گرافیک روی آخرین تنظیماته؟! اگه اینطوریه که گرافیکش از FIFA 10 هم که کمتره!نقل قول:
Printable View
گرافیک روی آخرین تنظیماته؟! اگه اینطوریه که گرافیکش از FIFA 10 هم که کمتره!نقل قول:
مسلماً بازی بهبود بسیاری داشته
خیلی هم خوب گزارشگری میکنه این گزارشگر!:n02:
یه عکس از صحنه تعویض
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خوشحالی پس از گل هم دوربین روی بازیکن زوم میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اصلا تنظیمات گرافیکی نداره
ولی این دمو هست
قطعا گرافیکش رو پایین اوردن تا حجم بازی پایین بیاد
ممنون. باید Origin نصب باشه تا بازی اجرا بشه؟نقل قول:
نه
من اورجین نصب نکردم
نصب هم نیستش
به صورت پرتابل هستش
خب منم بعد از دانلود از P30day یه چند دست بازی کردم و نظر خودمو میگم:
- اولین موردی که تو همون اول حس میکنید گرافیک بهتر و طبیعیتر بهمراه منوهای جذاب و زیبای بازیه
- بعد از شروع بازی احساس کردم کنترل بازی بسیار سخت شده تو بازی اول نهایتا تونستن فقط دو بار خودمو بزور به محوطه حریف برسونم! معلومه که تاکید EA روی کار گروهی و کاهش حرکات عجیب و غریب انفرادیه! ( البته باید نسخه کامل بیاد و با رئال چند دست بازی کنم و ببینم رونالدو هم شامل این قائده میشه یا نه! ) اگه بخوام براتون مثال بزنم میتونم پیشنهاد کنم که یه بار تیمی ازدسته چندم انگلیس بردارید و باهاش بازی کنید!
- یه جورایی بازیکنا تعادل دارند. مثل نسخه قبل توپو بگیر و ببر نیست. دفاع هر چند با سرعت کمتر، خوب بازیکن رو دنبال میکنه و جلوشو میگیره. جایگیری و دفاع و حرکت بدون توپ بازیکنا همونطور که انتظار میرفت خوب بود. البته یادآوری کنم که نیاز به بررسی بیشتری هست .
- منوهای سریعی که تو بخش استارت قرار دادند تو نوع خودش جالبه و اگه بشه دو تا ترکیب رو گذاشت و حین بازی تغییر داد عالی میشه
- تنها حرکتی که از نسخه قبل فیفا جواب داد کار گروهی و حرکت پشت مدافعین بود!
- صداگذاری بازی تغییرات مثبتی داشته. ورزشگاه نیوکمپ هم خوب ساخته شده. هیکل بازیکنا هم احساس کردم بزرگتر شده مخصوصا بوسکتس!!!
- یه نکته منفی هم بگم: یه شوت فنی پشت محوطه زدم که تابحال تو نسخهها قبل به این شکل گل نشده بود که تو این نسخه راحت رفت تو گل!
فعلا همینا یادم مونده بازم بازی کنم موارد جدید هم اضافه میکنم. مهمترین نکته مثبت هم از نظر من فعلا سختتر شدن بازیه که به طبیعیتر شدنش کمک خوبی کرده.
-------------
چرا تنظیمات گرافیکی داره. برید تو محل نصب فیفا کانفیگ رو پیدا بکنیدنقل قول:
من بازی رو نصب نکردمنقل قول:
نصب نمیشه
پرتابل هست!
دوستانی که دارن بازی میکنن کسای که دونفره میتونن بازی کنن میتونن یه تست از عقب موندم دفاع ها در پس های هوایی انجام بدن
با کامپیوتر هم میشه ولی یه کم سخت تر هست
مثل مواردی که یهو بازیکنی که توپ رو در اختیار داره پشتش به زمین حریف هست یه پاس بلند عمقی میده میبینی کل مدافعان جا موندن خیلی اینارو دیدم
در کل پاسهای هوایی چطور شده؟
با سپاس
سلام دوستان.
یکی لطف کنه لینک واسه ایکس باکس هم بزاره. ممنون
لطفا بگید نسخه ی ps3 کی میاد لطفا؟