خواهش میکنم،ولی فقط محض اطلاعتون باید بگم که اصل اخطار MSVCP به این نرم افزار بر میگرده:46:نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم،ولی فقط محض اطلاعتون باید بگم که اصل اخطار MSVCP به این نرم افزار بر میگرده:46:نقل قول:
واسه من هم راحت نصب میشه ولی اجرا نمیشه؟چرا؟
دوستان من fifa 13 رو از پی سی خونه کپی کردم تو درایو غیر ویندوزم(نوتبوک). باهاش بازی میکردم راحت. تو ویندوز سون. یه بارم ویندوز عوض کردم همون سونو بازم درست بود. طبیعیه چون فقط تنظیمات میره تو درایو ویندوز. خب بعدش ویندوز 8 نصب کردم بازم مشکلی نداشتم و چندین بار هم بازی کردم! ولی یه دفعه بدون هیچ دلیل الان بعد اینکه زبان رو انتخاب میکنم میاد بیرون. تنظیمات گرافیکی هم تغییر دادم باز مشکل حل نشد. کسی میدونه چیکار کنم؟ دانلودم دگ نمیتونم بکنم. 14 رو گرفتم منتظر کرکم واسه دو هفته که نمیشه! تا بگیرمش کرکه میاد.
امکان داره وقتی بازی کردم به اینترنت وصل بودم کرکه از کار افتاده باشه؟ من همون نسخه اولیه رو دارم چندتا کرکم واسش گرفتم جواب نداد. یه کاری بکنن کسایی که تجربشو دارن! دارم تو خماری میمیرم خدا شاهده.
کسی نیس جواب بده؟ بابا هر کاری کردم نشد که نشد. یه نسخه هم گرفتم جدید با آپدیتاش بازم نشد. directx رو نصب کردم همونی که تو بازیه. فقط dotnetfix که بعضیا گفتن باید نصبش کنی نصب نمیشه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته. گرافیکمم که مشکلی نداره همون ورژنیه که قبلا باهاش بازی کردم. یوزر جدید ساختم. همه اطلاعات رو پاک کردم. رستورپوینت زدم به موقعی که کار میکرد. نشد که نشد یه روز از صبح علافمون کرده لعنتی.
دوستان حل ! فقط جهت اطلاع میگم ها! باید غیر از همه کارایی که گفتم ویندوز مدیا پلیر رو هم داشته باشید. که من بنا به دلایلی uninstall کرده بودم. همین فقط. واسه کسایی هم که کرش دارن چیزایی که گفته بودم تو پست قبلی انجام دادن کارسازه.
کسی میدونه فیفا13 رو تو ویندوز 8.1 چطوری میشه اجرا کرد؟
منظورت چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
روی ۸.۱ هم اجرا میشه. فولدر بازی رو هر جا دلت خواست بریز فقط دایرکت ایکس و .netframework و ... رو که مسلما همراه بازی هست نصبش کن. غیر از ریلدد نیس که احیانا بازیت ؟
Sent from my Ascend G510 using Tapatalk
دوست عزیر برای من اورژینال هست بله ورژن کرک شدش خیلی خوب اجرا میشه ولی با اوریژین اجرا نمیشهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مشکلی که من با اجرا بازی دارم بازی در حالت 4:3 اجرا میشه widescreen نیست
حتی رزولوشن رو هم عوض کردم اما تغییری نکرد
سلام لطفا کمکم کنید. من این بازی و از این سایت دانلود کردم تو اکسترکت مشکلی نداشت ولی نمیدونم چجوری باید نصبش کنم. هیچ جاش اتوران نداره .:n03: