[QUOTE=arash59b;8431438]بسته یک ماهه خریدید؟
بله خریدم.
Printable View
[QUOTE=arash59b;8431438]بسته یک ماهه خریدید؟
بله خریدم.
[QUOTE=saze;8431650]مطمئن هستید همراه اول در منطقه شما پوشش داره؟ وقتی گوشی رو درحالت wcdma قرار می دید نسل ۳ همراه اول رو پیدا میکنه؟نقل قول:
همه تنظیمات نقطه دستیابی رو پاک کن و تو قسمت APN فقط mcinet رو بنویس
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=arash59b;8431692]آره پوشش داره گوشی آندرویدی کانکت میشه ولی گوشی ویندوزفون کانکت نمیشه.نقل قول:
فعلا ک ایرانسل از همراه اول خیلی خیلی بدتره
فعلا کیفیت همراه اول عالیه
Sent from my iPad using Tapatalk
همشهري كجاي اروميه هستي؟من رودكي امنقل قول:
ميخوام بدونم اينجايي كه من هستم 3g كار ميكنه؟اگه كار ميكنه بسته بخرم چون تو گوشيم وقتي ميرم تو mobile network اصلا 3g رو پيدا نميكنه
سلام.
دوستان من نمیدونم چرا وقتی دیتا رو روشن میکنم اصلا به شبکه وصل نمیشه
شما هم همچین مشکلی داشتین؟؟
مثلا امروز من هم مرکز شهر هم غرب هم شرق چک کردم اصلا شبکه اینترنت فعال نشد!!! یعنی حتماً باید بسته خریداری بشه که فعال بشه؟؟؟
دوستان ما اخر نفهمیدیم همون موقع که بسته فعال کردیم رو سیم دایمی میشه لغو تمدید خودکار زد تا در صورت اتمام بسته تمدید نشه یا حتما باید بسته به اتمام برسه چون میترسم لغو بزنم یک دفعه بسته لغو بشه و سوخت بشه!!
دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟
دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟
شمالینقل قول:
فک کنم آیفون موقع جستجو نوع شبکه رو نشون نمیده
با یه گوشی هوآوی یا سونی سرچ بزن، شبکه هایی که پیدا میکنه جلوش مینویسه 3G یا 2G
اگه IR-MCI 3G داشت با فعال کردن یکی از بسته ها که تو سایتش زده میتونی استفاده کنی
فقط اینو بگم قدرت آنتن در حالت 3G با 2G زمین تا اسمون فرق میکنه
ممکنه رو 2G آنتن 100% باشه ولی تا سوئیچ کردی رو 3G بشه 10% و متاسفانه تا بسته نخری نمیتونی ببینی
آنتن 3G تو منطقه تون قدرتش چند درصده!
بهترین کار اینه یه نفرو پیدا کنی که اینکارو کرده باشه تو منطقه تون، اونوقت بدون صرف هزینه میفهمی چه وضعیتی داره اونجا