سلام.
دوستان نمیشه کاری کرد که سر پیچ ها خودش ترمز نکنه ؟!!!
Printable View
سلام.
دوستان نمیشه کاری کرد که سر پیچ ها خودش ترمز نکنه ؟!!!
قبل از شروع مسابقه اونجا که میتونی در جه سختی بازی رو هم دستکاری کنی کلا همه assistance ها رو خاموش کن.... تا کلا اختیار ماشین دست خودت باشه!!!نقل قول:
یعنی الان که این همه مرحله رفتم نمیشه کاریش کرد ؟؟؟نقل قول:
نه اشتباه گرفتی دوست من...نقل قول:
منظورم قبل از انجام هر مسابقه_ست...اگه دقت کنی در هر مسابقه درست یه جا قبل از شروع مسابقه شما باید کلید start رو برنی تا بره توی بازی(همونجا که ماشین شما رو از نمای کنار نشون میده)منظورم اونجا بود....
مشکل اجرای بازی Dirt 3 با این فایل حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر یادتون نره
سلام بچه ها...
من بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم و وقتی که خواستم بازی رو اجرا کنم (دبل کلیک) کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و هیچ اروری نداد... حدس زدم از Games For Windows باشه... رفتم بازش کنم ارور داد که باید برنامه Windows Live Id رو برای آپدیت کردن Games For Windows داشته باشی!!!!!!!!!! :|
وقتی هم که میخوام Windows Live Id رو نصب کنم... اونم ارور میده که: Your Sistem Has Not Been Modified
لازم به ذکر هم هست که سیستمم خیلی قویه...
با تشکر
Viva Us Cars
سلام به همه دوستان.یه سوال داشتم.من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم ولی موقعی که روی ایکون بازی کلیک میکنم اخطار میده به این شرح:
the program cant start because SKIDROW.dll is missing from your computer.try reinstalling the progrem to fix this program.
مشکل به نظر شما از کجا میتونه باشه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:n16:
احتمال میره موقع نصب ، آنتی ویروس این فایل رو حذف کرده باشه.نقل قول:
دوستان متخصص بیشتر میتونند کمکتون کنند...
ممنون دوست عزیز.پس من انتی ویروس رو از کار میندازم و دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه.
دوستان من دوباره بازیو نصب کردم و انتی ویروس رو از کار انداختم اما باز هم همون اخطار رو میده.به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟:n28: