-
احسان جان سلام !
در مورد جوابت كه ممنون ، اما خوب به چيزايي كه اينجا نوشتم دقت كن . شايد به نتيجه برسي . من مي خواستم توي دو تا پست برات بذارم ، اما گفتم ولش كن . به هر حال ...
---------------------------------------------------------------------------------
خوب من درباره اين فايل شما باز يكم جستجو كردم كه نتايجش را مي گم .
اون فايل 598 مگابايتي . اگه خوب با تغيير پسند نتيجه اي نمي گيريم ، پس بايد خود پسوند يه چيزي باشه .
به هر حال در مورد پسوند blb يه همچين اطلاعاتي را پيدا كردم
1- ACT! Database File
Database
Windows ver 6, 5, 4, 3. Popular contact management software.
2- Blorb Game Resource Package
Archive
Blorb is a format, devised by Andrew Plotkin, which embeds all needed resources for a given story into one single blorb file. Blorb was originally designed solely for the Z-machine, which is capable of playing sounds (Z-machine versions 3 and up) and showing images (the V6 Z-machine). However, it has been extended for use with other IF systems. A blorb file can contain: (1) sound and image resources accompanying a text adventure (.z?, .ulx), or (2) those resources plus the actual game file.
3- DreamWorks Resource Archive
به هر حال شايد به يكي از موارد مطرح شده ربطش داد !!
---------------------------------------------------------------------------------
اين هم يك سري اطلاعات را كه فكر كنم ديگه به نتيجه داره مي رسه :
1- پسوند blb يك پسوند درست است .
2- اين فايل با توجه به حجمش مشخص است كه اطلاعات درونش شامل برنامه هاي اين سي دي است كه به صورت فشرده در آمده است .
3- از موارد مطرح شده بالا ، فكر كنم مربوط به همان گزينه 1 است .
4- اين گونه فايل ها كه با پسوند blbيا mud ديده مي شود مربوط به ACT است .
5- حال سوال اين است كه چگونه اين فايل را باز كنيم .
6- سايت شركت مد نظر اين است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. با مراجعه به آن بتوانيد نسخه دمو برنامه را بگيريد و شايد با آن فايل را باز كنيد .
7- من در حين جستجو برنامه اي را پيدا كردم كه پسورد فايلهاي ACT را پيدا مي كند . پس اگر هنگام باز كردن با مشكل پسورد مواجه شديد از اين برنامه استفاده كنيد . برايتان آپلود كردم و سريال برنامه را هم گذاشتم .
8- چون سرعتم خيلي كمه ، دارم برات آپلود مي كنم . هر وقت تموم شد ، لينك را مي ذارم .
-
بابا دمت گرم آقا مهدي نمي خواستم توي دردسر بيفتي
اي وللللللللللللللللللللللل
مي خواستم از شما بخوام هركس لينك دانلود نرم افزاري براي كرك كردن سي دي هاي قفل دار با قفل هاي فعال سازي
(تلفني و اينترنتي ) داره بزار تا من هم دانلود كنم و يا اينكه آموزشي براي كرك كردن اين نوع سي دي ها
نرم افزار هايي مثل W32 Desm و يا برنامه هاي ديگه
با تشكر
__________________________________________________ ________________________________________
-
-
-
سلام
ديدم بد نيست اگه اينو ببينيد ( شايد به خودتون بيايد و از اين كارهاي شيطاني دست بر داريد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
خوب اميدوارم كه احسان نتيجه كارش را هر چه زودتر برام بذاره كه بفهميم كه اين سي دي ايشان چه مدلياست ؟!
بعد اينكه گفتي اسمش چي بود . tak tools ! اسمش خيلي آشناست . ميشه دربارش يه كم توضيح بدي . اگه اون باشه كه من حدس زدم ، كسي كه اين پروژه را انجام داده مي شناسمش . يه pm بزن كه بهت بگم .
هر چه زودتر پيگيري كن ، چون واقعا جالب شده . اگه درست حدس زده باشيم ، پس يك چيز جديد را ياد گرفتيم .
----------------------------------------------------------------------------------
اين جا يه آموزش كوچولو مي ذارم . فكر كنم بعضي وقت ها بدردبخور باشه .
من مثال ها را براي برنامه FarsiApi-V1.10 به كار بردم .
خوب ما فايلهاي برنامه را بررسي مي كنيم . چيزي كه توجهم را جلب كرد اين بود : FAPIDB.VIG حجمش هم 2.5 مگابايته .
من حدس مي زنم بانك اطلاعاتي اكسس هست . ميام اون را به پسوند mdb تغيير مي دم . با اكسس اجرا شد . پسورد مي خواد . پسوردش هم با برنامه Advanced Access Password Recovery خيلي راحت پيدا مي كنم : rsgfapi .
خوب سوال ديگه اين هست كه چه طوري بفهميم از بانك اطلاعاتي اكسس استفاده شده . خيلي ساده هست . برنامه را اجرا مي كنم . به پوشه اصلي برنامه مي رم . فايلي را مي بينم به نام : FAPIDB.ldb . پس معلوم مي شود بانك اطلاعاتي اكسس است و در فايلي به نام FAPIDB ذخيره شده است .
اين براي باز كردن بانك اطلاعاتي برنامه هايي كه از اكسس استفاده مي كنند ، بسيار كاربرد دارد . اميدوارم كه مفيد باشه .
گاهي نيز من ديده ام كه پسورد و اطلاعات يوزرها در همين بانك اطلاعاتي ها استفاده مي شود .
----------------------------------------------------------------------------------
پروفايل ها را رفتم دانلود كنم . البته خودم پروفايل خيلي دارم . ولي خوب شايد اين ها را كه تو گذاشتي من نداشته باشم . در هر حال خيلي ممنون آقا احسان
در مورد اون مطلب هم بگم كه من هنوز به سن تكليف نرسيدم . هر وقت رسيدم و آدم شدم ، چشم ... جدي دارم مي گم . من هنوز به اون سن نرسيدم . مي خوايد باور كنيد مي خوايد باور نكنيد .
-
سلام بابا یکی نیست جوابه ما رو بده ناسلامتی هم قفل شکنن
من قفل چند تا از محصولاته نسل جوان مشهد رو شکستم ولی تمی دونم این کارگاه میکس 3 چرا وقتی ایمیج می گیرم
و میرم اتوران رو اجرا می کنم اتوران اجرا نم شه توی سیدی هم چن تا فایل با دو تت پوشه بیشتر نیست
در صورتی که سیدی های دیگه که قفلشو شکستم درسته ولی کارگاه میکس 3 جواب نمیده یعنی ایمیج رو میگیره ولی اتوران اجرا نمی شه
اگه دوستان محبت کنن بگن یه دنیا ممنون میشم خیلی واجبه
ممنون
-
با سلام
دوستان در باره شکستن قفل شرکت پاسارگارد(پارسیان )هرکسی بلده منو کمک کنه
با pregap ایمیج میگره اما وقتی رو سی دی رایت میکنی کار نمیکنه
-
من یک سی دی فیلم دارم که وقتی با کامپیو تر ان را باز میکنم در ان 28 ترک دارد و هیچ کدام هم اجرا نمی شود ولی در Vcdاجرا می شود و همان یک ترک . ایا این یک قفل است و از چه نوعی و چگونه میشود این قفل ها را کپی کرد و در کامپیو تر هم اجرا کرد