قویتر هستند ولی نه اینقدر اینا بیشتر برای کارهای شبکه هستندنقل قول:
اگه بتونی یه پاوراستیشن دست دوم پیدا کنی خوبه هرچند دیگه ازش نمی سازن ولی دست دوش ارزونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
قویتر هستند ولی نه اینقدر اینا بیشتر برای کارهای شبکه هستندنقل قول:
اگه بتونی یه پاوراستیشن دست دوم پیدا کنی خوبه هرچند دیگه ازش نمی سازن ولی دست دوش ارزونه
الان یه میکروتیک sxt دارم از نانو ۵ یمقدار بهتره ولی نه خیلی
کلا تو اهواز اینقدر نویز هست که هرچقدرهم خرج کنی ممکنه جواب نگیری
آرش جان قوی تر از نانو و با قیمتی تا حدودی شبیه به نانو چه چیزی رو پیشنهاد میکنی ؟
یه چیز قوی
آرش جان SXT میکروتکی که داری آنتنش چند دی بی ام هستش ؟؟؟؟؟؟
در مقایسه با M5 یکم قوی تره ؟؟ مثلا چند درصد کاراییش بهتره ؟
الان میکروتیک کم کم داره جای یوبیکیوتی رو میگیره
من که بین SXT و نانو 5 تفاوت محسوسی ندیدم ولی برتری که داره اینه که میکروتیک ها قابلیت برنامه نویسی و اعمال تنظیمات خاص رو دارند در صورتی که محصولات یوبیکیوتی ندارند.
این مدل من هست می تونی مشخصات اش رو با نانو 5 و m5 مفایسه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخام وایرلس بگیرم ولی میخام به جای اینکه به تک تک شرکت ها بگم بیان امکان سنجی کنن خودم یه رادیو دست دوم گیر بیارم و تو خونمون ببینم چه شرکت هایی رو میگیره و پوشش و وضعیت کدوم بهتره بعد برم از همون شرکت بخرم .حالا میخام ببینم وقتی با رادیو نانو5 سرچ کردم فقط وایرلس شرکت ها رو میاره یا تمام مودم های adsl و وایمکس که وای فای شون روشن هست رو هم میاره تو لیست ؟ اگه همه رو میاره که پیدا کردن رادیو شرکت ها توش سخت میشه
شما وقتی با وای فای مودم تون سرچ می کنید وایمکس و وایرلس شرکت ها رو پیدا میکنید؟نقل قول:
داداش اگه منظورت وای فای مودم adsl هست بله باهاش مودم همسایه ها رو که وایفایشون روشن هست رو پیدا میکنم نه رادیوی شرکت ها اما یک نفر بهم گفت اگه خودت بخای سرچ کنی هر کس نزدیکت مودم وای فایش رو روشن کرده باشه تو رادیو دیده میشه و نمیتونی به راحتی شرکت ها رو پیدا کنی .میشه راهنماییم کنی یعنی با رادیو هم مودم هایی که وایفاشون روشن باشه تو سرچ میان ؟نقل قول:
دوست من من نگفتم وایفای همسایه گفتم وایمکس یا دکل وایرلس پیدا میکنی؟نقل قول:
اگه پیدا نمیکنی پس برعکس اش هم صادقه
پس یعنی وقتی با رادیو سرچ کردم هر چی اورد همشون رادیو هستن نه مودم درسته ؟نقل قول: