[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
امیدوارم ایران امروز خیلی خوب بازی کنه و روز روز ایران باشه. آرژانتین تیم خیلی قوی ای هست ولی نمیشه گفت چون قوی هست 100% ما رو می بره. ایتالیا هم تیم خیلی قوی هست ولی کاستا ریکا تا قبل از جام جهانی مطرح نبوده ولی الان حتی ایتالیا رو هم شکست داد !
حتی اگر تیم مون هم ببازه مهم اینه که بچه ها تلاش می کنند و زحمت می کشند. من که واقعا امیدوارم و فکر می کنم امشب مساوی بشه یا شاید هم ایران ببره. ولی اول مساوی بعد هم برد آرژانتین با اختلاف یک گل بعید می دونم آرژانتین بتونه ایران رو گل بارون کنه همچین خبری نیست. ولی اگر آرژانتین زیاد گل بزنه به ایران مسی باید بدونه که سالم بر نمی گرده آرزانتین :n02:
به امید خوشحالی برد ایران بعد از بازی :n12:
من که فکر میکنم حمله هم نکنیم اونا از تیم ما ترس دارن. کافیه بعد دیریبل مسی یکی بزنیم زیر پاهاش.:n02: اگه کسی جرات کرد بیاد طرف دروازه. آقا شبکه HD رو گیرنده دیجیتالهای کرجم میگیره؟ دلم میخواد بچه های تیم ملی رو اچ دی ببینم:n01:
اگه بازیکن های تیم ملی هم روحیه بر و بچ این تاپیک رو داشتن قطعا آرژانتین رو می بردیم : دی
اینقدر تحلیل و تفسیر واسه این بازی خوندم که الان واقعا نمی دونم قرار چی بشه ! ولی بعید می دونم بعد بازی هم اینقدر شاد و خندون باشیم : دی (امیدوارم حداقل این یه جمله درست از آب در نیاد !)
جدا از شوخی ؛ به شخصه شدیدا می خوام ببینم کیروش واسه این بازی چیکار کرده ! شاید با همین بازی (فارغ از نتیجه) جای خیلی از منتقدان و طرفداران کیروش عوض بشه !
نمی دونم چرا این بازی من رو یاد بازی فوتسال ایران - برزیل میندازه، همون بازی که با دفاع جانانه 1-0 باختیم !
دوستانی که کلیپ گروه کرکره رو ندیدن، حتما ببینن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیاد داره مسعود خان شجاعی امروز جای حیدریو بگیره ..
به امید موفقیت ایران .:n12:
ترکيب ايران براي بازي با آرژانتين مشخص شد
يازده بازيکن اصلي تيم ملي فوتبال کشورمان براي بازي با آرژانتين مشخص شدند.
ترکيب ايران براي بازي با آرژانتين مشخص شد
کارلوس کيروش براي بازي تيم ملي فوتبال کشورمان مقابل آرژانتين يازده بازيکن اصلياش را معرفي کرد.
عليرضا حقيقي، سيدجلال حسيني، مهرداد پولادي، پژمان منتظري، مسعود شجاعي (خسرو حيدري) ، احسان حاج صفي، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، رضا قوچان نژاد، اميرحسين صادقي و اشکان دژاگه يازده بازيکن اصلي کيروش براي بازي با آرژانتين است.
ظاهرا کي روش در اين ديدار تصميم گرفته به جاي حيدري از مسعود شجاعي استفاده کند. اين مسئله از آخرين تمرينات تيم ملي مشخص شده ولي هنوز صددرصدي نيست.
تيمهاي ملي ايران و آرژانتين امشب و از ساعت 20:30 به مصاف يکديگر ميروند.
پست های این 10 صفحه اخر رو میخوندم یه لحظه فکر کردم قراره به جای ارژانتین با کره یا ازبکستان بازی داریم که همه توقع مساوی یا (برد ایران :n13: )رو دارن :n29:
ما هممون امیدواریم ولی خب در عین حال خودتونو واس این جمله گزارشگر هم آماده کنید دیگه : درسته که باختیم ولی چیزی ارزش های بچه های ما کم نشد ! :n02:
برگرديم به حال و هواي قبل بازي با نيجريه بهتره! چون با تيم حرفه اي با بازيكناي استثنايي طرف هستيم كه هر كدومشون ميتونن يك تيم رو
بگردونن.:n15: كاش بوسني و نيجريه قبل ما بازي مي كردن حداقل سرنخي دستمون ميومد و ميشد فهميد كي دست و پاي نيجريه رو بسته بود يا
خودش دست و پا بسته بود!