این شرمساریت منو کشته . :31:نقل قول:
Printable View
این شرمساریت منو کشته . :31:نقل قول:
DROID RAZR Maxx = 1100 in alldigitall.ir
اره علي جان . خيلي خوب شد كه آورد . چون موبايل علائدين با وقاهت هر چه تمام قيمتش رو برده بود بالا و وقتي ازش پرسيدم چرا 50 هزار گرون كردي ميگه مكس كمياب شده !!
فكر كرده بك فليپه كه كمياب باشه !! :27:
البته چون مكس در تمام جهان و كشورهاي عربي خوب فروش شده كم شده . اما نه اينقدر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موبایل اصفهان سل - خیابان فردوسی
ریزر مکس آورده 1200000
سلام.
من هم با razr maxx به جمع موتورولایی ها پیوستم. ;)
تو این یک هفته که خیلی خیلی ازش راضی بودم.فقط یک سوال موقع بازی گرم شدن صفحه نمایش طبیعی هست؟
بله طبیعیه
احتمالا باید بالاش هم باشه نه؟ چون واحد های پردازشی اونجان:دی
با بازی و اینا چقدر شارژ کم میششه؟:دی
مبارکه علی جون . ایشالا همیشه باهاش خوش باشی .
از اصفهان سل خریدی یا آل دیجیتال ؟
تو بازی های سنگین طبیعیه گرم میشه . این 4 هسته ای ها که انگشت دست رو میسوزونن :31:
بله دقیقا بالای صفحه هست.نقل قول:
باطری هم که تا الان لنگم نگذاشته.با 2-3 ساعت بازی و 3 ساعت کار با wifi یک ساعت مکالمه حدود 50 تا اس ام 1 ساعت هم چرخ زدن توی منو ها (mobile data هم همیشه روشن بوده) شارژ میشه 30-20 درصد.با استفاده نستا سنگین 1 روز را جواب میده.
ممنون هادی جان.نقل قول:
من از اصفهان سل گرفتم.
ninja fruit جز بازی های سنگن حساب میشه؟چون تنها بازی که باهاش کردم فعلا همین بوده :دی یکم بالای صفحه گرم میشه که زیاد هم اذیت نمیکنه.
الان 2.3.6 روش نصبه ورژن 4 اومده که نصب کنم؟
نوشته های فارسی هم حروف ها را جدا جدا نشون میده راه حلی برا نیست؟
دوست عزیز بد نیست یه کالیبره بکنید. یه حسی بهم میگه یه مقدار کمی مصرف باطریتون نسبت به تست ها بالاتره.نقل قول:
بله دقیقا بالای صفحه هست.
باطری هم که تا الان لنگم نگذاشته.با 2-3 ساعت بازی و 3 ساعت کار با wifi یک ساعت مکالمه حدود 50 تا اس ام 1 ساعت هم چرخ زدن توی منو ها (mobile data هم همیشه روشن بوده) شارژ میشه 30-20 درصد.با استفاده نستا سنگین 1 روز را جواب میده.
خیر ، فروت نینجا بازی سنگینی محسوب نمیشه. این گرم شدن ها هم با توجه به سخت افزار نسبتا قوی گوشی و ضخامت کمش عادیه ، مشکلی نیست.نقل قول:
ninja fruit جز بازی های سنگن حساب میشه؟چون تنها بازی که باهاش کردم فعلا همین بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم بالای صفحه گرم میشه که زیاد هم اذیت نمیکنه.
خودم هم همین حس را دارم تقریبا.نقل قول:
باطری را چه شکلی باید کالیبره کرد؟