راستش نمیدونم برق مانیتورم از پاور تامین میشه یا نه ؟به هر حال ممنونم از راهمایتون میشه بپرسم از کجا بفهم از پاور تامین میشه با نه
بعد دو سال اینجوری شدن واسه همین تعجب کردم
Printable View
راستش نمیدونم برق مانیتورم از پاور تامین میشه یا نه ؟به هر حال ممنونم از راهمایتون میشه بپرسم از کجا بفهم از پاور تامین میشه با نه
بعد دو سال اینجوری شدن واسه همین تعجب کردم
ببينيد از مونيتور دو تا کابل خارج ميشه يکي که تهش مادگي 15 پين داره و معمولا آبي رنگ هستش و به کارت گرافيک وصل ميشه
کابل دومي کابلي هستش که برق مونيتور رو تامين ميکنه
اگه جايي که پاور نصب شده (معمولا بالاي پشت کيس) 2 تا محل براي اتصال کابل باشه و به هر دوتاش کابل وصل باشه اونوقت برق مانيتورتون از پاور تامين ميشه اگه نه که اونوقت اون کابل دومي که گفتم بايد مستقيما وصل شده باشه به پريز برق نه به کيس
ممنون دوست عزیز از مانیتور فقط یک دونه به کیس وصله و یکی هم به پریز برق
حالا نتیجه چیه یعنی قبلا خراب بود حالا درست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
خودتون فکر کنید ببینید مگه پریز خودش هوشمند هستش که موقعی که شما کامپیوتر رو خاموش می کنید برق مانیتور رو قطع کنهنقل قول:
ممنون دوست عزیز از مانیتور فقط یک دونه به کیس وصله و یکی هم به پریز برق
حالا نتیجه چیه یعنی قبلا خراب بود حالا درست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
زمانی برق مانیتور میتونه قطع بشه که کابل برق به پاور وصل باشه و در نتیجه موقع خاموش شدن کامپیوتر پاور برق مونیتور رو قطع کنه (البته توسط تنظیماتی!)
من یه مانیتور lg 775 e داشتم که متاسفانه سوخت و یک مانیتور samsung dfx1793 خریدم.با اینکه مانیتور جدید برخلاف مانیتور قبلی flat هست ولی کیفیتش نسبت به قبلی به صورت افتضاحی پایین تره.توی کارتون مانیتور cd درایورش بود که متاسفانه درایور مانیتور من توش نبود.با هزار بدبختی درایورش رو پیدا کردم و نصب کردم ولی کیفیتش یه ذره هم تغییر نکرد.با این مانیتور کیفیت فیلم های dvd از یه فیلم با فرمت wmv هم کمتره.وقتی یه جا تاریک می شه به زور می شه آدم ها رو تشخیص داد (نور و وضوح تصویر روی 100) . یا وقتی یه منظره مثل دریا پخش می شه اگه یه کم دقت کنم 4 خونه 4 خونس.البته هرچی دقت می کنم صفحه لرزشی نداره.البته من resolution بالایی رو انتخاب نکردم (1152*768).refresh rate رو هم هرچی تغییر دادم کیفیت تغییری نکرد.از جمله مشکلات دیگه اینه که وقتی resolution رو تغییر می دم دسکتاپم از حالت full screen خارج می شه.یعنی باید دوباره با دکمه های روی مانیتور صفحه رو تنظیم کنم.همچنین وقتی resolution مثلا روی 1152*768 باشه و من یه بازی رو اجرا کنم ، اگه تو تنظیمات بازی resolution بازی مثلا روی 640*480 باشه دور صفحه سیاه میشه.این در حالیه که من با مانیتور قبلی به هیچ وجه چنین مشکلاتی نداشم.
چند تا سوال:
می شه با یه نرم افزار کیفیت رو تغییر داد؟
به نظر شما این مانیتور مشکل داره و باید ببرمش گارانتی؟
واقعا باید کیفیت یه مانیتور فلت از یه مانیتوری که فلت نیست کمتر باشه؟
خواهشا کمک کنید چون دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم.
یعنی از p30world هم باید نا امید بشم؟
دوست عزیز چرا ناامید بشیدنقل قول:
یعنی از p30world هم باید نا امید بشم؟
عمدی در کار نیست که! اگه کسی جواب رو بلد باشه 120% با خلوص نیت میذاره همین جا.
فکر کنم مشکل از مانیتور نباشه
مشکل می تونه از کیفیت DVD باشه (این یه تصور اشتباهه به اسم کیفیت DVD ، ما همچین چیزی نداریم میشه یه فیلم 60 دقیقه ای رو با حجم 100mb روی DVD زد!)
مشکل میتونه از Player باشه و یا از کدک های مورد نیاز برای پخش تصویر
مشکل میتونه از کارت گرافیک و بروز نبودن درایور اون هم باشه
در ضمن شما چرا رزلوشن مانیتور واید رو روی مانیتور CRT امتحان میکنید
ما رزلوشن 768*1024 برای CRT داریم اما 768*1152 برای مانیتور واید هستش
مشکل در بازی ها هم به دلیل همین انتخاب نادرست رزلوشن هستش
در مورد سوال هاتون:
1-میشه کیفیت تصاویر رو براحتی کم کرد(برای کاهش حجم) ولی افزایش کیفیت تصویر با استفاده از الگوریتم های پیچیده و به مقدار ناچیز قابل دستیابی هستش
2-نه خیر مونیتور من 755 DFX سامسونگ فلت هستش که کیفیتش خوبه
3-شما 99% مطمئن باشید مشکل از مونیتور نیست که بره گارانتی
روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کنید تا مطمئن شوید مشکل از مونیتور هستش بعد ببریدش گارانتی
:40:استفاده از دکمه تشکر سبب دلگرمی است:40:
اول از هر چیز ممنون از اینکه جواب دادی.اما :
رفیق انقدر هم آماتور نیستم و این رو می دونم.من یه مدته دارم سریال LOST رو می بینم.وقتی مانیتور قبلی سوخت اواسط dvd 12 بودم.با این مانیتور می خواستم بقیه ی فیلم رو ببینم که دیدم کیفیت پایینه.dvd های قبلی رو هم گذاشتم دیدم کیفیت باز هم پایینه.البته این پایین بودن کیفیت رو نسبت به مانیتور قبلیم می گم.نقل قول:
مشکل می تونه از کیفیت DVD باشه (این یه تصور اشتباهه به اسم کیفیت DVD ، ما همچین چیزی نداریم میشه یه فیلم 60 دقیقه ای رو با حجم 100mb روی DVD زد!)
من همیشه از power dvd استفاده می کنم و هیچ وقت به این افتضاحی فیلمی رو پخش نکرده.نقل قول:
مشکل میتونه از Player باشه و یا از کدک های مورد نیاز برای پخش تصویر
من هر هفته یه بار سایت nvidia رو چک می کنم.فعلا ورژن 175.19 آخرین ورژن ارئه شده توسط nvidia که نصب کردم.کارت رو هم روی یه سیستم دیگه چک کردم.نقل قول:
مشکل میتونه از کارت گرافیک و بروز نبودن درایور اون هم باشه
به نظرم رزولوشن زیاد بالا نیست.چون رو مانیتور قبلی هم همین بود.نقل قول:
در ضمن شما چرا رزلوشن مانیتور واید رو روی مانیتور CRT امتحان میکنید
ما رزلوشن 768*1024 برای CRT داریم اما 768*1152 برای مانیتور واید هستش
مشکل در بازی ها هم به دلیل همین انتخاب نادرست رزلوشن هستش
رفیق منظورم کیفیت تصویر مانیتورم بود.نقل قول:
1-میشه کیفیت تصاویر رو براحتی کم کرد(برای کاهش حجم) ولی افزایش کیفیت تصویر با استفاده از الگوریتم های پیچیده و به مقدار ناچیز قابل دستیابی هستش
راستی یه چیز دیگه که یادم رفت بگم اینه که وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم تصاویری که قبل از بالا اومدن ویندوز میان هیچ کدوم fullscreen نیست.راه حلی هست که این مشکل رو حل کنم؟
تنها فکری که به مغزم می رسه اینه که من وقتی این مانیتور رو عوض کردم ویندوز رو عوض نکردم.می دونم خنده داره ولی دیگه فکری به مخم خطور نمی کنه.به نظر شما ویندوز رو عوض کنم؟
راستی باز هم ممنون که این موقع شب راهنمایی کردی.دم شما گرم.
تنها راه حلی که به نظرم میرسه
اینه که یه بار ویندوز عوض کنید (تا هردوتامون با هم بخندیم!)
در ضمن چک کنید ببینید آیا کابل مونیتور شکستگی داره یا پین های نری شکسته شده اند؟
و در آخر مونیتور رو با یه سیستم دیگه چک کنید اگه با سیستم دیگه هم مشکل داشت ببریدش گارانتی
سلام دوستان
امروز سیستم رو روشن کردم ولی مانیتور چراغش قرمز می مونه و کار نمی کنه حتی کابلی که به سیستم متصل هست جدا کردم و نوشت check cable ... یه همچین چیزی یعنی نوشته بود سیگنال نیست و کابل رو چک کنید پس نتیجه گرفتم مانیتور سالمه حالا به نظرتون چرا مانیتور چراغش قرمزه یعنی روشن نمی شه و کار نمی کنه؟؟؟
با تشکر
بای