چرا منم بلافاصله بعد از تموم شدن سریال یاد این قضیه افتادم ؟؟ :n02:نقل قول:
Printable View
چرا منم بلافاصله بعد از تموم شدن سریال یاد این قضیه افتادم ؟؟ :n02:نقل قول:
از کجاش بگی .... از سوتی گذشته به فاجعه رسیده........
به نظر من سریال خیلی زیباست و باعث شد من بعد از مدت ها دوباره tv رو روشن کنم.
بعد از مدت ها یه سریال خوب داره پخش میشه و برای من سوتی های کوچیکش اصلاً مهم نیست.
مهم اینه که داستان قشنگی داره بازیگرا خیلی خوب بازی میکنن و خلاصه به دیدنش می ارزه!
دقت کردید توی این فیلم برعکس فیلم های دیگه ایرانی نقش خانوم ها خیلی کمتر هست یه دقت دیگه هم کردید توی پلیس مردا هر لباسی می پوشن ولی لباس خانوم ها مشخص و ثابته (حمایت از حقوق بانوان :) )
من عاشق شهابم.... ولی ازش ناامید شدم.... این احمق بیشعور واسه چی باید احد رو زنده بذاره؟ خو مرتیکه تو که اونجا بودی، خو اومدنی یه گلوله خالی میکردی تو کلهی پوک احد...!!
من واقعا عاشق شهابم.... خیلی دوستش دارم!! اصلا جون میده واسه نقش اسسین! یه سازمان تروریستی...
راستی یه چیز خنده دار بگم شاید باورتون نشه:
من این سریال رو دانلود میکنم از سایت ایرانپراد و از تیوی نمیبینم!!!! هرکاری میکنم، نمیتونم دوباره با تلویزیون دیدن ارتباط برقرار کنم!!!! همش باید وسط فیلم بلند شم در یخچال رو باز کنم مطمئن شم از همه چی و اینکه کسی چیزی رو تغییر نداده و بیام.... تو کامی سریع اسپیس رو میکوبم! که فیلم واسته میرم و میام....!!!
خوب بر می گرده.به نظر من دوباره نبرد نهایی بین هوش سیاه و سرگرد انجام میشه مگه اینکه سرگرد هم بره ترکیهنقل قول:
ضمناً صحنه کشته شدن ایمان توسطه شهاب(ایمان بود دیگه؟ )خیلی واقعی بود همینکه شلیک کرد خون به طرز طبیعی پاشیده شد رو دیوار و طرف افتاد زمین
جسارت نباشه وسواس داری ؟؟؟:n13:نقل قول:
یعنی چی وسواس به چی؟! نه ندارم! اصلا ادم بیتوجه به همه چیز هستم و غیر از چیزایی که مواد غذایی رو تشکیل میدن، به هیچ چیز دیگه دقت نمیکنم و توش دقیق نمیشم! :|
نقل قول:
جسارت نباشه وسواس داری ؟؟؟:n13:
احسنت به این شکم :n08:نقل قول:
میگم این کامران ترکی هم بلد بود نمیدونستیم؟
وقتی اون یارو رامین لوش داد که کجاست سریع اومد خلاصش کرد:n02: