سلام
به نظرم بهتره کمی با نسخه فارسی کار کنید تا بیشتر با کومودو آشنا بشید..... به هر حال.
برای اینکه شما هم پیغام منو داشته باشید توی عکس اون قسمتی که نشون دادم و بارنگ زرد هایلایت کردم=> تیک اون قسمت را بـردارید.
کاملاً مجازی هم توی عکس به انگلیسی نشون دادم.....
این حالت بطور پیشفرض وجود نداره، ولی البته همینطور که گفتم میشه این حالت را برای اتوسندباکس یا همون مسدودکننده رفتار تعریف کرد، روش کار را قبلاً گفتم، ولی مجدداً عرض میکنم.
در Run تایپ کنید regedit و اینتر کنید تا Registry Editor ویندوز براتون باز بشه.
بعد به این مسیری که توی عکس به عنوان مرحله 1 نشون دادم بروید. و اونجا کلیک راست کنید و یک کلیک DWORD بسازید، و اسمش را بزارید EnableDefaultVirtualization بعد روی آن کلیک راست کنید و مقدار 1 به آن بدهید، خب، حالا اتوسندباکس شما با حالت کاملاً مجازی در خدمت است...
مسیر اینه:
HKEY_LOCAL_MACHINE >SYSTEM > software > Comodo > Firewall Pro
کومودو نیومده این حالت را بطور پیشفرض برای اتوسندباکس قرار بده ، کومودو اعتقاد داره این حالت برای کاربران حرفه ای است.....دلیلش اینه که کاربر باید بدونه داره چه اتفاقی میافته و داره چی کار میکنه. وگرنه در غیر این صورت اتفاقات احتمالی را برای کاربران ناآگاه نخواسته به جون بخره..... البته من توصیه میکنم این حالت را به اتوسندباکس اضافه کنید، حتی اگر ازش استفاده نکنید، هر چیز که خوار آید، روزی بکار آید.... البته کاربران حرفه ای که خودشون میدونند دارن چیکار میکنند، و راهشون را بلدند که هیچی. کومودو این این قابلیت را براشون قرار داده. من خودم خیلی روی مخ EGEMEN راه رفتم تا قبول کرد اینو بزاره!!