سلام من برنامه های Dos را نمی تونم تو ویستا فول اسکرین کنم اگه کسی راه حلی داره لطفا ارایه بکنه
Printable View
سلام من برنامه های Dos را نمی تونم تو ویستا فول اسکرین کنم اگه کسی راه حلی داره لطفا ارایه بکنه
جه سوت و کور شده اینجا بابا
کسی Idm نصب کرده رو ویستا؟ من 5.9.0.3 آخرین ورژن رو ریختم اما سازگاری نداشت اما یه جای فروم خوندم یه نفر نصب کرده بو اما یادم نیست کجا بود
البته یه چیزیو یادم رفت بگم خود برنامه مشکلی نداره اما تا Patch میکنم Patch هم کامل انجام میشه اما برامه دیگه اجرا نمیشه
سلامنقل قول:
اگه منظورت برنامه اینترنت دانلود منیجره من نسخه 5.0.8 رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره !!!!
می تونی امتحان کنی :happy: :biggrin: :rolleye:
اساتید فکری برای این مشکل ما نکردند؟نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه کرک یا سریالشو بدید؟ چون با کرک اون مشکل دارمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
من فکر می کنم اگه از برنامه پارتیشن مجیک هم استفاده نکنی بهتره
چون من دوبار این بلا سزرم اومده یعنی بعد از مدتی درایوم پریده و خراب شده این یکی از مشگلات این برنامه است
از من می شنوی می گم از این درایوت ویندوز ویستا رو پاک کن و توی درایو دیگه که جا داری نصب کن این بهترین راه حله .
برای سومین بار سوالم رو تکرار میکنم
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من شماره سریال و پسورد این برنامه رو استفاده نکردم ولی روی سیستم های مختلف نصب کردم و کسی نگفته که مشکل داشته
نقل قول:
Internet Download Manager 5.0.8
-------------------------------
Name : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جای ستاره ها بنویس p 3 0 d o w n l o a d (بدون فاصله )
Serial: JC0RV-W6OIU-WMHRD-LIKEU
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the joy of Downloading!
جون من کسی کمک کند تا من این مشکل را حل کنم
کارت tv بنده روی ویستا نصب نمیشه
اسم کارت tv بنده pinnacle 100i است کسی لینکی برای دانلود نداره که من دانلود کنم
در ضمن ویستا سی دی مادر برد من را نصب نمیکند ولی صدا دارد
اسم مادر برد من asus m2ne است ایا لینکی برای دانلود ندارد
در ضمن لینکی بود برای کارت گرافیکم که شرکت nvidia در سایتش ان را برای دانلود که مخصوص ویستا بود
و مال 64 بیتی بود را نصب کردم باز هم نصب نشد شما بگید من چه کار کنم
من ویستا را از شرکت ابی کامپیوتر خریدم اگر از یک شرکت دیگه ای بگیرم مشکلم حل میشه
یعنی ممکنه اشکال از dvd ویستا باشد
و سوال اخر مگه شرکت ماکروسوفت هر نسخه از ویندوز ویستا را جداگانه بر روی dvd نداده بیرون
پس چرا در اینجا تمام شرکتها تمام نسخه ها را بر روی یک dvd دادند بیرون
سلامنقل قول:
دوست عزیز
در مورد کارت tv شما چیزی نمی تونم بگم چون من هم مثل شما با اکثر این کارتها امتحان کردم و درست جواب نمی ده
اما در مورد کارت صدا و گرافیک باید بگم شما می تونید از سایت radarsync اون رو دانلود کنید .
در ضمن تمام ویستا ها بر روی یه دی وی دی هستن فقط شما نوع ویندوزی رو که انتخاب می کنین فرق داره . همین چون هر کدام یه سریال مخصوص به خود رو داره .