کسی نیست به من کمک کنه؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست به من کمک کنه؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم از راهنماییتون متوجه شدم
علمای فن کسی نیست کمک کنه . فورس ما؟ژوره !!نقل قول:
دوست عزیز سلامنقل قول:
برای اینکه از یه شیت بری به شیت دیگه لازمه که شما از hyper link استفاده کنید ولی راه درست تر در این سئوال اینه که شما پنجره FIND رو باز کنید و جستجو رو در داخل اون انجام بدین که عبارت مورد نظر رو در هرجای شیت پیدا کنه بهش رجوع میکنه فقط کافیه دگمه OPTION رو بزنی و در قسمت whitin گزینه workbook رو انتخاب کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام
چطور میشه دو مربع رو تبدیل به یک مربع کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین از این گزینه های کشویی ساخت که فیلتر می کنه سطر هارو؟
مرسی.
سلام بر الكس كبير و عزيزنقل قول:
به اون كاري كه شما ميخواي انجام بدي اصطلاحا گفته ميشه Merge كردن و توي اكسل بايد از دكمه Merge & Center در سربرگ Home استفاده كني
دو تا خونه رو انتخاب كن و دكمه مربوطه رو مطابق شكل بزن
محتوای مخفی: شكل 1
براي مورد دو هم بايد از قابليت Filter استفاده كني كه باز بهتره بعد از انتخاب كردن سرتيترهاي مورد نياز طبق شكل زير از سربرگ Data دكمه Filter رو يا CTRL+Shift+L رو بزني
محتوای مخفی: شكل 2
سلام
چطوری میشه اسامی داخل یک ستون از اکسل را بترتیب الفبا مرتب کرد؟
چطوری میشه بعد از تایپ و مرتب سازی کنار هرکدوم (مثلا در ستون بقلی سمت چپ) از 1 تا آخر شماره بزنه ؟
دوستان طریقه محاسبه مدت زمان مرخصی به چه صورت هستش؟
ممنون میشم اگه کمک کنید!!!!!!!!!!
دوستان طریقه محاسبه مدت زمان مرخصی به چه صورت هستش؟
ممنون میشم اگه کمک کنید!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://8200.6.-----.net/out.php/i83717_a.jpg
برای مرتب کردن ابتدا ستون مورد نظر را انتخاب کنید از سربرگ data گزینه sort رو بزنید تا به ترتیب حروف الف با شوند ( سریرگ data در پست بالای پست خودت نمایش مخفی شماره 2 هستش )نقل قول:
برای درج ردیف باید در سلول اول عدد 1 و در سلول دوم عدد 2 رو بنویسی بعد هر دو سلول رو انتخاب و از گوشه پایین علامت + رو بگیری و موس رو به سمت پایین بکشی تا اونجا که ردیف مورد نظر درج گردد
منظورتون چیه بیشتر توضیح بدین چه اعدادی دارین چی میخوایننقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک فایل اکسل طراحی کردم به این شکل که بصورت ستونی زیر هم برای 100 روز روزهای هفته رو نوشتم از شنبه تا جمعه و دوباره زیر اون از شنبه تا جمعه و همینطور تا روز صدم و در کنار ستون روزهای هفته تاریخ اون روز رو در ستون مجزایی و مقابل هر روز هفته نوشتم و در مقابل روزهای هفته بترتیب از اولین روز شنبه تا جمعه نام یک درس رو که میخوام بخونم رو نوشتم مثلآ شنبه فارسی، یکشنبه زبان، دوشنبه ریاضی، سه شنبه مدار، چهار شنبه الکترونیک،پنج شنبه سیگنال، جمعه فارسی حالا مشکل اینجاست که تعداد درسهایی که میخوام بخونم 6 تاست و تعداد روز هفته 7 تا . درس فارسی رو که شنبه شروع کرده بودم و پنج شبه آخریشو که سیگنال بود خوندم و دوباره باید حالا از جمعه برنامه رو شروع کنم که فارسی میشه جمعه و زبان میشه یکشنبه و ... حالا چطور میتونم از مثلا گزینه auto fill (که امتحان کردم نشد)یا اگه گزینه دیگه ای هست استفاده کنم که وقتی جدول یک هفته رو تنظیم کردم بتونم خودکار تا روز صدم این جدولها رو زیر هم کپی کنم که درس فارسی که در جدول هفته اول شنبه و جمعه بود در جدول دوم پنج شبه و در جدول سوم چهار شنبه و تا آخر به این شکل قرار گیرد. و سوال مهمتر اینکه میخوام هر روز جدید که فایل اکسل رو باز میکنم تاریخ اون روز که در اول توضیحاتم گفتم که در ستون مجزایی نوشتم رو هایلایت کنه یا بشکلی در بیاره تا متوجه شم کدام روز هفته هستم و برنامم امروز چیه و نخوام تویه اینهمه روزهای زیر هم بگردم و تاریخ روز جاری رو پیدا کنم.
با تشکر
ورد 2007 هست
ممنون مشکل اولم حل شد.اول روزای هفته رو تو excel option>edit custom list وارد کردم بعد با auto fill همه رو زیر هم کپی کردم بعد هم 6 تا از درس ها رو از روز یکشنبه انتخاب کردم و باز با همون auto fill کپی کردم تا خونه 100ام و درست شد فقط میمونه مشکل هایلایت شدن روز جاری که ممنون میشم کسی کمک کنه[/QUOTE]
[/QUOTE]نقل قول:
قبلاً جواب داده شد
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6507966&postcount=2925[/PHP]
سلام
من میخوام header و footer اکسل رو قفل کنم طوری که کسی نتونه اصلاحش کنه . چیکار باید بکنم برای این کار؟
ممنون
قبلاً جواب داده شد
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6507966&postcount=2925[/PHP][/QUOTE]
قبلآ فقط فایل اماده رو واسم ارسال کردید اما توضیحی داده نشد که خودم بالاخره دیشب کشفش کردم :13:
فقط یه سوال دیگه اگه جواب بدید
اینکه چطور سلول متقاطع دو سلول دیگه که هایلایت شده رو میشه هایلایت کرد
یعنی مثلآ سلول A4 و G1 هایلایت شده حالا میخوام سلول متقاطع این دو یعنی G4 هم هایلایت بشه
نقل قول:تو فرم ساعت مرخصی افراد رو می خواستم با استفاده از فرمول مشخص می کنمکد:http://www.upsara.com/images/yj7fe4fnzz6c5u5nvtdn.jpg
باید بنویسی که میخوای از چه سلولهایی اعداد رو استخراج کنه تا فرمول نوشته بشه یعنی سلولهایی رو که میخوایی برات محاسبه کنه مثلا یه سلول رو بزاری برای ساعت ورود و یکی خروج ، تعداد ساعت کاری یا ازچه ساعتی کمتر کار کنه جزء ساعت مرحضی محسوب بشه و ......نقل قول:
عکسی که گذاشتی چیز خاصی رو نشون نمی ده
سلامنقل قول:
فکر کنم منظور شما این باشه:
کد:http://s2.picofile.com/file/7157412040/SaatMorkhasi.xlsx.html
[QUOTE=AmirMomtaz;6542001]سلام
فکر کنم منظور شما این باشه:
[/QUOTکد:http://s2.picofile.com/file/7157412040/SaatMorkhasi.xlsx.html
اره دقیقا همینه:
بی زحمت اگه ممکن هست مدت زمان مرخصیش رو به ساعت چه صورت محاسبه میشه؟
سلام
سوال درمورد اکسل
می خواستم ببینم چطور میشه سلول متقاطع دو سلول دیگه که هایلایت شده رو هایلایت کرد
یعنی مثلآ سلول C7 و H5 هایلایت شده حالا میخوام سلول متقاطع این دو یعنی H7 هم هایلایت بشه
فایل ضمیمه رو گذاشتم که یه جدول درست کردم و داخلش توضیح دادم
ممنون می شم کمک کنید
نقل قول:
سلام
یعنی واقعآ یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده:2:.فکنم خودم بیشتر از همه اکسل بلد باشم:13:
سلام
چرا وقتی در یک سلول تاریخ می نویسم
90/5/3 تبدیل به میلادی می شه
نمی شه همینطور بمونه
البته فرمت سلول را تکست کردم موند
روش دیگه ای هم داره
2- یک سوال دیگه
اینکه خود اکسل به طور اتوماتیک خانه ها را اگر متنی که در حال تایپ هستیم شبیه به قبلی ها باشد پر می کند
از کجا میشه تنظیمش کرد یعنی غیرفعال یا فعالش کرد و یا تنظیمات دیگه ای براش تعیین کرد
در مورد سوال اول ،اکسل فرمت تاریخ شمسی رو نداره بهمین خاطر میلادی میشه اما برای اینکه شمسی بشه باید تابع های شمسی رو از این لینک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دانلود کنی و و اونو بصورت add in وارد اکسل کنی که البته توضیح کامل اینکارو تو یه فایل pdf کنار تابع هست اما یه راه دیگه اینه که خودت یه برنامه واسه تبدیل میلادی به شمسی بنویسی که اگه خواستی کمکت می کنم.نقل قول:
سوال دوم هم متاسفانه فراموش کردم چطور میشه انجامش داد ولی اگه پیداش کردم بهت خبر میدم
1- بهترین کار همون فرمت تکستهنقل قول:
2- فقط میشه فعال و غیر فعالش کرد از مسیر :
فقط ورودیهای متنی که قبلا تکرار شده باشند رو فراخوانی میکنه که البته تو کاربرگهای حجیم که ردیفهای زیادی دارند کاراییش زیاذ جالب نیست!کد:Excel Options>>Advanced>>Editing options>> Enable AutoComplete for cell values
نقل قول:
راستش برای نوشتن برنامه نمی دونم می تونم یا نه
اگه صلاح می دونید و فکر می کنید می تونم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
ممنون
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
سلام
در اکسل امکان رسم نمودار جعبه ای هست
[QUOTE=abbasazarpikan;6542192]کسی نیست کمک کنه !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
می خواستم بدون آقای X امروز 1/1/1390 رفته مرخصی و 3/1/1390 برگشته ،،، حالا می خواستم مدت زمانی که آقای X مرخصی بوده به ساعت چقدر میشه یعنی چند ساعت مرخصی رفته؟
ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید!!!
با تشکر
سلام
من میخوام در فرم زیر در صورتی که جواب D5-C5 منفی بشه ، یعنی 125-120 که میشه 5- در ستون کسر قرار بگیره (F5) و در صورتی که جواب مثبت بشه در ستون اضافه قرار بگیره (E5 ) . ممنون میشم راهنمایی کنید.
عبارت =IF(D5-C5>=0;(D5-C5);"") را تو خانه E5 و عبارت =IF(D5-C5<0;(D5-C5);"") را توی خانه F5 بنویسیدنقل قول:
سلام
میخوام در سلول حالت انتخاب چندگانه داشته باشم !
فرض کنید در یه سلول قراره "مرد" یا "زن" قرار داده بشه !
میخوام این انتخاب مرد یا زن به صورت کشویی باشه !
در همین تاپیک این روش توضیح داده شده بود ؛ الان یادم رفته !
پستش رو پیدا کردم !نقل قول:
برای اطلاع دوستانی که با این مورد مشکل دارن نقل قول دوستمون رو میذارم :
نقل قول:
سلام دوستان.چطوری می شه توی اکسل یک سری را رسم کرد(سیگما).یعنی همونی که توی سری ها می نویسیم و می شه حاصل جمع چند تابع (علامتش W رو 90 درجه ساعت گرد بچرخونید) چی می شه؟منظورم دستور sum نیست ها.من می خوام یک تابع رو از 1 تا بی نهایت جمع کنم.مرسی
سلام دوستان
یک مشکلی هست
برای اینکه من چند ردیف رو ارتفاعشون را برابر کنم
اونها را انتخاب می کنم و فلش را سمت راست صفحه می برم و یکی از اونها را به طرف پایین می کشم
بعضی اوقات جواب می دهد و تمام خانه ها ارتفاعشان یکسان می شود
و بعضی اوقات فقط ارتفاع یک ردیف زیاد یا کم می شود
چرا ؟؟؟
راه دقیق و درستش چیه
2- یک مورد دیگه هم
من صفحاتم را a4 کردم
و سیستم و ریست که کردم
همون سایز a4 هست
اما چرا نقطه چین ها را نشان نمی دهد
ببینید تا همان ستون g می شود آ چهار
breaks که دو تا گزینه راست تر هست رو انتخاب و inser page breaks را بزنیدنقل قول:
یک مورد دیگه هم
من صفحاتم را a4 کردم
و سیستم و ریست که کردم
همون سایز a4 هست
اما چرا نقطه چین ها را نشان نمی دهد
در مورد مشکل اول :نقل قول:
زمانی که ردیف ها رو انتخاب کردین روی یکی از اون ها راست کلیک کرده و گزینه Row Height رو انتخاب کنید ؛ مقداری که می دین برای همه ردیف ها اعمال میشه !
مشکل دوم :
برای تعیین دقیق اندازه صفحه در گوشه پایین سمت راست گزینه وسط رو انتخاب کنید !
اینجا :
سلامنقل قول:
خب این گزینه صفحه را می شکند
نمی دونم چرا بعضی اوقات نقطه چین صفحات را نشان نمی دهد
با سلام به همگی
من یه سری معادله خط دارم که حتما باید با اکسل رسمشون کنم.
کسی از دوستان روش انجام اینکارو بلده؟
این خط چین ها محدوده صفحعه رو نشون میده و بصورت دایم روی صفحه نمایش داده نمیشه ولی اگه میخواد که بیاد باید از گزینه print privewo ( یک برگ با علامت ذره بین بالای صفحه هم هستش) یا ctrl+f2را بزنینقل قول:
البته وقتی صفحه رو ببندی بازهم میره
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم بدونم چطور میشه توسط اکسل معادله خط رو رسم کرد؟ یعنی اینکه معادله رو بهش بدید و خودش گراف رو
رسم کنه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام
راستش من ذره بین را می زنم فقط صفحه جلو، عقب می ره و زوم می شه
2- نمودار جعبه ای چطور رسم می شه
نه اون علامت + و - پایین صفحه اون اندازه صفحه رو بزرگ و کوچیک میکنهنقل قول:
print privewo ( یک برگ با علامت ذره بین بالای صفحه هم هستش) یا ctrl+f2را بزنی
2- نمودارها هم سربرگ insert گزینه chart هر نوع نموداری بخوایی می تونی رسم کنی