي 6 دوباره بره همون دنباله نسخه هاي 1.2.3'
سلام.روي اين حالت هاي خيلي سخت بازي چقد سخت ميشه.نميشه تكون خورد اينهو گاو ميريزن سرت ماجيني هاي .........!!!
اون لباس شوا كه دوستمون عكشو گزاشته بود خوبه ولي اصلا خوب نيست!مدل موهاش مخصوصا.اصلا لباس دست حسابي نداره.
سلامنقل قول:
دقیقا حق با شماست من هم به همین منظور این گذاشتم. ولی باید به طراحش ایراد گرفت که این لباس رو براش قرار داده . لااقل باید یه لباس نظامی میذاشتن.
اون بازی های نسل قدیم بود که به دلیل عدم توانایی در طراحی محیط های سه بعدی کاراکتر رو سه بعدی طراحی می کردند که با رفتن به محیط جدید زاویه دوربین عوض میشد و از اونجا که شما به تمام محیط اشراف نداشتید اگر یه زامبی از پشت سر بتون حمله میکرد غافل گیر میشدیدو حس ترس و هیجان بیشتری تو بازی بود. اما حالا این بازی ها جز بازی های نسل جدید محسوب میشه و محیط های کاملا سه بعدی و طبیعی ترس زیادی رو القا نمی کنه چون به کل محیط مسلطید. البته من هم با اونا بیشتر حال میکردم. مثلا جاهایی که با غول آخرها و یا اون nemesis به طور ناگهانی مواجه میشدیم خیلی حال میداد تا الان که با یه دمو شما رو برای یه مبارزه آماده میکنه و دقیقا میدونید که چه چیزی در انتظار شماست.نقل قول:
بچه ها کسی این فایل
s310.arc
تشکر میکنم
این بازی رو میشه 2 نفره رو یه سیستم بازی کرد؟
بالاخره تمومش کردم ولی از re4 اسونتر بود
تروخدااااااااااااااااا
یه کرک و یه ترینر خوب بذارید که ترینره به کرکه بخوره .
جون هرکی دوست دارید سریع و سالم
نوکرم
دوست عزیز شما که انقدر مطمئنی کاری رو که گفتم تست کن، اگر جواب نداد اونوقت بیا بگو.نقل قول:
من خودم این کار رو تست کردم 100 % جواب میده، لازم هم نیست AA رو Off کنید.
چطوری باید اون هر کول رو که باید با تیربار بزنی بکشیم..من اونجا گیر کردم نمیتونم بزنمش ...فکر کنم چپتر 2.3 هست
دوست عزیز شما چطوری تنظیمات دسته رو درست کردی؟ من میخوام تنظیمات رو مثل اویل 4 کنم اما نمیشه:41: لطفا آموزش قدم به قدم رو بنویس مرسینقل قول:
آخه کجاش عالی شده برادر من ؟؟؟؟!!! حالم از این شبه زامبی ها بهم می خوره:2: به قول یکی از دوستان کجا تا حالا دیدین زامبی موتور سواری کنه و تک چرخ بزنه یا اینکه تیراندای کنه و بشینه پشت رگبار و از این جور مزخرف ها ؟؟!!! بازی 100 درصد اکشن شده و نام رزیدنت اویل رو خراب کردند :19: واقعا برای کاپکوم متاسفم . احتمال داره دیگه اصلا بازی رو ادامه ندم !! تا حالا تا chapter 2-2 اومدم و اصلا بازی بهم حال نداده و هیچ ترسی تو بازی نیست امیدوارم در ادامه بهتر بشه البته چشم آب نمی خوره . بابا یه نفر آدرس سایت رسمی رزیدنت اویل و یا سایت کاپکوم رو بهم بده میخوام برم کلی حرف بهشون بزنم و ازشون انتقاد کنمنقل قول:
درسته بعضی مواقع وقتی زمین میخورند با یه حرکت ژیمناستیک مدل از زمین بلند میشننقل قول:
بیچاره کریس خودش نمی تونست این کارو بکنه..:31:
دقیقا حرف منم همینه ولی من از بازی خوشم اومد چون اکشنه ولی کاش اسمش یه چیز دیگه بود و بدم اومد چون دیگه مثل سری های قبل نیست. بهرحال هرکس یه اینتخابی داره!نقل قول:
مگه ويندوز ويستا خيلي شاخه ؟نقل قول:
اون از xp چرت تره با 100 رحمت به xp
راستي قيد دايركت و .. را زدم
چون ديشب تقريبا تمام گرافيك بازي را آخر گذاشتم
و هيچ تفاوت خاصي نديدم
نميگم نبود و كمتر از حد انتظار بود
حالا ايركت هم هر چي باشه حدافل در اين گيم تاثير چنداني نخواهد داشت
حالا ميبينم كه كرايسيس حق داشت گرافيكيترين گيم تاريخ باشه
آموزش تنظيمات جوي استيكنقل قول:
خواهشا اين آموزش به پست نخست اضافه بشه
تا اكثر افراد بتونند با دسته براحتي بازي كنند
لانچر را اجرا نموده و از منوي Settings گزينه gamepad settings را انتخاب كنيد
لانچر همونيه كه موقع اجراي گيم اولش مياد تا directx را انتخاب كني
خب حالا تنظيمات دسته را طبق عكس زير وارد كنيد
تا دقيقا مثل اويل 4 بشه
البته اين تنظيمات براي دسته هايي هست كه مثل دسته پلي استيشن هستند
در دسته هاي مختلف ممكنه تنظيمات فرق داشته باشند
موفق باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من رسیدم چپتر 6 خیلی بازی عالیه گرافیکش داره من رو میکشه تو DX 10
راستی کل بازی چند تا چپتر داره تا تموم شه؟
ممنون
دیگه اخرشی دوست من...همین چپتر اخریه...نقل قول:
میشه بگین این جیل رو چه کارش باید کنم؟؟؟؟
از پشت میگیرمش بعد میگه f بزن ولی هیچی نمیشه....این که از وسکرم بدتره....
توي بازي بعضي اوقات گيراي عجيبي ميكنه
2 يا 3 دقيقه يك بار اينجوري ميشه بازي خيلي كند ميشه بعد خوب ميشه ولي بازم تكرار ميشه اعصابمو خورد كرده
ميشه كاريش كرد ؟
مشخصات سيستمم بالاتر از اونيه كه ميخواسته
سلامنقل قول:
باید کنارش برید و کلید E رو بزنید تا بگیردش یل شما یا شوا ، وقتی پرتش کردید زمین برید بالا سرش و باز کلید E رو سریع بزنید تا اون قطعه که روی سینش هست رو بکنید . چند بار باید این کارو انجام بدید تا موفق بشید.
شما در ابتدا به بشکه هی سوختی که در کنارش هست شلیک کنید. بعد باید مرتب به خودش شلیک کنید. وقت یک از بازوش تو تا تیکه زد بیرون اونا رو هدف قرار بدید . بعد از اینکه بی حال شد از کمرش یه قطعه دیگه میزنه بیرون که اونو رو همباید بزنید. همینطور به زدن بخش هایی که از بازوهاش میزنه بیرون و کمرش ادامه بدید تا نابود بشه.نقل قول:
من اینجا گیر کرده بودم ولی نمیدونستم چیکار باید بکنم اینقدر fرو زدم تا اون کنده شدنقل قول:
من فقط از یه صحنه بازی ترسیدم اونم فقط یه لحظهنقل قول:
فکر کنم توی مرحله پادگان باشه یه موجوداتی مثل عنکبوت هستند ولی خیلی بزرگ که از سقف می یفتند واگر جلوشون باشین گردنتونو میگرن و...
سایت رسمی Resident Evil 5
سایت رسمی capcomکد:http://www.residentevil.com/5
سایت رسمی سری Resident Evilکد:http://www.capcom.com
کد:http://www.residentevil.com
کسی میدونه چجوری میشه این بازی رو تو نسخه ی PC دو نفره بازی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=8652
دوستان بازی خیلی قشنگی شده .
مخصوصا اینکه یه همکار داریم و حال میده
فقط من با گیم پد xbox360 بازی میکنم و همه چی هم عالیه فقط این زاویه دوربین رو نمیشه عوض کرد تو بازی ؟
آخه اینجوری تیر اندازی یکم سخته . تا آدم بیاد پیدا کنه و زاویه رو پیدا کنه هیچی دیگه
اگه زاویه رو بشه برد تو خوب بود .
هنگام پخش دموها گرافیک بازی خراب میشه خط های سیاه داخل بازی میشه اگه دمو زیاد ادامه پیدا کنه اصلا شاید سیستمم کلا هنگ کنه ولی دوبازه که بازی شروع میشه مشکل برطرف میشه
بازی هم مال بویزتیم هست
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
کابل مونیتور یا کارت گرافیک یا خود بازی؟
من میگیرمش...بعد f میزنم....ولی یه دفعه در میره از دستم و میزنم...پدرم رو در اورده.نقل قول:
من وقتی روی لانچر می رم و بعدش گزينه gamepad setting کلیک می کنم هیچی نمیاد :41: و این صفحه تنظیمات دست نمیاد . میشه بگید داخل خود بازی می تونم تغییرش بدم یا نه؟ ممنونمنقل قول:
بله !نقل قول:
مگه ويندوز ويستا خيلي شاخه ؟
اینم عکس از مقایسه Resident Evil 5 توی DirectX9 و DirectX10 هست که خودم گرفتم . البته و Anti As... خاموش بود . واقعا تفاوتش زیاده . مثلا سایه ها خیلی بهترند و ...
تصویر از DirectX9 :
تصویر از DirectX10 :کد:http://uplud.co.cc/23/1307441077.jpg
در ضمن من توی Windows 7 بازی رو تست کردم 29.8 فریم سرعت میگرفت و توی Windows XP 30.1 فریم سرعت میگرفت . در نتیجه تفاوت بسیار ناچیزه ! پس صرفه به DirectX10 هست .کد:http://uplud.co.cc/23/1312671641.jpg
راستی دوستان من بازی رو توی اکس پی رفتم و الان میخوام با 7 ادامه بدم ولی وقتی سیوهام رو از ویندوز XP کپی میکنم به 7 و جایگزین میکنم توی بازی میگه Cant Load Save . مشکل از کجاست ؟ فوق العاده ممنون میشم کمک
کنید .
با سلام و خسته نباشید
من مرحله آخره بازیم و گیر کردم این یارو رو چطوری باید بزنیم تا اونجایی میرم که میپره اونور و این صخره ها خراب میشه و دختره آویزون میشه تا میخوام بجنبم میوفته تو مضاب ها و تمام ... ! :41:
خوده غوله رو هم که هر چی میزنی ککشم نمیگذه :13::18:
شما باید به غیر از سیو بازی در پوشه داکیومنت از این فایل هم یک بکاپ بگیریدنقل قول:
C:\Users\xxx\AppData\Local\Xlive
وقتی غوله میره دنبال زنه, شما باید غوله رو نشونه بگیری و بزنی. یه بار که درست بهش بخوره, غوله روش رو میکنه طرف تو و به طرفت شلیک میکنه. در این موقع باید دکمه های A و D رو بزنی تا جا خال بدی. چند بار که شلیک کرد بعد دوباره میره دنبال زنه. دوباره بهش شلیک کن و دوباره همین قضیه... دوبار که انجام بدی زنه خودش رو میکشه بالا و تمام! بعد تازه مبارزه اصلی شروع میشه که باید پشت طرف رو نشونه بگیری و اون لکه زرد رنگ رو بزنی. راستی باید بری اون قسمت بالا. نباید خودت رو بندازی اون پایین. همون بالا بمون و با غول بجنگ.نقل قول:
دوستان مال شرکت پردیس مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟ (بازی کامل؟؟)
من الان گرفتم خیالم تخت باشه؟
خوب باید چند بار این کار رو تکرار کنید تا اون چیز یرو که به سینش چسبیده بکنید. فکرکنم یه 4- 5 باری بشه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون بابت راهنماییت
آره پست رو که دادم اینجا رفتم دوباره تست کردم یه 20 باری دوباره سعی کردم تازه قضیه رو فهمیدم .. دقیقا همینطوره که شما میگی ...:11:
آخه من از دیشب تا حالا علافه اون سنگه شده بودم هی هولش میدادم تا بره بیوفته تو مزابها ...!:41:
ولی به نظرم خیلی کم بود :41: من آخرین بازی که انجام دادم اویل 4 بود 2 سال پیش حالا دوباره باید صبر کرد فکر کنم یه 2 سالی طول بکشه ..!
خیلی ناراحتم که تموم شدش ..! احتمالا الان که میشه با دختره رفت رو تست میکنم
با تشکر :10:
نقل قول:
من این کارو کردم ... چون یه 40 باری تست کردم دیدم کنده نمیشه ..
یه چند تا تیر بهش زدم البته کم ها طوری که نمیره .. انگاری یه خورده از جفتک زدن و شیلنگ تخته زدنش کم تر شد و به قولی انرژیش کمتر شد ...! بد کندم از تو سینش ..:13:
با اجازه از golmohammadiنقل قول:
داخل بازی, فقط حق انتخاب بین یکی از 4 حالت پیش فرض رو دارید و نمیتونید تنظیمات رو به شکلی که خودتون مایلید, تغییر بدید اما برای رفع مشکلتون یک راه دیگری هم هست و اون اینه که شما به مسیر Documents > CAPCOM > RESIDENT EVIL 5 رفته و فایل config را باز کنید. در زیر عبارت [JOYPAD] تنظیمات مربوط به دسته بازی وجود داره, تنظیمات رو به دلخواه, تغییر داده و در انتها, فایل رو ذخیره کنید.
با سلام به بچه ها من بازی رو گرفتم 2 DVD و وقتی نصب کردم چینی و انگلیسی هست یعنی توضیحات زیرنویس بازی که مثلاً بگه کجا بری چی کار کنی چینی هست ولی انگلیسی صحبت می کنن وقتی می خوای حرکت کنی و راهنمای بازی انگلیسی هست که مثلاً میگه با W - S- A-D حرکت کنی
چی کار می تونم بکنم این کلاً انگلیسی بشه
آیا بچه ها همین مشکلو دارن
منتظر کمکتون هستم و آیا Patch یا چیزی داره که انگلیسی کنه