بسه ديگه بيش از حد **** نگين :d
ولي موقشه كه با كمتر شدن قرارا براي اينكه دلمون واسه خودمون تنگ نشه هر چي عكس و فيلم بوده كم كم رو كنيم
Printable View
بسه ديگه بيش از حد **** نگين :d
ولي موقشه كه با كمتر شدن قرارا براي اينكه دلمون واسه خودمون تنگ نشه هر چي عكس و فيلم بوده كم كم رو كنيم
اینو خوب اومدی امین جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر چي عكس و فيلم بوده كم كم رو كنيم
با این پست میخوام بترکونم دیگه یه عکسایی میخوام بذارم که قطعا اشک خیلی ها در میاد من که خودم خیلی دلم گرفت واسه اون روزا یعنی از الان لحظه شماریمیکنم که امتحانا تموم شه یه قرار توپ مثلاین قرار با هم بریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکان باغ امیر اینا افراد هم من و محمود و بهنام در حال درست کردن شام (جگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بهنام هم در حال تست و کنترل کیفیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره همون باغ امیراینا ولی این دفه جلو منقل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باز هم من و محمود جون در حال گذراندن مرحله ی کنترل کیفیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این عکس شما شاهد اشک ریختن همه ی ما هستد چرا که این اتیش تا پا گرفت اشک همه ی ما رو در اورد مخصوصا امیر بدبخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنر نمایی بهنام و شکار دو زنبور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یک تیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به قسمت تهتانی زنبور بخت برگشته کاملا دقت فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این عکس از دید نامحرم ها محفوظ بماند لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مهدی جون اختصاصی واسه تو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یاد باد آن روزگاران یاد باد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید منم خودمو برای گزاشتن عکسها آماده کنم
بااین عکس آخری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا عکس دیگه هم هست اما قبلش یه چیزی بگم :
هیچ کدوم از عکس هایی که گذاشتم قابلیت ویرایش و حذف و... نخواهند داشت
صبح که از خواب بیدار شدیم (خواب که نه چرت) از همه یه عکس گرفتم ولی نمیدونم چی شد که هیچ کدومشون نیست اخر خنده س فعلا این رو داشته باشید
بعد از کلی بدمینتون و تو سر و کله ی هم زدن و ... یادمون اومد که ناهار هم باید بخوریم که اینجا میتونید ببینید که چه کردیم
اغا جلوی اتیشی که قراره روش جوجه ،کباب کنی عکس گرفتن هم صفایی داره ها
این یکی دیگه بدون شرحه ...
جای همتون خالی بود سر سفره ولی با توجه به اینکه ممکنه یه وقتی اینا رو ببینید که گرسنه باشید نذاشتمشون اون عکسا رو
خواب بعد از فوتبالی که منجر به شکستن یه لامپ بوده هم یه دنیایی داشت ...
و اومدن و بچه های با ادب و با کلاس و چشم وگوش بسته ی روستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجوری مینویسم : من یه بار یه جند تا از دوستان گفتم که برام مشکلی پیش اومده ؛ و دوست ندارم عکسهام به هر نحوی در نت قرار بگیره ؛ من کاری به دعواهای شما درباره ویرایش ندارم ولی لطفا عکسهای من را سریعا پاک نمایید
با تشکر
:sad: :sad: :sad:
میلاد جان . با دیدن این عکسها فقط محزون شدم !
یادش به خیر
میخوای امیر جان بیام واسطه بین تو و GF بشم:evil: :evil: :evil:نقل قول:
من یه بار یه جند تا از دوستان گفتم که برام مشکلی پیش اومده ؛ و دوست ندارم عکسهام به هر نحوی در نت قرار بگیره
انقدر این امیر اصرار و تمنا که بالاخره عکسا شو با توجه به مخالفت خیلی ها " امین ، احسان ، مجید ، مهدی ، محمود و... ویرایش کردم ولی خب نا سلامتی امیر جان به قول خودت شما شیر پی سی هستی و ... پس چرا از یه عکست اینقدر میترسی
ممنون که ویرایش کردی ؛ و همچینین جناب محمود خان (masterdate) اصلا موضوع ربطی به جی اف و این چیزا نداره ؛ من دارم تمام عکسام را از تو نت (چه پی سی چه جاهای دیگه) برمیدارم ؛ اینجا هم لازم بود برداشته بشه ؛ که میلاد جون زحمتشو کشید ؛نقل قول:
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]