d900 هم گوشی خوبیه ولی من فکر نکنم k790 گیر بیاری تازهاگرم باشه تونقدر تفاوت قیمت با k800 ندارهنقل قول:
فروشگاه الکترونیکی هم اگه معتبر باشه میشه اطمینان کرد.
Printable View
d900 هم گوشی خوبیه ولی من فکر نکنم k790 گیر بیاری تازهاگرم باشه تونقدر تفاوت قیمت با k800 ندارهنقل قول:
فروشگاه الکترونیکی هم اگه معتبر باشه میشه اطمینان کرد.
اولاً که در مورد صدا باید بگم صدای آنچنانی نداره و اگه عشق صدا باشی ممکنه تو ذوقت هم بخوره.نقل قول:
این نمونه عکس تو هوای ابری: (البته ریسایز شده است. بدون هیچ گونه دستکاری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که عکساش خیلی خوبه. نیاز به بلد بودن هیچ قلق خاصی هم نیست. راحت و آسون.
اگه این رو نخواستی، بعد از این، فقط 810 رو پیشنهاد میدم.
درهرحال نظر آخر رو باید خودت بدی.
تا دیر نشده تمام موارد مورد نیازت رو بپرس.
نقل قول:
این کا790 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز به بازار نیومده
K790 که هنوز نیومده به بازار ... ولی k800 هست که ال سی دی با اندازه مناسب و رزلوشن بالا و کیفیت خیلی خوب داره ! دوربینشم که 3 مگ هستش و اگه بهترین نباشه یکی از 2 دو دوربین خوب 3 مگ در حال حاضره! قیمتش حدود 400 تومنه !نقل قول:
یه گوشی می خوام با صفحه ال سی دی بزرگ فونت درشت کیفیت عکس خیلی خوب(در حد و810) حدود سیصد و خرده ای یه ذره بالا پایین! خودم 810 دارم خیلی راضی ام برای بابام با این مشخصات چی پیشنهادمی کنین؟ گوشی فعلیش 6630 هست.راستی کا790 چطوره؟ اومده تو بازار؟ قیمتش رو میدونین؟
اما اگه بین دوربینایه 2 مگ میخوای ... v3x هم دوربین نسبتا خوبی داره هم ال سی دی بزرگ با کیفیت عالی ! فکر میکنم حدود 260 تومن باشه !
نه عشق صدا نيستم فقط نياز هاي اوليه رو مثل صداي زنگ كه بشه راحت شنيد و بشه باهاش مثلا يه فايل ويدئويي نگاه كرد طوري كه بشه صداش رو راحت شنيد.من خودم از وزن و قطر كمش خيلي خوشم اومده و در ضمن كشويي بودنش كه واسه من محشره.اگه صداش رو بتنوني با كا 750 مقايسه كني ديگه حسابي ما رو شرمنده كردي چون ديگه تصميم گرفتم تا اول ماه بعد بخرمش.نقل قول:
در ضمن اگه يه فروشگاه الكترونيكي خوب هم سراغ داريد معرفي كنيد خيلييييييي ممنون مي شم. من خودم تو پست هاي بالا يكي رو گذاشتم دي900 رو ميده 250000 هزار تومن يكم بالا پايين خيلي عاليه(البته سريال اصل نيست و براي من قيمتش خيلي عاليه مدير فروشگاهش هم برام ميل زده كه گوشي رو وقتي تحويل گرفتي تا 24 فرصت تست كردن داري و اگه مشكلي داشت برات عوض مي كنيم!)!!!
از عكس هم خيلي ممنون عاليست!!!:27:
راستي داشتم فراموش مي كردم در مورد باطريش و شارژ و ... هم يه توضيح بي زحمت بديد.:11:
به درخواست منم توجه كنيد
حياتيه
v3x گوشی خوبیه و قیمت مناسبی داره. عکسهاش تو نور کافی هم بین 2 مگا ها عالیه.نقل قول:
هر دوشون گوشی خوبی هستند ولی اگه راهنمایی کامل میخوای انتظاراتت رو از گوشی بگو تا بهتر بهت کمک کنم.نقل قول:
ببخشید سوالم را تکرار می کنم.ولی من هنوز نمی دونم این دی 900 موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه یا نه؟نقل قول:
اينم اطلاعات اينترنتي:نقل قول:
3250 رو هم توي پست هاي قبلي نگاه بنداز معايبش رو پيدا خواهي كرد.
بررسي تجربي هم اساتيد بهت مي گن البته سوال كني بهتره تا اينكه توضيح كلي بخواي.