سوناتای 2009 شرکتی ( نه وارداتی) اگه تمیزشو این قیمت گیر بیاری خوبهنقل قول:
خانوادگی ، سرعت و شتاب قابل قبول، مصرف سوخت قابل قبول، امکانات ایمنی و رفاهی خوب، تیپ عالی، بازار دست دوم بسیار بهتر از ماشینایی مثل سراتو ، ...
سوناتای 2009 شرکتی ( نه وارداتی) اگه تمیزشو این قیمت گیر بیاری خوبهنقل قول:
خانوادگی ، سرعت و شتاب قابل قبول، مصرف سوخت قابل قبول، امکانات ایمنی و رفاهی خوب، تیپ عالی، بازار دست دوم بسیار بهتر از ماشینایی مثل سراتو ، ...
درود
دوستان من امروز یک تویوتا آریون 2012 دیدم که با قیمت 185 میلیون به فروش می رفت ضمنا ماشین صفر هست
می خواستم نظر اساتید رو راجع به این خودرو از لحاظ فنی و ... بدونم
الان یک سوناتا 2009 دارم که فکر می کنم بشه با قیمت 110 فروخت
ممنون
تویوتا آریون رو میشه مدل ارتقا یافته موتوری کمری دونست ، موتور بسیار قوی 3500 سی سی رو در زیر کاپوتش مخفی کرده . از نظر نمای داخلی تفاوت زیادی با کمری ندارد ، قدرت موتوی آن 268 اسب بخار است و در هر 100 کیلومتر به صورت ترکیبی 9.5 لیتر مصرف بنزین رو داراستنقل قول:
همینطور نمای چراغ های عقب شباهت زیادی به خوردی اسپیشال تویوتا یعنی لکسوس دارد و چراغهای جلویی آن هم تلفیقی از تویوتا و لکسوس است .
سوناتای شما چند سیلند است ؟
دوستان قیمت مزدا 3 مدل 87 سفید چنده؟
اطلاعات دقیق ماشینو ندارم متاسفانه
مزدا 3 تیپ 3 مدل 87 قیمت حدود 79 میلیون توماننقل قول:
ممنوننقل قول:
ببخشید تیپ 1و 2 همین مدل رو هم میگید؟
یه سوال داشتم...با توجه به اینکه الان ام جی 550 هم ثبتنام میکنن با 92 میلیون و تو بازار هم همین قیمته تقریبا به نظر شما یه تویوتا کمری 2007 glx بهتره یا این ماشین که 5 سال گارانتی هم داره؟
یه بار توش نشستم ...انتظار داشتم که مثلا از ماشین های کیفیت پایین چینی بهتره باشه که همینطور هم بود اما خداییش حس و بوی چینی بودن رو میتونستی حس کنی توش یه جورایی:n03:
هر تیپ مزدا حدود 4 تا 5 میلیون تومان تفاوت دارننقل قول:
MG550 میتونم بگم با کیفیت ترین خودروی چینی در ایران هستنقل قول:
افرادی که دارن ازش راضی هستن اما خدمات پس از فروش و خدماتش خیلی خیلی نیاز به زمان داره
ا بتونه گشترده بشه. قطعاتش هم فقط در نمایندگیهاش موجود هست
خودروی شیک و با امکانات و آپشن های مناسبی هست
اما در مقابل کمری سخت جون با فضای جادارتر - راحت تر و ایمن تر وجود داره که دیگه نیازی به معرفی نداره
به مراتب اگر دنبال خودرویی ماندگار - کم استهلاک و درکل خیالتون راحت باشه کمری گزینه منتخب هست
البته دقت کنید تو انتخاب خودروی کارکرده باید دقت کنی هر مدل خودروی میخواد باشه فرقی نداره.
سلام
تویوتا پرادو چهاردر VXL مدل 2010 با 25000 تا کارکرد چند قیمت هست...؟