عزيز همون بمب قرمزه ديگه ! b-8-4 منتظرم .
Printable View
عزيز همون بمب قرمزه ديگه ! b-8-4 منتظرم .
سلام
اهان حالا فهميدم.
نه نميشه هيچ اسلحه يا بمب يا ... را نميشه 2تا برداشت.
فقط بمب سفيد يعني فكر كنم o-3 را مي توان 2 تا خريد.
كه بايد دو بار o-3 را بزني.
فعلا باي.
بهروز2 جان اينو كه خودم مي دونستم من مي خواستم بدونم چه طور بعضيا بيشتر از دو تا O-4 بر مي دارن اگه مي دوني بسم ا.. اگرم نه كه هيچي منتظر بقيه مي مونم ..
من كه همچين چيزي نديدم!!!
اگه كسي پيدا كرد به ما هم بگه.
ممنون.
خداحافظ.
سوال پشت سوال هنوز اونو جواب نداده يادم افتاد كه بگم :
دوستان لطفا چند تا مپ اسنايپ براي دانلود قرار بدن همچنين مپ aim_map رو مي خوام هر چند تا شو داريد برام قرار بديد ...
متشكرم ...
مرسي از جوابتون من اين بازي رو نصب كرده بودم كه سه تا آيكون داره رو دسكتاپم خوب رو يكيش كه كليك ميكردم سريال نامبر ميخواست بنابراين دنبال سريال نامبرش بودم (لازم به ذكر كه من سري اول چند وقت پيش نصب كرده بودم ولي وقتي ميرفتم تو بازي كسي نبود )ولي اين سري ديروز دوست خوبمون سولئارس جان به من گفت تو گوگل بزن سريال نامبر بازي كانتر كه من همين كار رو كردم و روي اولين يافته گوگل كليك كردم كه يه سريال نامبر داشت منم اونو زدم تو كانتر بعد وارد بازي شد بدونه هيچ مانعي و همه دشمن ها هم بودندنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
باز هم تشكر از همه دوستانه من كه منو ياري دادن مرسي واقعا
اگه كاري داشتين من هميشه بجز پنج شنبه جمعه ها آنلاين هستم اين آيدي من در ياهو هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ايميلم هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كانتر باز كه هيچ كدوم از سواليه منو جواب ندادن لطف كنند بگن چه طوري صداي پا قطع ميشه ...
چه طوري سرعت دويدن بيشتر ميشه ....
چه طوري ميشه از توي ديوار رد شد ...
منتظر جوابهاي كانتري تون مي مونم ..
1-یه گزینه بود تو اپشن ها برای این کار
2- noclip
3-یه کد بود متاسفانه یادم نیست...:)
عزيز noclip كه عمل نمي كنه براي رد شدن از ديوار ...
دوما من مي خوام بارمز فقط صدا پاي خودم شنيده نشه !
سوما اگه از بازي مپ اسنايپ و aim داريد حتما براي دانلود بذاريد .
سلام سولئارس جان.
براي آهسته رفتن كه صداي پا شنيده نشه دكمه shift و دكمه هاي جهت دار را بزنيد فقط اينطور قدم ميزند و سرعتتان هم كم مي شود.