عزیز کرکش نیومده چطور داری بازی میکنی؟:18:نقل قول:
بازی هم که هنوز ریلیز نشده؟:18:
Printable View
عزیز کرکش نیومده چطور داری بازی میکنی؟:18:نقل قول:
بازی هم که هنوز ریلیز نشده؟:18:
بنده اون نگاه افراطی رو با شما نبودم بلکه با همه اعضا بودم .......درست نیس سطح یه بازی رو پایین اورد حتی اگه خوشمون نیاد و به نظرمون سطح پایین و تاریخ گذشته باشه(انتقاد یه چیز ولی مسخره کردن عنوانی که چند نفر دوسش دارن جالب نیس)نقل قول:
+
در مورد بحثمون خیالی نیس : نه امار مهمه ..........نه امتیازا مهمه..........نه میزان محبوبیت مهمه......نه نقد منتقدای کار کشته مهمه.........نه نظر دوستام که هر دو بازی رو انجام دادن اندازه مگس مهمه (چون اونام فن هستن:31:)هیچی مهم نیس........تنها عاملی که مهمه خودم و خودم :31:عالیه دیگه فوق العادس.
پس ما چرا از اول بحث می کردیم اگه هیچی معیار نیس؟؟؟:31:
.
.
.
سلام
این بازی برا ایکس باکس آپدیت lt+2 می خواد؟
نقل قول:من روی کنسول بازی میکنمXBOX360بازی ریلیز شده عزیز منتهی از نسخهPCخبر ندارمنقل قول:
----------------------------------------------
بلهنقل قول:
بازی خیلی قشنگیه گرافیک و گیم پلی رو می پسندم و ازبازی کردن لذت میبرم خلاصه بازی خوبی شده
به این اسپویلر ما هم توجه کنید (خطر لو رفتن داستان رو نداره)
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان وجود ندارد!!!!
داداش اینا انگلیسی حرف میزنن چه جمعی که کنارشون بازی میکنی انگلیسی بلد باشن یا نه مهم نیستنقل قول:
چون فوقش میگن mother f..ker
یا fu ck یا a s s hole و ازین چیزا
ساجد تو که +18 نشدی برای چی داری بازیش میکنی؟؟؟؟:31::31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
من یه بار واستون توضیح دادم گیم پلی یعنی چی !!!!
دیگه هم حوصله اش رو ندارم !!!!!!
فکر کنم توضیح ام گویا بود و اگه کسی می خواست بفهمه با همون می فهمید !!:31::31::31:
---------------------------------
دوستان بازی هنوز کرک نشده ( یعنی اصلا هنوز عرضه نشده که بخواد کرک بشه و فعلا در اختیار steam هست فقط ) و تا سه شنبه باید صبر کنیم !! ( 8 نوامبر )
هرکی هم بازی کرده ، حال کرده ، تموم کرده ، شروع کرده روی X360 است !
تو رو خدا این قدر سوال نپرسید !!!!!!!!:31::31::31:
سلام دوستان
اول بازی یه اخطاری زد برای محتوای خشن و اینجور چیزا (مثل MW 2 ) - تو این بازی هم مرحله ی خشنی مثل مرحله فرودگاه MW2 وجود داره ؟
سلام. دوستان الان بازی رو دانلود کنیم و منتظر کرک باشیم یا کلا سه شنبه با کرک دانلود کنیم جریا چیه ؟؟ یکی تو رو خدا توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20: