من خودم گیج شدم از یکی میشنوم نامحدود فن آوا خیلی خوبه حتما بگیر از یکی میشنوم بده اصلا نگیر موندم چیکار کنم
Printable View
من خودم گیج شدم از یکی میشنوم نامحدود فن آوا خیلی خوبه حتما بگیر از یکی میشنوم بده اصلا نگیر موندم چیکار کنم
دوست عزیز من 1 مگ نامحدود دارم سرعتش 120 تا 130 هستش من که 3 ماهه دار م راضیم. اگه منظورتون از دانلود مثلا دانلود فیلم و سریال و موزیک و... از همین سایت های فیلم و سریال که هست مشکلی نداره معمولا با لینک مستقیم مشکلی نداره فقط دانلود از لینک های خارجی بعضی هاش خیلی سخت دانلود میشه چون سرعتش میاد پایین مثلا با رودفایل و اپلود باز برا من سرعتش میاد پایین و با اپلود بوی و اکسپرس لیچ که امتحان کردم مشکلی نداره و با نهایت سرعت دانلود میکنهنقل قول:
شما دانلود تورنتتون چطور است ؟نقل قول:
منطقه 14 هستمنقل قول:
از سرویس 1 مگابیت استفاده میکنم و سرعت دانلودم در بهترین شرایط و استفاده از IDM اورجینال نهایتا به 230-240 میرسه!
1 مگ محدود فن اوا که قبلا داشتم :n16:واقعا عالی بودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ایولا! من الان 1 مگ محدود نصف اینم سرعتم نمیرسه! یک سوال: شما dns رو روی auto میذاشتین یا عدد میدادین؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
واسه من رو اتوماتیک بود.در ضمن من از اول گرفتم که رو این سرعت نبود باید زنگ بزنی نمایندگی شهرتون واست 6 مگ ببندن .:n16:نقل قول:
خب ما هم همینو میگیم سرعت دانلود از سرورای داخلش در حد اسمیه اما سرعت با سرورای خارج نوسان نداره و درحدود نصفه میشه حالا شانس شماس که از آپلودبوی و.... هم در حد اسمیه.نقل قول:
دوستان یه سری سرویسا از پنل ارتقا من حذف شدن
من الان نامحدود 1 مگ برنزی دارم میخواستم آخر ماه که تموم میشه به 512 برنزی تغییرش بدم ... آیا زنگ بزنم پشتیبانی برام درست میکنن؟
نسبت به حجم دانلودم یک مگ برام زیاده
نقل قول:
منم از اکسپرس لیچ و آپلود بوی و چندتا سرور خارجی دیگه دانلود کردم بین 110 تا 130 بود
نقل قول:
دانلود تورنتم که خودت میدونی خیلی خیلی بالا پایین میشه ولی میشه گفت 75 تا 120 نوسان داره میاد و میره
من فایل تورنتی اگه بخوام بگیرم اول مستقیمش میکنم بعد با نهایت سرعت دانلود میشه.نقل قول:
نقل قول:
با آپلود باز شما لینکشو مستقیم میکنید یا سایت دیگه ای ؟
از این سایت تورنت مستقیم میکنمنقل قول:
این سایت هم است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا یک گیگ میتونه فایل تورنت رو مستقیم کنه
بنظرم سرعتش پایین هستش.نقل قول:
الان دارم از اپلود باز دانلودمیکنم داره با نهایت سرعت دانلود میشه.
سلام دوست خوب. جالبه من خودم isp فن آوا هستم. الانم کلی مشترک داریم که رو اینترنت ما هستن و دارن لذت میبرن.البته منکر مشکلات فن آوا نیستم.اما مشکل میتونه از مودمت هم باشه. در ضمن بعضی خط های تلفن سیم کشی خوبی ندارن و سرعت اینترنت در اونها کمه. مثلا میتونی مودم رو با سیم تلفنی که از بیرن وارد خونه شما شده امتحان کنی شاید سرعتت رفت بالا.اگه درست شد پیغام بزار تا کمکت کنم.اینم ایمیل من:mrehsan744@yahoo.com
سلام
دوستان من میخوام تازه مشترک فن آوا بشم.
جریان این کد کارت تخفیف که تو سایت موقع ثبت نام زده چیه؟ از کجا میشه گیرآورد؟
دوستانی هم که نامحدود دارن دقیقا ماهی چقدر برای سرویشاون میدن؟
سلام همکار عزیز!!!نقل قول:
از کدوم شهر هستید شما؟
عزیز ربطی به مودم نداره! من 2 تا مودم دارم که روی هردوتاش یک نتیجه میده! از سیمکشی هم نیست چون قبلا امتحان کردم!نقل قول:
دوستم هم از فن آوا سرویس میگیره و بخدا اونهم شاکیه و قطعی زیاد داره!
کلا فن آوا مشکلات زیادی داره
نقل قول:
جالبه منم مشکل قطعی زیاد دارم پشتیبانی میگه از مودم هست
تا حالا 3تا مودم عوض کرم ولی مشکل برطرف نشده
اینم بگم من تاحالا با بیش از 5تا آی اس پی کار کردم ولی فقط فن آوا این مشکل رو داشته
گفته بودم که داداش! فن اوا یکی از مزخرف ترین شرکت های سرویس دهنده اینترنت توی ایرانه!نقل قول:
شما واقعا 3 تا مودم عوض کردین؟؟!!
کلا isp ها حرف زیاد میزنن!
اره یه broadkam یه asus یه تی پی لینکنقل قول:
جالبیش اینجاست وقتی نتشون dc میشه حتما باید مودمو یه بار خاموش و روشن کنی تا دوباره کانکت بشه
دقیقا!:Dنقل قول:
منم یه linksys N120 و یه tplink 8811 دارم و اتفاقا با جفتشون هم ظاهرا مشکل دارن!
تست 512 نامحدود فن آوا BU
تاییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییید میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فن آوا یکی از افتضاخ ترین isp هاست.
دو روزه سرعت فوق العاده افتضاح !!!!!!!!
یه مگ برنزی به زور 60 کیلوبایت دانلود میکنم
تجربه من بعد 1 ماه استفاده از سرویس نامحدود1 مگ برنزی
فقط 2 روز اذیت شدم اونم سرعت خراب بود ولی بعدش درست شد من مخابرات داشتم اگه بخوام مقایسشون کنم اصلا قابل قیاس نیستن نامحدود فن خیلی خیلی بهتر از نامحدود مخابراته با همان قیمت!!
امروزم زنگ زدم واحد تمدید به 512 تمدید کردم فردا سرویسم عوض میشه
سلام عزیزان کسی هست اصفهان فن اوا داشته باشه؟ پینگ 4.2.2.1 چنده واستون؟
من دارمنقل قول:
پینگ 4.2.2.1 الان گرفتم حدود 168 بود ...
نامحدود 512 ماهی 24 تومن چقدر سرعت میده؟
جایزه منصفانه داره؟
خیر نداره.نقل قول:
در بهترین حالت همون سرعت اسمی
خوبه دیگه 24 تومن با سرعت 60 نامحدود
بله خوبه .بد نیست.فقط من شنیدم بگیر نگیر داره.بعضی جاها نوسان داره بعضی جاها ثابتهنقل قول:
نقل قول:
دوستان من قبلن سرعت دانلود رایگانم بالا بود اما از دیشب محدود شدم وبیشتر از 15 نمیرهههه
سرویس من محدود حجمی هست!
مگه سرویس های حجمی رو هم محدود میکنند؟
برای اینکه از محدودیت در بیام باید چیکار کنم؟
سلام بر همگی
256 نامحدود مخابرات دارم از کرمانشاهم.از هفته قبل سرعت دانلودم که نزدیک 30 بود یه دفه به نصف و کمتر رسید.اولش گفتم مشکل جزئی ولی وقتی امدم اینجا دیدم بـــــــــــــله مشکل داریم اساسی.خاستم ای ماه تمام شد از فن اوا بگیرم و انگار رفقا اینجا میگن مشکل برا نامحدودا درست کردن که برن محدود بگیرن!! شما اگه مشکل منو دارین بگین باهم یه فکری کنیم
تست 1 مگ نامحدود BU فن آوا
تست 1 مگ نامحدود BU فن آوا - سرور لندن
شما از این سرویس راضی هستید ؟ قطعی ندارید ؟نقل قول: