بله درستهنقل قول:
در slim حذف شده
Printable View
بله درستهنقل قول:
در slim حذف شده
توی PS2 هم همین طوری بود روی فت هاش لینوکس ران میشد ولی روی اسلیم ها نه .نقل قول:
در کل همیشه سری اول محصولات PS به درد دولوپر ها میخوره نه اسلیم ها .
سلامنقل قول:
من خودمم به زودی یه PS3 Fat 80G میخرم به 2 دلیل :
1. چون به نظر خودم از Slim زیباتر و با ابهت تره
2. قابلیت نصب سیستم عامل رو هم داره
سیستم عامل (Linux) روی Slim نصب نمیشه . طبق تحقیقاتی که کردم اکثر کسانی هم که Linux رو روی PS3 شون نصب کردن زیاد ازش استفاده نکردن مگر کاربرای خاص . چون نسخه مخصوص PS3 با نسخه های PC تفاوت داره و سرعتی که روی PC داره رو روی PS3 نداره ( Linux روی PS3 کندتر از PC هست ) .
میتونی Ubunto نصب کنی و یا اگر خواستی YDL . یکی از بچه ها حتی Windows XP هم تونسته بود نصب کنه اما متاسفانه بسیار کند اجرا میشد .
در کل اگر به خاطر Linux داری میخریش Fat بگیر .
سلام بچه ها!خوب هستید؟
می خواستم چند تا سوال ازتون بپرسم!
اینکه روی هر پکی از پلی 3 اسلیم 120 گیگ یه بازی هست؟این اسلیم های 120 گیگ ارزون ترین پلی 3 هایی هستند که پیدا میشن؟
برای وصل شدن به به اینترنت به چه لوازمی نیاز دارم؟
برای وصل کردن پلی 3 به یه مانیتور ال سی دی که برای xbox 360 فقط کابل vga میخوره باید چه کابلی خرید؟چند هست؟
هر مغازه که بازی 360 تعویض میکنه چقدر روش می گیره؟
باتری های دسته پلی چیه و چطوری هستند و شارژرشون چطوریه و چه قیمت هایی دارن؟
در خرید پلی چه کارهایی رو انجام بدم تا کلاه سرم نره؟
برای نگه داری پلی 3 به چه مواردی توجه کنم؟
اگه پلی دسته دوم بگیرم خطری داره؟و در هنگام خرید پلی 3 دسته دوم به چه مواردی اشاره کنم؟
فریمورش رو چطوری آپدیت کنم؟
چطوری بریک میشه؟تو ایران درست می کنن؟
ممنون!
قیمتاش که به نظرم خیلی خوبه چون خود کنسول که 320 تومن بازیام دست 2 بخوای بخری به نظرم بیشتر از این قیمت در میاد ولی این فروشگاه مطمئن هست ؟ دسته تقلبی یا جنس دسته 2 نده اگه مطمئنه یکیم ما بگیریم خب ؟ :|نقل قول:
سلام
خواستم با شما دوستان برای خرید PS3 80G مشورت کنم .
فروشگاه هایپر استار تهران یه فروش ویژه PS3 80G گذاشته که پکهای اون به شرح زیر هست :
1.کنسول + بازی Uncharted + بازی Rochet Lank
2.کنسول + بازی Resistance + بازی Rochet Lank
3.کنسول + بازی Little Big Planet + بازی Rochet Lank
4.کنسول + بازی Resistance 2
قیمت : 356 هزار تومان (شامل 1سال گارانتی لادیز )
لطفا مشاوره بدید . نظرتون رو بگید . ممنون
یعنی کسی نمیدونه که قیمت این پکها خوبه ؟ می ارزه ؟ کدومش بهتره ؟
wtf این چرا اشتباهی نقل قول کرد :دی یا من اشتباه کردم .
ویرایش :نقل قول:
آره فروشگاه مطمئنی هست . اگر تهران باشی که 99% باید بشناسیش یا لا اقل اسمشو شنیده باشی . از لحاظ نو و اصل بودن جنس خیالت راحت باشه . در ضمن اگر میخوای از همین فروشگاه بخری به منم خبر بده که با هم بریم بخریم که بازی تکراری برنداریم و مخ فروشنده هرو بزنیم شاید بازی بهتری گرفتیم ازش .
ویرایش شد :|
ميشه هارد ps3 رو به كامپيوتر وصل كرد و توش عكس و فيلم و... ريخت و با دستگاه ديد؟
شدنش میشه ولی برای چی میخواید هارد نازنین Ps3 رو نابود کنید ؟نقل قول:
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090718181918AAFCtZX
بريز تو فلش , فلش رو بزن به پلي 3نقل قول:
نابود براي چي؟نقل قول:
تو اين لينكي كه دادين ميگه بايد با sata به كامپيوتر وصل شم، راهي نداره با usb وصل بشم؟ اگه ميشه يكم توضيح بدين.
اگه حجمش زياد بود چيكار كنم؟:41:نقل قول:
نابود برای اینکه فایل سیستم هارد Ps3 با ویندوز فرق داره و باید فرمت بشه و بعدش برگردوندنش به حالت اول سخته .نقل قول:
چرا یک راه داره و اون اینکه یک اکسترنال کیس بگیرید که ساتا رو به USB تبدیل کنه .
قیمتش زمان ما 15 تومن بود الان نمیدونم .
آقا من می خوام یه ps3 بخرم ولی دو دل موندم که آیا کامپیوتر رو ارتقاع بدم یا اون رو بخرم به نظر شما کدوم بهتره
چه ازنظر پیدا کردن بازی و قیمت بازی و دوام و کارایی
ببین دوست عزیز در این که شما یه کنسول باید بخرید شک نکن.چون اگه کامپیوتر به درده بازی می خورد که دیگه کنسولها تولید نمی شدن بازیهای کامپیوتر اکثرا از روی xbox360 پورت میشن و پر از باگ و مشکلات مختلفن. اما در مورد ps3 باید بگم که بازیهای نوش از 30 تومن تا 90 تومن هست که هر چه قدر بازی جدید تر و تاپ تر باشه گرون تره البته شما اگه یه بازی بخرید می تونید اونو با 15-20 تومن با یه بازیه دیگه طاخت بزنید. اما در مورد دوام و کارای هم بگم که من الان 3 ماه دارم و به سختی ازش کار می کشم و خدا رو شکر مثل یه 18 چرخ کار میکنه. البته من به شما توصیه میکنم که شما یه سر هم به تاپیک xbox360 هم بزن و اون کنسول را هم با هش اشنا شو ضرر نداره.نقل قول:
نقل قول:
يه آدرس يا شماره اگه ميشه از فروشگاه لطف کنيد؟
سلام دوستان
لطفا یکی قدم به قدم منو راهنمایی کنه که چجوری باید Fifa 10 رو Online بازی کنم؟
ممنون
چه جالب نمیدونستم ریختن ویندوز روی کنسول ها popular شده !! :31:نقل قول:
من یه PS3120GB اسلیم دارم میخواستم بدونم چطور میشه از بازی هاش ایمیج گرفت تا فشار به لنزش وارد نشه(مثل XBOX360)
نميشه برادر
یه تلفن بزن هکر آی فون ، اون با 2-3 تا بازی این کار رو کرده ولی کار به قدری سخته که وقتی نوشت چه طوری این کار رو کرد همه بیخیال شدن :31:نقل قول:
روش کار به این صورته که شما یک مدار شبیه ساز درایو Ps3 درست میکنی ، ایمیج رو از روی PC مونت میکنی روی اون بعدش اون اجرا میکنه . هزینشم زیاده .
شاید یه روزی PS3 هم هک درست و حسابی و ارزون قیمت شد .
بچه ها کسی نیس جواب منو بده؟:10::19:نقل قول:
سلام دوستان
قیمت دستگاه با هار 80 چنده؟
یه سوال داشتم میگم این پس اس تری فیلم های dvd کپی رو هم اجرا می کنه یا نه ؟ مرسی
نقل قول:
پال با دسته اصلي 320
جي 300
من شنيدم ميشه ولي بلوري كپي نميشه.نقل قول:
اجرا ميكنه دوست عزيز .نقل قول:
میگم با توجه با به اخبار کوتاه این هکر آفون میتونه پلی رو هک کنه؟:18:
یه جمله ی جالب در توییترش خوندم :نقل قول:
میگم با توجه با به اخبار کوتاه این هکر آفون میتونه پلی رو هک کنه؟
" تو این 3 سال کسی نتونسته ps3 رو هک کنه، برای من هک کردن این دستگاه چند سال طول می کشه؟! "
تونستن میتونه ولی زمان لازم داره ، همین الان هم نصفه نیمه هکش کرده ولی اگر بنده یا شما بخوایم اون کار رو بکنیم هم باید اندازه اون بابا پول داشته باشیم و سواد که هیچ کدومشو نداریم :31:نقل قول:
امیدواریم این کنسول هک شه ولی بازی هاش تو ایران بعد از کپی خور شدن صد در صد بالای 15 هزار تومان است چون از Blue ray استفاده می کنه .
از کجا معلوم؟ شاید طوری هک شه که اجازه ی استفاده از بازی های کپی شده در DVD رو هم بده.نقل قول:
امیدواریم این کنسول هک شه ولی بازی هاش تو ایران بعد از کپی خور شدن صد در صد بالای 15 هزار تومان است چون از Blue ray استفاده می کنه .
خوب بعد مثل ایکس باکس ین میشیم؟:13:
یا بازی کپی ، یا بازی کردن آنلاین .نقل قول:
یه ضربالمثل داریم که میگه : خر و خرما با هم نمیشه :31:
یا مثل من یه 360 برای لایو یه 360 برای کپی :31:
دوستان بزاريد هك بشه بعد سره اين مسايل چونه ميزنيم:31:
ممنون
خوب دوستان ادامه بديد چون هك شدنقل قول:
نقل قول:
چی میگی :42::question::blink::9::18::blink:
از چه راهی؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://geohotps3.blogspot.com/
هک شد
نقل قول:
شماره ندارم . میتونی بگیری از 118 ولی تا نری فایده نداره تلفنی آمار بگیری .
آدرس : تهران - بلوار فردوس غرب - خیابان بهار جنوبی - انتهای خیابان فروشگاه بزرگ هایپر استار
نقل قول:
geohotps يك هكز حرفه اي هست كه تا حالا محصولات شركت اپل رو هك ميكرده و حدود پنج ماهه كه روي PS3 كار كرده و در مراحل پاياني است و بعضي ها هم ميگن هك كرده ولي خوب هنوز چيزي معلوم نيست
چه داستان غم انگيزي!:37:
اصلا دوست نداشتم هك بشه!
خيلي حيف شد همه ي كلاسش به هك نشدنش بود
خوب دوستان همونطور كه گفتم بذاريد هك بشه
حالا كه هك شد مي تونيم سر موارد ديگه چونه بزنيم:31:
----------------
منظور از اين چيست؟
without removing it or a modchip