سلام دوستان
نظرتون درباره خریدMVM 315 چیه؟ آیا ارزش خرید داره؟ یا خریدش یه ریسکه؟
چرا تو سایت مدیران خودرو نیست؟
قیمت دقیقش چنده؟
سلام دوستان
نظرتون درباره خریدMVM 315 چیه؟ آیا ارزش خرید داره؟ یا خریدش یه ریسکه؟
چرا تو سایت مدیران خودرو نیست؟
قیمت دقیقش چنده؟
احتمالا 90 درصد به جدول زده و ضربه به بکسر بند وارد شده و اون هم ضربه رو به شاسی منتقل کرده ، با شاسی کش شاسی رو صاف کردن .نقل قول:
ببینید سینی و رادیات و فن در چه وضعیتی هستن ، اگر عوض نشدن و ضربه وارد نشده حدث من درست هست ، در نهایت میتونید چند کار انجام بدید تا وضعیت ماشین دستتون بیاد !
1-ببیرید پیش تعمیرکار و صافکار ماهر و زبردست
2-بشینید پشت ماشین و در یک جاده خلوت ماشین رو حسابی برونید با نهایت سرعت و ببینید منحرف میشه یا نه ! ( با احتیاط و کم کم سرعت رو زیاد کنید و در صورت احساس انحراف ، لرزش یا مورد مشکوک به کارتون خاتمه بدید )
3-در یک جاده کفی با سرعت معمول فرمان رو رها کنید ( با احتیاط ) ببینید ماشین یک دست میکشه و به سمت خاصی منحرف میشه یا نه !
4-ماشین رو دست یک راننده بدید و اجازه بدید بروندش ، خودتون از پشت با ماشین دیگه ، سمند مورد دار رو اسکرت کنید ، دقت کنید وضعیت اتاق با چرخ ها ست هست یا نه ! ماشین از پشت چه حالی دارد ؟ آیا طبیعی است ؟
اگر تمام تست ها رو انجام دادید و مشکلی در کار نبود مانعی برای خرید این خودرو نیست .
MVM 315 خودروی جدید و تازه واردی هست ، اما طبق سابقه این برند در ایران بد از آب در نیامده و میشه یه جورایی بهش اطمینان داشت ، قدرت و شتاب و همچنین مصرف پایین از مزیت های این خودرو هست ، اما اگر قد بلندی دارید پیشنهاد نمیشه ، چون فضای پای راننده و شاگرد بسیار محدود و همینطور فضای عقب کمی خفه است . در کل به قول شما خریدش کمی ریسک است . شاید 20 درصد .نقل قول:
206 سفید 87 تیپ 2
tnx
.
پژو 206 تیپ 2 مدل 87 قیمت 1350000 توماننقل قول:
امروز از نمایندگی مدیران خودرو پرسیدم گفت: اجتمالا عید فطر پیش فروش mvm315 شروع میشه.! دوستان از شهر های دیگه سرچ کنید ببینید آیا حقیقت داره؟؟؟
با این افزایش قیمت خودروهای داخلی، 18 میلیون برای mvm 315 واقعا میرزه. من که شیفتش شدم.
ممنوننقل قول:
افت قیمت این ماشینا هر سال چقدر هست ؟ مثلا 87 و 86 چقدر کمتر میشه ؟
نقل قول:
هر مدل این خودرو ها از 800 هزاد تومان تا 1 میلیون تومان برای هر مدل کسر میشه.
ممنون پوریا جان از راهنماییتون .نقل قول:
پشت یه نیسان وانت زدم به خاطر فاصله ی کمی که بود.(عکسش در گالری تصادفات هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این کارو عصری باش انجام دادم ,فرمونه ماشین نمیکشیدو سواری نرم و بدون لرزش بود.فقط از بیرون به ماشین نگاه نکردم لازمه؟
صافکاره میگفت یه تیکه کوچک ضربه خورده بود که با چکش درش اوردم.
نظرتون چیه ردش کنم یا نگه دارمش؟
چند میارزه؟ برای داخل شهر ال90 بهتر نیست؟
الان ال90 مدل 90و91کارکرده و 91صفر قیمت چنده؟
خیلی ببخشید اگه سوالام زیاد بود.:11:
سلام. خوبین؟؟؟؟ قیمت سمند lx صفر تو نمایندگی چنده الان؟؟؟؟؟؟