تیمی که بهترین سرزن-ش عقیلی مدافع هست چرا باید با 4 وینگر بازی کنه و 90 دقیقه از شیوه ی بکش زیرش استفاده کنه؟
Printable View
تیمی که بهترین سرزن-ش عقیلی مدافع هست چرا باید با 4 وینگر بازی کنه و 90 دقیقه از شیوه ی بکش زیرش استفاده کنه؟
ماهینی رو چرا برد بیرون؟ بعد پولادی باید بازی کنه؟ :23:
ما که بیشتر تاکیتکمون سانت و اوت دستی بود حداقل ماهینی می گذاشت بازی کنه :6:
این که دیگه تموم شد ایشالله بازی های بعدی :5:
بابا زشـــــته به خدا از هر جا دستشون میاد میندازن رو دروازه ! آدم بعضی وقتا شک می کنه دستیار فرگوسن و سرمربی رئال و پرتغال رو نیمکته !
دیگه انقدر ناتوان نیستن هافبکامون که 4 تا پاس به هم ندن وسط زمین و پشت محوطه حریف ....
هرررررر چی توپ اومد یا سانتر کردن یا آقا جواد و آندو دادن دفاع ...
جز علی کریمی که 3 -4 بار زد تو ، هیچ حرکت دیگه ای نکرد کسی.... 4 تا شوت درست حسابی ، 2 تا پاس عمق قشنگ .... هیچـــــــــی به هیچی !
هیچ حرفی واسه گفتن نداشتیم
انصاریفر اصلا تغذیه نشد و هیچ موقعیتی نداشت که خودشو نشون بده
فقط سانترهای بیهدف و اوت بلندهای مسخره
این پولادی و حیدری هم که با اون سانترهای پیاپی و اشتباه تیمو به فنا دادن
میشه گفت فقط کریمی خوب بازی کرد
نکونام هم خداییش بعد از مدتها به خودش اومده بود و بد نبود
ای کاش ضربه نکونام گل میشد
بازي كاملاً احمقانه اي بود. من كه كل بازي از حرص زياد داشتم ديوونه ميشدم. آخه من نميدونم چطور كره تونست به اين قطر 4 تا بزنه اونوقت ما تو تهران اينقدر افتضاح نتيجه ميگيريم؟ آخه كي گفته اينطوري ميتونيم به جام جهاني بريم. من با اين طرز بازي به جمع منتقدان كي روش پيوستم.
اگر قراره از بين اين تيم هاي زپرتي اينطوري بريم جام جهاني من يكي نميخوام.
كل بازي كسل كننده بود. قطريها هم از خدا خواسته حالشو بردن.
از اون مصاحبه كي روش كه گفته بود اگر با اين طرز بازي به جام جهاني ميريم من همينطوري ادامه ميدم و در يك جاي ديگه هم گفت در جام جهاني نميگن چطور به اينجا اومدين حدس ميزدم ميخواد از يك بازي راحت اينطوري فاجعه بسازه. جداً با ديدن اين بازي ياد تيم خسته كننده بلاژويچ در مقدماتي جام جهاني 2002 افتادم..
شرم بر شما باد با اين بازي گند. گندتون بزنن. به راستي كه احمقانه بازي كردين. كي گفته با سانتر موفق ميشين. اون هم با اون سانترهاي افتضاح و جاگيري هاي بدترتون.
باز هم نا هماهنگ و بدون برنامه مفید.
خب دو امتیاز ضروری رو از دست دادیم و بدون شک بعدها حسرتشو میخوریم درست داریم در مسیر 2010 گام برمیداریم اونجا هم تساوی بیچارمون کرد نه باخت !
از کجای نواقص تیممون بگم ؟ از دفاع پراشتباهش که حتی وقتی قطر حمله نمیکرد با پاسای اشتباه توپو چندبار به حریف ضعیفمون پاسکاری کردن ؟ از هافبکمون بگم که جز سانتر کردن هیچ کاری بلد نبود و انگار شوت راه دور رو برش حرام کردن ! از خط حمله بی مهاجممون بگم ؟! انصاریفرد تنها کسی بود که امروز میشد اسمشو مهاجم گذاشت اما یه مهاجم بسیار تنبل که اصلاً نتونست از توپایی که بهش میرسید استفاده کنه دقت کنید فقط استفاده کنه گل زدن پیشکشش ! خیلی اعصابم خراب شد خیلی سر بازی استرس بیحاصل داشتم که اگر یه گل میزدیم لااقل بعدش آرامش پیدا میکردیم ولی همین الان که دارم تایپ میکنم تمام وجودم ناآرامی و خشمه خشم نه از دروازه بان روفرم امروز قطر و نه از بازیکناشو وقت کشیاشون بلکه از بازی مهمی که امروز نتیجه ای که باید ازش میگرفتیم رو نگرفتیم
نمیدونم واقعاً نمیدونم چرا و رو چه حسابی بنارو فقط روی سانتر گذاشته بودن ؟ این همه کرنر به چه درد خورد ؟! به آهسته ترین و بی رمق ترین شکل ممکن توپو تو زمین میچرخوندن و تو ده دقیقه پایانی اصلاً انگار یه گل جلو بودن و دو سه بار پاس رو به عقب دادن که من ناخودآگاه فریاد خشمم درومد ! باید به بازی سرغت میدادن همین روند رو ادامه میدادن ولی سریعتر توپو از دفاع به حمله میرسوندن تیم نتیجه میگرفت
و اشتباه بزرگ کی روش همانا تو این بازی خارج کردن حاج صفی بود این بازیکن سرعتی بود و برای خنثی کردن وقت کشی های قطر بهترین راه حل حفظ اون و اضافه کردن خلعتبری بود اما کی روش چیکار کرد ...؟
واقعاً نمیدونم این تفسیرایی که همه میانو میکنن و من هم در حد دانش خودم گفتم دیگه چه فایده ای جز ناراحتی بیشتر داره ولی دیگه تموم شد ما چهار امتیازی شدیم و رفت تا چند ماه دیگه سه بازی تو تهران با تیمهای قدری مثل کره و ازبکستان و تیم به ظاهر هم رده قطر یعنی لبنان داریم که اون هم میتونه و پتانسیلشو داره درست مثل قطر مارو متوقف کنه ولی ما چاره ای جز گرفتن امتیازات لازم نداریم که فعلاً حس محاسبشم ندارم به علاوه دو بازی تو قطر و لبنان داریم و یه بازی تو کره که امیدوارم روند نتیجه خوب خارج از خانه رو ادامه بدیم و نگذاریم وضع از اینم وخیم تر بشه
اون از والیبالمون
اون از فوتسالمون
اینم از فوتبالمون ! :2:
من واقعا احساس میکنم هنوز نحوه مربیگری کی روش رو درک نکردم به همین خاطر ترجیح میدم سکوت کنم
فقط به ذکر همین نکته اکتفا میکنم
کی روش که نیمه اول تیم رو بر اساس کارهای زمینی به زمین فرستاده بود از احسان حاج صفی در بخش هجومی استفاده کرد
ولی نیمه دوم که اساس رو بر سانتر کردن گذاشته بود از خلعتبری استفاده کرد
یعنی دقیقا بر عکس هم
جالبه تیم با دو دفاع راست و دو دفاع چپ شروع میکنه....(که همگی قابلیت نفوذ و سانتر دارن, نتیجش میشه سانترهای بسیار زیاد و بی هدف در حالیکه بیشتر اوقات محوطه حریف خالی بود!)
+ دو هافبک دفاعی(تیموریان و نکونام)
= در یک بازی خانگی که باید سه امتیاز رو میگرفتیم با ترکیبی شروع کردیم که 8 بازیکن با خصوصیات دفاعی داشت!
در این بین حاج صفی و حیدری ظاهرا جلوتر کار میکردن...اما باید قبول کرد این ترکیب بوی گل نمیداد در حالیکه ما از این بازی فقط برد میخواستیم.
اونم در مقابل حریف ناتوانی مثل قطر که با این نتیجه خودش و ازبک رو امیدوار نگه داشت.
ورود مازیار زارع در در دقایق آخر هم بر شگفتی های امروز افزود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا این حد فقر بازیکن داریم که وقتی گل میخوایم باید مازیار رو بیاریم تو زمین؟!
نمیدونم چرا توی این 2بازی با ازبکستان و قطر اینقد ضعیف ظاهر شدیم بازی با ازبکستان که سر اشتباه داوری و فرصت طلبی خلعتبری با خوش شانسی هرچه تمامتر تونستیم بازی ببریم و این بازی هم که جلوی صد هزار تماشاگر همچین بازی ضعیف و خسته کننده ای رو ارایه دادیم تو بازیهای مرحله اول تو هر دو بازی با قطر هر دو بازی رفت و برگشت سرتر از حریف بودیم و باز ی اخر با قطر در تهران هم به نظر من بازی شل گرفتیم وگر نه قطر نمیتونست اون بازی از ما امتیاز بگیره تا باعث حذف بحرین بشیم اگه این بازی میبردیم با پیروزی محتملی که مینونستیم مقابل لبنان به دست بیاریم بیشتر راه صعود طی میکردیم:41: با این طرز بازی که امروز انجام دادیم مقابل کره جنوبی شانس زیادی برای پیروزی نمیتونیم داشته باشیم کره جنوبی که خیلی راحت به همین تیم قطر 4گل در زمین خودش زد