واقعا زا بابت کمک و لینک ممنونم ولی این لینکی که گذاشتید ورژن 03.05.06 هست که الان رو تی وی نصبه ورژن جدیدی که تی ویم شناسایی میکنه اینهنقل قول:04.01.09
ممنونم میشم از استاد خودم این ورژنو لینکشو بزارید مرسی
Printable View
واقعا زا بابت کمک و لینک ممنونم ولی این لینکی که گذاشتید ورژن 03.05.06 هست که الان رو تی وی نصبه ورژن جدیدی که تی ویم شناسایی میکنه اینهنقل قول:04.01.09
ممنونم میشم از استاد خودم این ورژنو لینکشو بزارید مرسی
دوست عزیزنقل قول:
هنوز در هیچ سایتی ورژنی از این ورژن 03.05.06 بالا تر موجود نیست برای این منظور با کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت کنید.
با سلام
دوستان من موفق به آپدیت LG LED 42LB552V-TB شدم! خواهشمند است در مورد نحوه کد دادن به شبکه های کددار توضیح دهید!
با تشکر
دوستان از کجا میشه اپدیت تی وی ال جی رو بگیرم ؟
تی وی من LG-42LA66100-TB اما توی سایت خودش هر کجا میرم نداده
توی خود تی وی پیام میاد که اقا نسخه Software_File(Version_04.26.06 اومده
ممنون میشم یکی راهمایی کنه
با وای فای هم میزنم خیل دیر میره... مودم به تی وی خیلی نزدیکه .. اما حتی 1% هم نمیره
سلام.تو سایت lg.ir قسمت پشتیبانی نوشته بارگیری و راهنما روی اون کلیک کنید.بعد مدل تلویزیون را 42la66 بزنید بعد آخرین ورژن را دانلود کنیدنقل قول:
اون سایتی که میگید باز نمیشه اما این لینک رو دارم.. اما این نسخه رو نداره سایت :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
هنوز ورژن بالاتر در سایت نیامده با کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت کنید.
جواب ماهم بدید ممنون میشمنقل قول:
فایل اپدیت را از حالت فشرده خارج کنید.فکر کنم یه فایل با پسوند epk اگه اشتباه نکنم ایجاد میشه.توی فلش یه فولدر به اسم LG_DTV بسازید و این فایل را تو اون پوشه بریزید و به تلویزیون وصل کنید.نقل قول:
والا من مدل 55lb6520 روی software update دو تا فایل دانلود کردم 1کی 92 مگابایت 1کی هم 6مگابایت بعد فایلو به صورت زیب یا فشرده نیست که با winrar یاwinzip بخوام از فشردگی در بیارم و بعد هم توی فولدر lg-dtv که میندازم وصل میکنم به تلوزیون باز هم نمیشناسه.از حالت فشرده در اوردن مگه کارخاصی میخواد انجام داد چون فایلایی که دانلود کردم به ظاهر که فشرده نیستنقل قول: