خیر:n16::n30:
خیر:n16::n30:
برای تماشای کانال های ایرانی I film,IRIB varzesh میتوانید از گیرنده ی Recevier HD استفاده کنید
:n26:
از راهنمایی شما متشکریم :n13:نقل قول:
دوستان لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کیفیت تصویر es7770 بالاتره یا lm76100؟ چون روی هر دو مدل زیاد مانور داده میشه و از بین این همه تبلیغات و نقد های متفاوت، نمیشه به همین راحتی مدل بهتر رو انتخاب کرد.
:n02:
سلام
نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه، آیا دوستان می دونن برای اینکه تصاویر فیلمهایی که با usb در سامسونگ می بینیم فول اسکرین بشه چه کار باید کرد؟ فیلمهای 720p در این تلویزیون در مرکز صفحه قرار میگیره و فول اسکرین نمیشه.
دوست عزیزنقل قول:
در هنگام پخش فیلم دکمه tools را از روی کنترول فشار دهید و از قسمت اندازه تصویر حالت 1 یا حالت2 را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
یک تلوزیون سامسونگ دارم یک موقع هایی پیغامی روی صفحه ظاهر میشه که نوشته شده
خروج از وضعیت خاموش شدن اتوماتیک
خواستم بدونم این پیغام مربوط به چی میشه
دوست عزیزنقل قول:
مربوط به قسمت تنظیمات زمان است که ممکن است شما آن را روی زمانی بطور اتوماتیک ذخیره کرده اید کافی است که در منوی زمان نگاه کنید و اگر چیزی فعال است آن را خاموش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام. من شارپ 8300le رو دارم. خواستم ببینم که دانگل اگر بگیرم براش چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
و اینکه چه مدل دانگل هایی قابل استفادس براش؟
یه راهنمایی بکنید منو بی زحمت
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2