منم از نوین نت گرفتم 512/ 2
l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینی که گفتی یعنی چه؟نقل قول:
سلام
کسی از تهران اینحا سرویس داره؟
نقل قول:
اینو برای شما گفتند:
دقیقا کدومو ؟:دی
این که نیام شلوغ نشه؟ یعنی اینقدر خوبه؟:31:
تو این تاپیک هم اکثرا یا تهران نبودند یا محل سکونشون معلوم نبوده در کل می خوام ببینم تو تهران اوضاع چطوره
اندر حالات این نوین نت ما
پینگم از وقتی که نویزم خیلی بیشتر شده بهتر هم شده(snr 3:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا این جوری بود
الان شده زیر 3 هر 2 تاشون :23:
شما Downstream Speedـت رو رو 5700 بستن ؟! مگه سرعت اسمیت چنده ؟ ایول خییلی خوبه سرویست... :)نقل قول:
downstream: 4096نقل قول:
up stream : 512
SNR margin: 3.5
دوست گرامی من سوال شما غلط است این که بپرسی از تهران کسی است کافی نیست بپرس از منطقه مثلا تجریش تهران کسی است یا نه چون کیفیت منطقه به منطقه فرق می کند من تا ۱ ماه پیش روز ها هم در استفاده از نت مشکل داشتم یعنی به معنی کلمه افضاح بود در حالی که همکارم در یک منطقه دیگر مشکلی نداشت هر منطقه با بقیه از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا متفاوت است . توصیه می کنم این سوال را در تمامی تاپیک ها بپرسی تا بفهمی دقیقا در منطقه شما کدام شرکت بد است کدام خوب . بعد با توجه به مقدار بودجه بهترین سرویس را که پاسخگوی نیاز های شما باشد از بهترین شرکت تهیه کنی. برای شما ارزوی موفقیت می کنم
سرعت فوق العاده خوبه . ولی یه بدبختی گیر کردیم . که فقط صبح ها نویز ندارم !!! شب که میشه و هوا تاریک میشه SNR میاد روی 6 هم سرعت افتضاح میشه هم قطعی دارم !!! همه چیز رو هم چک کردم . احتمال میدم مال برق باشه که شب ها برق بیشتر مصرف میشه بار زیادی داره برای همین نویز میندازه !! وگرنه صبح تا ساعت 4-5 بعد از ظهر هیچ مشکلی ندارم !!!
تست ساعات رایگان :
جل الخاق پینگ خدا شده :31: تست با نیویورک :