اقا من می خوام دوباره کنکور بدم - می خوام کمکم کنید چطوری شروع کنم .
Printable View
اقا من می خوام دوباره کنکور بدم - می خوام کمکم کنید چطوری شروع کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پست حاوی ویدئو مصاحبه با برترین های کنکور 88 و کنکور 90 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسعود بهزاد نسب ، رتبه دو کنکور ریاضی 88
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وهاب زارعی ، رتبه سه کنکور ریاضی 88
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشت صحنه زندگی مسعود بهزاد نسب و وهاب زارعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسن ترین فرد کنکور 88 ، علی حسین تیموری با 73 سال سن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رستگار رحمانی ، رتبه یک کنکور تجربی ، رتبه یک کنکور زبان ، رتبه چهل و چهار کنکور هنر سال 88
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرگس مبارکی ، رتبه یک کنکور انسانی 88 ( + حضور پدر ایشون )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساغر سید عباس زاده ، رتبه یک کنکور ریاضی 90 ( + حضور مادر ایشون )[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عبداله عباسی ، رتبه سه کنکور انسانی 90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امین رضا آبخوه ، رتبه سه کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی رضا آبخوه ، رتبه بیست و هشت کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
ســــــلام خدمت تمام دوستان عزیز !!
خیلی وقت بود که میخواستم همچین پستی رو بزنم ، اما دیگه امروز قسمت شد این پست رو کامل کنم و در اینجا قرار بدم ، امیدوارم که ویدئو هایی که در ادامه میخوام بزارم براتون تکراری نباشه ، درضمن اگر میخواهید از این مطالب در فروم یا سایت دیگری استفاده کنید لطفا منبع رو ذکر کنید ...
◄ مصاحبه با مسعود بهزاد نسب و وهاب زارعی ، رتبه 2 و 3 کنکور ریاضی 88 + مسن ترین فرد کنکور
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 88 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در 2 پارت ، کــیفیت پایین و کم حجم ]
شاتــــ هایی از ویدئو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( سمت چپ : مسعود ، سمت راست : وهاب )
( سمت راست : مسن ترین فرد کنکور ، سمت چپ : وهاب و مسعود ، وسط : احسان علیخانی )
لینکـــــ دانلود ویدئو :
• قسمت اول / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :
http://m0h.s110.rapidbaz.ir/premium/8160e3e126898c0577dc8bd480de7484/4e512a79/s110.us./21842284?MahAsal-K0nk0r88-Masoud_va_Vahab-Part1-By_Mamad_Gam3r-P30world.wmv• قسمت دوم / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :
Time : 14:52 / Size : 10.9 MB
http://m0h.s110.rapidbaz.ir/premium/3c0a2a01752bb9cdef767c8a45bdb2c1/4e512a8d/s110.us./21843214?MahAsal-K0nk0r88-Masoud_va_Vahab-Part2-By_Mamad_Gam3r-P30world.wmv
Time : 11:53 / Size : 8.80 MB
◄ پشتـــــ صحنه زندگی مسعود بهزاد نسب و وهاب زارعی :
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 88 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در یک پارت ، کــیفیت پایین و کم حجم ]
شاتــــ هایی از ویدئو :لینکـــــ دانلود ویدئو :
( مسعود بهزادی نسب ، رتبه 2 کنکور ریاضی 88 )
( وهاب زارعی ، رتبه 3 کنکور ریاضی 88 )
• لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :
http://m0h.s105.rapidbaz.ir/premium/51a8be1de21e48a5499b54420d9783b1/4e512a33/s105.us./21840199?MahAsal-K0nk0r88-Poshte_Sahne-By_Mamad_Gam3r-P30world.wmv
Time : 02:18 / Size : 1.75 MB
◄ مصاحبه با رســتگار رحمانی ، رتبه 1 کنکور تجربی ، رتبه 1 کنکور زبان ، رتبه 44 کنکور هنز سال 88
+
◄ مصاحبه با نرگس رحمتی ، رتبه 1 کنکور انسانی 88 ( + با حضور پدر ایشون )
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 88 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در 2 پارت ، کــیفیت پایین و کم حجم ]
شاتــــ هایی از ویدئو :
( رستگار رحمانی ، یک اعجوبه به تمام معنا !! )
( نرگس رحمتی ، رتبه یک کنکور انسانی 88 )
لینکـــــ دانلود ویدئو :
• قسمت اول / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :
http://m0h.s105.rapidbaz.ir/premium/ebb208a67a30c1036227e9c17be4240b/4e512aac/s105.us./21843499?MahAsal-K0nk0r88-Rastegar_Rahmani-Part1-By_Mamad_Gam3r-P30world.wmv
Time : 13:03 / Size : 9.64 MB
• قسمت دوم / لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :
http://m0h.s110.rapidbaz.ir/premium/0a08207b15f89e0444c6f214ee119ac8/4e512ac8/s110.us./21843835?MahAsal-K0nk0r88-Rastegar_Rahmani-Part2-By_Mamad_Gam3r-P30world.wmv
Time : 10:58 / Size : 8.14 MB
◄ مصاحبه با ساغر سید عباس زاده ، رتبه یک کنکور ریاضی 90 ( + حضور مادر ایشون )
+
◄ مصاحبه با عبداله عباسی ، رتبه سه کنکور انسانی 90
+
◄ مصاحبه با امین رضا آبخوه ، رتبه سه کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
+
◄ مصاحبه با علی رضا آبخوه ، رتبه بیست و هشت کنکور تجربی 90 ( + حضور پدر ایشون )
[ بیشتر بدانید ! : برنامه ماه عسل ، رمضان 90 ، لـــینک مستقیم شده با Rapidbaz ، در 2 پارت ، کــیفیت بالا و کم مناسب ، در یک فایل ]
شاتــــ هایی از ویدئو :
( سمت چپ : ساغر سید عباس زاده ، سمت راست : مادر ایشون )
( محل زندگی و کار جوان دوست داشتنی ، عبداله عباسی ، رتبه 3 کنکور انسانی )
( به ترتیب از سمت چپ : عبداله عباسی ، امین و علی رضا آبخوه ، آقای آبخوه پدر این دوقلوی عزیز )
لینکـــــ دانلود ویدئو :
• لینک مستقیم / با قابلیت Resume / از سرور Rapidbaz / کیفیت پایین و کم حجم :
http://m0h.s105.rapidbaz.ir/premium/a1ee3319908d5a605939effa914e7bbb/4e5129df/s105.us./21839018?MahAsal-K0nk0r90-By Mamad Ga3mer-P30world.wmv
Time : 1:03:42 / Size : 297 MB
پ ن 1 : خیلی وقت بود که میخواستم این پست رو بدم تا بقیه ی بچه ها هم استفاده کنن ، از طرفی حوصله نداشتم و از طرفی هم وقت نداشتم ، اما امروز همت کردم که بعد از 4-5 ساعت پست رو کامل نوشتم ! فقط یک چیز باعث شد که پست رو تکمیل کنم و بزارم اینجا : کمک بچه های پی سی ورلد که برادرانه من رو در انتخاب کتاب های کمک آموزشی یاری کردن و هر موقع بهشون پیغام خصوصی میزدم بسیار کامل جواب میدادن ، بار دیگه از همشون ممنونم ...
پ ن 2 : من ویدئو های نفرات برتر 88 رو به سختی از نت و از سایت تبیان پیدا کردم ! برای همین کیفیتشون زیاد جالب نیست ، اما خب قابل تحمل هست ، سخت نگیرین !
پ ن 3 : برنامه سال 90 رو با کیفیت عالی در یک پارت میتونین دانلود کنین ! امیدوارم لذت ببرین ...
منبع : ویدئو ها برگرفته شده از سایت بوق + تبیان ، تمامی عکس ها و نوشته ها توسط خودم تنظیم شده ، لطفا در هنگام Copy/Paste منبع رو ذکر کنید ...
ویرایش : لینک ها تصحیح شدند ، برای دانلود آدرس رو به طور کامل Copy کنید و در نوار مرورگر Paste کنید ، بعد Enter بزنید
میشه دوست عزیز لطف کنی که ابتدا کمی از شرایط خودت بگی.نقل قول:
چندمین بار هست که کنکور میدی؟
چه درصدایی قبلا داشتی؟
چه رشته ای خوندی؟
کدوم کنکور را میخوای شرکت کنی؟
چه کتاب هایی را داری و خوندی؟
بر روی کدوم کتاب ها و مباحث بیشتر تسلط داری؟
روش برنامه ریزی ات چه جوری هستش؟
کنکور آزمایشی شرکت کردی یا نه؟ و برنامه ات برای کنکور آزمایشی چی هستش؟
میخوای از چه زمان درس بخونی؟
آیا رتبه و رشته ی خاصی مد نظر برای قبولی داری؟
تا چه حد خودت برای پذیرش و ادامه تحصیل دانشگاه جدی هستی؟
و هرچه که خودت میدونی لازم هست بگی بهتر میشه راهنمایی ات کرد.
ممنون بابت راهنمایی یک سوال هم داشتم از خدمتتون
من دوتا کتاب عربی دارم کدوم رو بخونم!؟یکی عربی به زبان ساده ایاد فیلی دیگری هم صفر تا صد که تو این کتاب عربی 1و2و3 در سه بخش مجزا هستن ایاد فیلی هم که یکی برای همس
دوستان پس حتما رو قواعد عربی 1 هم کارکنیم باید؟من فکر می کردم همین لغات و متنش کافیه خیلی هم خوشم بیاد از زبان عربی:2::31:
محمد جان دمت گرم ولی دان نمیشه
ارور میده
پیام خطا » دسترسی به فایل مربوطه به دلیل عدم تطابق آن با قوانین سیستم بسته شده است
شرمنده محمد جان ،نقل قول:
لینکها درست شدن ...
راستش رو بخوای معانی کلمه چندان نیازی نیست. یعنی هیچ کدوم از کتابها رو معانیش رو نخونی هم مشکلی برات پیش نمیاد به احتمال 95 درصد. یه چند آزمون که بدید، متوجه میشید چی دارم میگم.نقل قول:
خوب من فقط معانی و متن رو میخوام بخونم و مسلط باشم نمی خوام قواعدش رو بخونم!چطوره!؟مبادا مکمل باشه و پیش نیاز 2و3!
ولی خب برا اونا که همیشه به فکر تاپ ترین درصد ها هستن، میگن که برای محکم کاری همه چیز رو بخونید. حالا معنی هم خیلی نیست، به نظرم معنی عربی یک رو هم بخون، بهتر از اینه که وسواس داشته باشی، درست نمی گم؟ :31:
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
اگه باز نتونستید دانلود کنید، می تونید از آدرس زیر استفاده کنید :نقل قول:
محمد جان دمت گرم ولی دان نمیشه
ارور میده
پیام خطا » دسترسی به فایل مربوطه به دلیل عدم تطابق آن با قوانین سیستم بسته شده است
کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=150316
من خودمو کنترل کردم این پستو ندم
دیدم نمیشه
حسابان خیلی سبزو دارید ؟ سوال 44 مثلثاتشو ببینید ... بعد پاسخ تشریحیشو ببینید !
من شاید چیزی حدود 1 ساعت رو این سوال فکر کردم ... آخه من چی بگم ؟ فوش ناموس بدم به این مردک حقش نیست ؟
حالا جالبیش اینه من بدبخت سر کلاسش از همین راه حلای تستی میرم میگه قبول نیست اگه تو گزینه ها 2 تا جواب بود چی ؟ (شاید بیشتر از 10 بار پیش اومده)
حالا خواهشا هرکی از دوستان حل درست این سوالو بلده دریغ نکنه ! حوصله لاتک نوشتنم نداره اشکال نداره فقط راهنمایی کنه ! من فقط مونده ازین حد بگیرم ! هر راهیو بگید رفتم !
سلام
من بلاخره درسم تموم و فرصت کردم این برنامه ماه عسل رو ببینم
یه چیز جالبی رو میگم نگاه کنید
به اون نفر اول نگاه کنید ... ساغر خانوم ...
از اول تا آخر برنامه دائم پاشو عقب جلو میکرد ! تازه یه چیز جالب تر ! :دی بشمرید ببینید در هر دقیقه چند بار پلک میزد :دی
ولی اون نفر سه انسانی واقعا دمش گرم بود ... تا حالا همچین کسی رو ندیده بودم
براش آرزوی موفقیت دارم
عزیزنقل قول:
بهتر است که هم عین خود سوال را هم برای آن هایی که کتاب را ندارند اینجا قرار بدی تا شاید ما هم یک نظری دادیم.