با dial up نميشه ديگه...آره...يا خيلي طول ميكشه و فايده نداره؟؟؟ چطوريه...؟؟؟
با dial up نميشه ديگه...آره...يا خيلي طول ميكشه و فايده نداره؟؟؟ چطوريه...؟؟؟
سلام به همگی من توی سایت Demonoid.com عضوم ولی سرعتش زیاد فرقی نداره اینقدر هم دنبال دعوت نامش نگردید ولی من براتون تو همین جا کد دعوت رو میزارم ولی بگم زیاد سرعت نداره ولی بعضی فیلم هاش خوب سید میدن و 2 اینکه عکس و توضیحات کامل و زبان فیلم ها و سخت افزار لازم برای نصب بازی ها و حتی روش نصبشونم میگه در کل خوبه ولی سرعت همونه که بوده!
در این سایت شما 5 دلار میدید و سرعتتون برای دانلود از تورنت رو چندین برابر میکنه!
کد:http://www.highspeedtorrent.com/
من یک سوال دارم که چه جوری میشه سرعت دانلود utorrnet را محدود کرد که از یک مقدار مشخصی بالاتر نره؟؟؟؟
برین به قسمت options--preferences-- connection اون پایین تو قسمت global bandwidth limiting می تویین سرعت دانلود و اپلود رو مشخص کنیننقل قول:
من یک سوال دارم که چه جوری میشه سرعت دانلود utorrnet را محدود کرد که از یک مقدار مشخصی بالاتر نره؟؟؟؟
سلامنقل قول:
محمد جان تو پیغام خصوصی نگفتی بصورت اترنت مودمتو بستی یا یو اس بی
مودم به صورت اترنت بسته شده و فعلا هم نوسان دارم
ولی از اینکه وقت میذاری و جواب میدی خیلی ازت ممنونم
در هر صورت منتظر یاری گرم بقیه دوستان هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
حالا شما بزار دعوت نامه رو:31:نقل قول:
چرا من اکثر دانلودهام از تورنته و اکثر اونا هم از Demonoid سرعت بالای هم داره به نظرم من با 40 و اینا میگیرمنقل قول:
demonoid ترکرش خصوصی نیست و مثل بقیه ی ترکر ها ی عمومی هرکسی میتونه بهش کانکت بشه و ازش دانلود کنه برا همین اګه تورنتی از سایت demonoid تو سایت های عمومی تورنت ګذاشته بشه همه اون رو دانلود میکنن و اینجوری کساییی به ترکر کانکت میشن که عضو سایت نیست و براش share ratio مهم نیست پس اپلود هم براشون مهم نخواهد بود این باعث میشه برا بعضی تورنت ها سرعت کم باشهنقل قول:
سلام به همگی من توی سایت Demonoid.com عضوم ولی سرعتش زیاد فرقی نداره اینقدر هم دنبال دعوت نامش نگردید ولی من براتون تو همین جا کد دعوت رو میزارم ولی بگم زیاد سرعت نداره ولی بعضی فیلم هاش خوب سید میدن و 2 اینکه عکس و توضیحات کامل و زبان فیلم ها و سخت افزار لازم برای نصب بازی ها و حتی روش نصبشونم میگه در کل خوبه ولی سرعت همونه که بوده!
در این سایت شما 5 دلار میدید و سرعتتون برای دانلود از تورنت رو چندین برابر میکنه!
شما واسه اینکه بتونین حد اکثر سرعت رو از تورنت ها بګیرین اول باید تورنت رو از خود سایت demonoid دانلود کنین ( دقت کنین تورنت انترنال باشه ) بعد هم تو برنامه ی تورنتی که دارین DHT رو غیر فعال کنین با اینکار نود هایی که از خود سایت تورنت رو دانلود نکردن به شما کانکت نمیشن که این باعث میشه شما باندویچت رو بیخودی به هدر ندی و همیطور کسایی به شما کانکت بشن که عضو خود سایت هستن و سرعت دانلود بیشتری به شما میدن
در مورد اون سایتی که ګذاشتی فک نکنم واقعیت داشته باشه : سرعت در تورنت بیشتر به ترکر و تعداد سیدر ها و دانلودر ها بستکی داره که اینا رو نمیشه شما تنظیم کنی
پیمان جان یه جایی برا جواب یکی از پستهای من نوشته بودی برا دمونوئید زیاد مهم نیست که share ratio کم باشه یانه ولی بعضی سایتهای حرفه ای تر اگه در عرض یکهفته share ratio کمتر از 0.5 باشه ما رو بن میکنن اینجا هم میگی دمونوئید ترکرش خصوصی نیست و سایتهای خصوصی که ترکرهاشون هم خصوصی سرعت بهتری میدن حالا اگه برات ممکنه اسم این سایتها رو برامون بنویس ؛ share ratio من تو دمونوئید 0.80 هستش که اون اولا ناشیگری کردم ولی حالا دارم هر روز اونو میبرم بالاتر تا حداقل به یک برسم . راستی یه جا هم گفته بودی share ratio خودتو روی 1 نگه داشتی و از ------ استفاده میکنی میشه یخورده بیشتر توضیح بدی اخه تا اونجا که من فهمیدم اگه به هر عنوان آی پی خودمونو چه با ------ و چه وی پی ان یا ... عوض کنیم و ترکر اونو نشناسه امتیاز ما تو share ratio تکون نمیخوره ولی از طرفی چون ترکر ما رو نمیشناسه و نمیدونه ما کدوم یوزر هستیم سرعت دانلودمون کمتر میشه اگه لطف کنی و یه مقدار توضیح بدی ممنون میشم .