سلامنقل قول:
بیزحمت تشریف ببرین مجتمع پایتخت طبقه اول موجود هست با گارانتی ارتا فرورد .اگه نتونستین فروشگاهش رو پیدا کنین سوال بفرمایین تو همون مجتمع دفتر اصلی شرکت رو بهتون نشون میدن میتونین مستقیم خرید کنین.
موفق باشین
Printable View
سلامنقل قول:
بیزحمت تشریف ببرین مجتمع پایتخت طبقه اول موجود هست با گارانتی ارتا فرورد .اگه نتونستین فروشگاهش رو پیدا کنین سوال بفرمایین تو همون مجتمع دفتر اصلی شرکت رو بهتون نشون میدن میتونین مستقیم خرید کنین.
موفق باشین
سلامنقل قول:
آقا سالار خیلی لطف دارن،
دیشب دیروقت بود و فروم هم مثل خیلی وقت های دیگه یا بالا نمیومد یا ... دیگه بیخیال جواب دادن شدم
راستش منظورم همون حذف نویز بیرون بود
اگر اکثر استفادتون توی محیط آرومه، انتخاب خیلی خیلی خوبیه (مخصوصاً با توجه به قیمت فوق العاده ایی که توی ایران عرضه میشه، که ایکاش بنده هم نویز ایزولیشن ضعیفش برام مشکلی نبود و تهیه می کردم این هدفون رو.)
البته اگر بتونین از خارج کشور تهیه کنین، مدل های دیگه ایی هم موجوده
داخل ایران هم اگر اشتباه نکنم، ultimate ears tf10 هم هست، که با وجود قیمت 180$ نزدیک به 500 هزار تومن به فروش میرسه (اگر اشتباه نکنم) ولی خب در قسمت مید کمبود داره
ex1000 صدای شفافی داره و اگر به تریبلT، زیاد حساس نیستین؛ هدفون فوق العاده عالی ای هست برای سازهایی مثل کمانچه، فکر کنم سنتور هم عالی باشه
انتخاب های دیگتون توی ایران همون ie8 هست که من به هیچ وجه این هدفون رو درک نمی کنم و بیس زیادش (از لحاظ مقدار) به درد سبک های الکترونیک می خوره؛ ولی از اونور ...
اینکه گفتم در این حدود قیمتی هدفون نخرین، علتش این بود که شما هنوز چیز خاصی از صدای مورد علاقتون در واقع نمیدونین؛ ولی از اونور ما توی ایران گیر افتادیم و انتخاب هاون فوق العاده کمه
در نهایت از ex1000 لذت خواهید برد چونکه به قول اونوریا صدای با موزیکالیتۀ بالایی داره و این یعنی مثل خیلی از هدفون های مانیتور که بعضی مواقع بیش از حد خسته کننده یا آنالیتیکال میشن، نیست.
فقط نیاز به یدونه پلیر مناسب هم دارین.
نمیدونمنقل قول:
برای بار سوم و البته اخر
دوستان کسی سایتی میشناسه t-jays بفروشه؟
من شیراز هستم اینجا گیرم نیومد :(
اگه سایتی نیست >
از تهران کسی هست برام بخره پست کنه ؟ کارمزدشم محفوظه
با تشکر
به نام خدا/سلام دوست عزیز از کمک های شما و استاد خوبم آقا سالار خیلی متشکرم، همین مدل سونی رو تهیه میکنم،امیدوارم یه روز بتونم کمک های دوستان رو جبران کنم،یا علی.نقل قول:
با سلامنقل قول:
یه مغازه تو طبقه دوم پاساژ پایتخت هدفون های t-jays و v-jays رو داره. البته قیمتاش فضاییه! v-jays قبلا 50 تومن بود که الان شده 165 !! به نظر من مدل مورد نظر شما (t-jays) با قیمت جدیدش ارزش خرید نداره
دور و بر 100 تومن هدفن وایرلس خوب هست؟
سلامنقل قول:
خوب نه ولی philips و 10in1 هست
عزیز از چه لحاظ خوب نیست ؟نقل قول:
بعد ارزون ترین هدفون وایرلس خوب به نظرتون چیه؟
از این لحاظ که فعلا ارسال دیتا از طریق وایرلس و بلوتوس به حد ایده ال و یا قابل قبول که در حد سیمی باشه نرسیده و همواره با مشکلات افت کیفیت و تداخل نویز و فرکانسی هست .نقل قول:
مورد دیگه اینکه ساخت هدفون و یا وسایلی که با سیستم وایرلس تولید میشن بسیار گرون تر از سیستمهای سیمی هستن در صورتی که کیفیت پایین تری هم دارن.
بنابر این (اگه میخواین حرفه ای موسیقی رو دنبال کنین) در حد امکان فعلا از خرید این دستگاها خوداری کنین تا با جایگزینی و ارتقا این سیستمها در اینده ای نزدیک حتی کیفیتی بهتر از سیستمهای سیمی خواهیم داشت البته اگه قبلش سیم بدون مقاومت اختراع نشه.
بنام خدا.دوستان من ارومیه هستم و اینجا این ایر فون s4 اصلا گیر نمیاد.کسی میدونه این شرکت که تو پاساز پایتخت هستش (ارتافرورد)شماره تلفن یا سایتی داره یا نه؟ممنون میشم بگین چجوری میتونم این ایرفون رو تهیه کنم.موفق باشید