برای من هم همین طوره اگه راه حلش رو پیدا کردی ما رو هم دریابنقل قول:
برای من هم همین طوره اگه راه حلش رو پیدا کردی ما رو هم دریابنقل قول:
برای من بدونه مشکل کار مکینه البته فکر میکنم رو رام اصلی برای من کار نکرد ولی الان رو رام غیر اصلی داره کار میکنهنقل قول:
برای من هم همین طوره اگه راه حلش رو پیدا کردی ما رو هم دریاب
بهترین رام غیر اصلیش چی هست؟ از کجا میشه این رامهاش رو دانلود کرد ؟نقل قول:
از اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام ها هم سلیقه ای هست. من hybrom v17 رو دارم خوبه.
یه گوشی دیگه خریداری شده از همون مغازه ای که من خریدم در تفاوت با گوشیم احساس میکنم نورش بیشتره البته کنتراست هر دو گوشی که افتضاحه
گوشی اون سفیده، گارانتی پارس کامتل هم نیست، برچسب هم نداره گوشی من برچسب android 4 upgradeabe داره واسه اون نداره
نمیدونم نور گوشیم طبیعیه یا نه ولی احساس میکنم کمه
من گوشیم Sony Ericsson Live with Walkman هستش . از کجا باید رامش رو بگیرم؟نقل قول:
Live قسمتی توی XDA نداره
تو همون لینکی که دوستمون گذاشته رام و کرنل برای لایو هست معمولا اگه یه کرنل یا یه رام برای مینی بسازند نسخه های مربوط به لایو مینی پرو و اکیو هم میسازند و بلعکس ولی حتما باید نسخه مربوط به لایو رو رو گو شیتون بریزید کلا کلوپ لایو همون لینک هست و معمولا اسم لایو رو به سه صورت نشون میدننقل قول:
من گوشیم Sony Ericsson Live with Walkman هستش . از کجا باید رامش رو بگیرم؟
Live With Walkman
WT19i
LWW
همونجور که وحید عزیز توضیح دادن کلوپش همون لینکه. همون hybrom v17 رو وقتی میرین توی نصب یه محیط گرافیکی میاد که میتونین توش انتخاب کنین این رام رو واسه چه گوشی ای میخواین نصب کنین! یعنی شما یه فایل مشترک رو دانلود میکنین ولی بعد توی نصب مشخص میکنین واسه چه گوشی ای میخواین نصب کنین. فقط به baseband و کرنلی که باید برای نصب اون رام داشته باشین توجه کنین.نقل قول:
این مشکل دقیقاً چی هست؟ یعنی چطوری خودشو نشون میده؟نقل قول:
نور صفحه گوشی نسبت به سایر گوشی ها به نظرم کم میاد. آیا میشه با نرم افزار نور صفحه رو زیاد کرد بدون اینکه آسیبی به گوشی برسه؟نقل قول:
- مای کامپیوتر این گوشی کجا هست؟! یعنی از کجا میشه به فولدرها و فایل ها به طور مستقیم دسترسی داشت؟