سلام.
یه سریال برای nis 2013 میخواستم...ممنون میشم.
Printable View
سلام.
یه سریال برای nis 2013 میخواستم...ممنون میشم.
درود بر شما
یه سریال برای nis 2013 میخواستم...ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مکنه برای منم بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخش تموم شدنقل قول:
اگه لطف کنید ممنون میشم
uplouding.............
کد:JBQQJHCDFD6V22WKBCDXYDR76
JCRHJ99VGBKY4P9PW32GXQV9W
J3MHB4TJG4V38PY2P7CTDMJB3
JDDKPWBXG7VFW6GT6XWCHXVTK
JJGHMH4T9V3JRJTT373KM7TB4
J7XVJ4BGG7QF8QGGM2JPJ2QXF
JB7BHG2JWPV9RHGJBRB38WFDP
JF86F43T7WPKB3DVWK6JX8MJ9
J49FWPJFGYCPJHX97Q4PRRG2R
JBCBHRMTCMQGYH7FGY4Y7KP3X
سلام
یه نکته بود میخواستم بگم به همه ی دوستانی که سریال قرار میدن!:sq_25:
قبل معرفی سریال ها یه تستی از اون ها داشته باشید بعد معرفی کنید ! چون سریال هایی که بلاک شدن فایده معرفی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( سعی کنید <نه همیشه> سریال ها بروز و دست نخورده معرفی کنید )
موفق و پیروز باشید!:46:
چطور میشه سریال هارو تست کرد در صورتی که وقتی تست کنیم سریال میسوزه. منبع سریال هارو خودتون میدونید و نکته ای که وجود داره اینه که وقتی منبع تایلندیمون سریال هارو در فروم تایلندی قرار میده و من مثلا میام اینجا کپی پیست میکنم قبلا یک سری اومدن و سریال هارو از منبع اصلی استفاده کردن. خود کاربران فروم تاییلندی هم استفاده کردن. حالا نویت میرسه به کاربران این فروم. نکته اصلی اینه که اون کسی که سریال از اون فروم کپی میکنه اینجا چقدر سرعت عملش باید بالا باشه در کپی کردن و همچنین مصرف کننده نهایی چقدر سرعت عملش باید بالا باشه در امتحان کردن سریال ها. راه دیگری نیست اگر هست بنده حقیر مشتاق یادگیری هستم. با نشکر از پیشکسوتان این فروم. من فقط خواستم کمکی کرده باشم برای دوستانی که نیاز به کد دارن تا لنگ نمونن.:10:نقل قول:
ما خیلی خوشحال میشیم بابت معرفی سریال و دوستانی مثل شما برای ما خیلی عزیز هستن که برای انجمن زحمت میکشن. منظورم از تست همون بروز بودن هست! (بله من کاملا با شما موافقم)نقل قول:
( مشکل نیست . فقط سعی کنید سریالها بروز باشن ) :11:
آرزوی موفقیت براتون دارم:sq_25:
با سلام کد جدید نورتون 360 رو میخواستم.
ممنون