اگر میشه کامل کامل به من بگین من با این T17PL07D6چیکار کنم؟
خواهشا کامل بگین.ممنون
Printable View
اگر میشه کامل کامل به من بگین من با این T17PL07D6چیکار کنم؟
خواهشا کامل بگین.ممنون
آقا اینی که شما میگی اصلا چی هست ؟!؟! اسپیکره ؟ من سرچ کردم به همین کد تو گوگل یه سری لینک بی ربط داد !!! اقلا یه لینکی ، مارکی ، مدلی عکسی یه چیزی بذار که بفهمیم اصلا این T17PL07D6 چی هست !!
ببخشید من میخوام تو اتاقم برای گوش دادن به موزیک و بازی یک سیستم صوتی حرفه ای تهیه کنم با اسپیکر های پایه بلند و بزرگ که در گوشه های اتاقم قرا ر بدم و میخوام شفافیت صداش و بیس نرم و فوق العاده ای داشته باشه یک صدای شیشه ای باید کجا دنبالش بگردم؟؟؟ ایا باید به کسی سفارش ساخت بدم یا آماده اش تو بازار موجوده
Onkyo M504 را چند میفروشید؟ از چه بلندگویی استفاده کردید P308 چی هست؟
واقعا ایرونی بودمنون رو نشان دادیم اخه اگر خارجی ها می خواستند مثل ما بلندگو درست کنن که دیگه!
به نظر من و بیش از یک دهه تجربه این بلندگوهای دست ساز ا رزش خرید رو نداره فقط یک جوری تفریح و بازی هست
سلام بنده حقیر سروپا تقصیر
گفتم حیفه یک مطلبی نذارم
حق مطالب رو به جا نیارم درسته بعضی ها دانش خوبی پیدا کردن ولی این ملاک نیست
من با داشتن سنی بالای 35 سال مهندس الکترونیک و علاقه فراوان به صدا و صوت به این نتیجه رسیدم
اقای امیدوار و اقای پورسرخ درحد بی سوادها هستن و علم صداشناسیون به درد عصر حجر میخوره
چرا ما ایرانیها حتی جنبه فضای مجازی رو نداریم؟!!!
حتی در فضای مجازی هم میخواهیم از افرادی رو تبلیغ کنم که هیچکونه میشه گفت دانش واقعی ندارن و بیشتر روی تجربه وصل کردن چندتا کابل و بلندگو هست وگرنه اقای بقوزیان خیلی حرفه ایی هست و حتی اقای پورمحتشم
به جد و غایت ما ایرونیها استفاده درست نمی کنیم از فضای مجازی و فقط به نفع خودمان و منافعمان
جالب وبلاگی هست با این شیوه جنس های طرف رو میفروشه و با تبلغ
و هزایک دروغ فقط فقط هم میگه این فروشگاه هست تقریبا توی این تهرون 8 فروشگاه هست حتی اگر به این وبلاگ
میل بزنی فقط میگه فروشگاه ..... نمیخوام حتی اسمشو بیارم.........
خوب متاسفانه ضرر واقعی رو که می بینه مشتری
بیاید به جای خراب کردن انهم درفضای مجازی انتقاد درست بکنیم اقای لامپی اینقدر نگویید بالاخره... درست نیست
سلام دوستان،من برای اولین بار قصد دارم یه سیستم صوتی حرفه ای خانگی جمع کنم که قابلیت سینما خانواده همً air play داشته باشه با هزینه حدود ۳تا ۴ تومن،ولی هر چی بیشتر تو سایتا میگردم میفهمم چقدر پول من کمه ولی خوب چاره ای نیست واقعا برای بار اول بیشتر نمیتونم هزینه کنم راجب امپلی به من دنون توصیه شده از طریق فروشنده ها و یاماهاو بلندگو که اولش ج داشت ست ۵به ۱ ۱۴۰۰ بود حالا از دوستان چند تا سوال دارم
اینکه نظرشون راجب یه امپلی و بلندگو که بتونم با این قیمت تهیه کنم و توسط خدوشون تست شده باشه بگید؟و از کجا بتونم تهیه کنم
و اینکه تو این قسمت راجب بلندگو های دست ساز نوشته بود میخوام اگه امکانش هست از نظر کیفیت و حالا اینکه از کجا میتونم از نزدیک بیبینم یا تست کنم برام بگید نهایتا شاید چون پولم نره سابش بگم یکی برام بسازه
سلام دوستان عزیز:n16:
یه سوال
من یه امپ پایونیر مدل vsx-520 دارم و میخوام براش ساب درست کنم
به تنهایی نمیشه مستقیم خود بلندگوی ساب رو به خروجی subwoofer pre-outt وصل کرد(صدایی ازش در نمیاد). چه دستگاه یا تقویت کننده یا تبدیلی برای اتصال بین این کانکتور و ساب هست ممنون میشم جواب بدید.
یه مسلمون نیست جواب بده؟:n14:
رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما ماشالا با این سنو سال و سطح سواد!یه خورده در مورد نوشتار و اداب بیان دقت کنید.غلط املایی و نوع بیانتون متاسفانه چیزی دستگیرمون نکرد!!:n01: