یعنی هنوز یه ویندوز روی هارد دارید که از Rufus استفاده کردید؟
اگر نه: دوباره در لینوکس ویندوز را روی usb بزنید. دستور dd
اگر از سلامت ویندوز مطمۀن هستید یه تصویر از پارتیشن بندی بگذارید. Gparted یا Disk management
Printable View
یعنی هنوز یه ویندوز روی هارد دارید که از Rufus استفاده کردید؟
اگر نه: دوباره در لینوکس ویندوز را روی usb بزنید. دستور dd
اگر از سلامت ویندوز مطمۀن هستید یه تصویر از پارتیشن بندی بگذارید. Gparted یا Disk management
سلام
اشتباهی زدم فرمت apk با برنامه ادوب آکروبات باز شه و مشکلی که دارم اینه که فایلای pdf و apk شکل هم شدن.
چجوری میشه Default apps رو مثه اولش کنم؟ یعنی هیچ برنامه ای برای اجرای فرمت apk نباشه و شکل آیکونش هم مثل unknown app بشه
من روی هارد ویندوز ۷ داشتم که بعد از تبدیل هارد از mbr به gpt ویندوز بالا نمیاد.نقل قول:
ویندوز 10 هم زدم رو فلش که نصب کنم ولی وقتی ریستارت میکنم فلش رو نمی بینه و میگه سیستم عامل یافت نشد.
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
اخطار: این محل به قلب کامپیوتر معرفی شده و امکان بالا نیامدن ویندوز هم وجود داره.نقل قول:
عواقب استفاده از این محیط به عهده خود کاربر است.
زدن کلید ترکیبی win+R و تایپ regedit
در پنجره Registry Editor
گرفتن بکاپ از کل کلیدها (در مواقع نیمه بحرانی اهمیت دارد. در پنجره سمت چپ به بالاترین سطح رفته و Computer رو انتخاب کرده و از منوی فایل export رو زده و در جایی غیر از درایو ویندوز ذخیره کن)
کلید ترکیبی Ctrl+F و باز کردن پنجره Find
تایپ apk. (دقت کن در ابتدای apk یک نقطه داره. نقطه رو هم باید بزنی)
و زدن دکمه Find
اگر در فولدر سمت چپ چیزی به تنهایی با اسم apk. اومد کل اون فولدر رو پاک کن. اگر نه، در قسمت سمت راست فقط اون کلیدی که مشخص شده رو پاک کن.
با زدن کلید F3 فرآیند جستجو ادامه پیدا میکنه.
احتمالا تعدد زیادی از این فایلها در دانلود منجر وجود داره و به تعداد زیاد در پنجره رجیستری ادیتور دیده میشه. شما با نگاه کردن به statuse bar میتونی از پاک کردن اونایی که در زیر فولدر دانلود منجر قرار دارند صرف نظر کنی. هرچند پاک هم کنی اتفاقی نمیافته.
پس از بستن پنجره رجیستری ادیتور اون فایلها دیگه جرا نمیشن. فقط احتمالا شکلشون به شکل pdf هست که با ریستارت کردن، شکلشون هم عوض میشه.
سلام
بعد از اپدیت خودکار ویندوز وارد یه حساب کاربری جدید شدم که قبلن ندیده بودم حساب خودم که ادمین بود غیر فعال شده الان درایو های دی و ای باز نمیشه و هرکاری میخوام کنم ارور میده برای دسترسی رمز و یوزر ادمین بزن یا دسترسی برای این یوزر مقدور نیست و نمیشه با این یوزر حساب های ادمینو فعال کرد
از راهنماییتون ممنونم
یعنی در تنظیمات Bios یا UEFI مشکل ندارید؟ آن را بلدید که از روی usb بخونه؟
سلامنقل قول:
از عجایب روزگار! اگه شما ادمین هستید کی حسابی باز کرده که شما ندیده بودید؟ حساب جدید پسورد نمیخواد؟ چظوری وارد شدید؟
اون دوستمون یه راه سختی را گفتند که من بلد نیستم. ولی
file explorer را باز کنید. زیر view
file name extensions را تیک بزنید. معلوم میشه که هر فایل چه نوعی هست.
بقیه اش آسونه. یعنی خودتون برنامه دیفالت را برای هر نوع مشخص کنید.
نمیدونم داشتم با لپ تاپ کار میکردم چند دقیقه رفتم برگشتم اینطور شده بود حساب جدید پسورد نمیخواد
سلام دوستان من مشکل runtime broker رو دارم که هروقت groove music رو اجرا میکنم بلا فاصله این رانتایم بروکر cpu رو خیلی اشغال میکنه بعضی اوقات تا 80 % :n04:
تا گروو رو میبندم همه مشکلات حل میشه :n35: . لپتاپمasus n501vw و ویندوز 10 اورجینال نسخه home دارم. کسی به این مشکل بر خورده؟