تو دیجی کالا رم ۴ رو میده ۲ میلیون (در واقع یک میلیون و نه صد و نود)نقل قول:
نمیدونم ایشون از کی میخواد بخره، اما آدم پول رو بریزه تو جوب بهتره تا به اینجور آدما بده! به بهانه فروش قسطی ۶۰ درصد کشیده روش
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
تو دیجی کالا رم ۴ رو میده ۲ میلیون (در واقع یک میلیون و نه صد و نود)نقل قول:
نمیدونم ایشون از کی میخواد بخره، اما آدم پول رو بریزه تو جوب بهتره تا به اینجور آدما بده! به بهانه فروش قسطی ۶۰ درصد کشیده روش
جل الخالق، دادا بگو بینم کجا رفتی که ما دیگه اون طرفا افتابی نشیم!!!نقل قول:
فروشگاه تعاونی آموزش و پرورش شهر ما... خیلی ها بی خبر از همه جا با کلی ذوق زدگی برای قسطی بودن ازش خرید می کنن
................
hp 4540s چند تا سری داره کدومش بهتره؟
سری A
سری C
سری D
سری B
سری E
سلام داداش معمولا تعاونی ها به خاطر قسطی بودن حدود 200 تا 300 می کشند روش ولی نه دیگه تا این حد به نظرم که اصلا نمیرزه!!!:n22:نقل قول:
برای اون سری ها هم بستگی به خودت داره که چه کانفیگی رو بخوای که احتمالا از دیجی کالا آوردی چون دیجی کالا برای خودش همینطو به آخر کالاهاش حروف انگلیسی اضافه می کنه!!!:n02:
ولی به نظر من سری D اش خیلی خوبه من همون رو خریدم عالی بود!!!:n16:
نقل قول:
سلام داداش من همون قبلی رو نصب کردم و سوییچ هم می شد و هر موقع غیر فعال می شد نارنجی می شد و هر موقع فعال بود سفید بود درسته دیگه نه؟
یک سوال دیگه که خیلی مغزم رو درگیر کرده اینه که چرا اغلب اوقات با این که هیچ کار خاصی نمیکنم داغ می کنه؟ اولش که هیچ درایوری روش نصب نبود به شدت داغ می کرد بعد این که درایور های اینتل و ای ام دی رو براش نصب کردم یک شبانه روز روشن بود و داغ نکرد حالا دوباره بعد از چند بار خاموش و روشن داغ میکنه و بعضی موقع ها هم با این تنظیماتش این قدر ور می رم که بعضی موقع ها سرد میشه!!!:n13:
واقعا نمیدونم مال چیشه؟یعنی نمیدونم شاید خودش خودکار سوییچ می کنه رو ای ام دی!!! در ضمن قسمت سمت چپ تاچ پد داغ میشه با این که کول پد هم داره!!!:n27:
دوستان کسی راه حلی داره که بشه سوییچ هاش رو تنظیم کرد یا یک کاری کرد که مثل روز نصب درایور هاش داغ نکنه؟:n28:
اصلا این قیمتی که شما میگید عقل سلیم رو میبره زیر سوال! حتما به ۱۲۴ زنگ بزنید بهشون اطلاع بدید.نقل قول:
سلام دوستان تغییر براینس به کدوم درایور مربوطه؟
من ویندوزمو عوض کردم دیگه نمیتونم عوض کنم:n29:8 x64
ربطی به درایور نداره ولی یه نرم افزار هست موقعی که نور صفحه کم میشه قشنگ تر نشون میده
hp on screen display !
سلام دوباره///نقل قول:
داداش من مشکل اصلیم همین داغ کردن لپ تابه که نمیدونم باید چی کار کنم شما می گید من چی کار کنم؟:n13:
در ضمن اگر نرم افزار هایی کاربردی مثل نرم افزار بالا می شناسید اسم و عملکردش رو بگین تا ما هم استفاده کنیم!:n26:
خیلی ممنون:n16:
ببین من با پروبوک ها زیاد کار کردم چیزی به نام داغی تاحالا ندیدم ازشون !
اینا سری فوق العاده ای هست کاملا امتحان پس داده ست نمیشه الکی ازش ایراد گرفت .
مشکل قطعا از کاربری شماست !
ضمنا دقیقا منظورت از داغی رو توضیح بده یعنی چی داغ تو چه برنامه ای !