یادمه چند وقت پیش هم یکی از دوستان گفت دانلود کردم اونم گفت حجمش 1 گیگ بوده و اونم گفت پسوورد میخواد حالا شما هم لینک دانلود رو بزار ببینم چه خبره :46:
Printable View
یادمه چند وقت پیش هم یکی از دوستان گفت دانلود کردم اونم گفت حجمش 1 گیگ بوده و اونم گفت پسوورد میخواد حالا شما هم لینک دانلود رو بزار ببینم چه خبره :46:
من از اینجا دانلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی لینک سبز رنگ کلیک کنید.باید یه نرم افزاری رو اولش دانلود کنید که حجمش خیلی کمه و بعد اون بازی رو از خود سایت دانلود میکنه.حجم بازیش واقعا زیاده و سرعتشم خیلی کمه!! من دیروز از ساعت 3 بعد از ظهر استارت کردم امروز 8/45 دقیقه صبح تکمیل شد( با سرعت 256).بعد حالا که از حالت فشرده در آوردم پسورد میخواد!!!:44:
تو پوشه بازی یه فایل هست به نام پسورد اما توش آدرس یه سایتو داده که اون سایته معلوم نیست چی به چی هست!!!!
Download Password from here -http://filesmy.com/1M4EZ
هرکی موفق شد و یا پسوردی گیر آورد بگه تا از ولا تکلیفی در بیایم :13:
دوست عزیز این سایت ها هم اگه میذارن اولا نمیشه بهشون اطمینان کرد که خود بازی ETS 2 باشه
بعدم برای همین پسوورد ها اصولا پول میخوان دفعه پیش هم که یکی از دوستان مثل این لینک رو گذاشت برای پسوورد نوشته بود فلان قدر پول باید بپردازید تا پسوورد رو بهتون بدیم
مطمئن باشید زمانی که نسخه Free بازی بیاد من لینکش رو اینجا میذارم فعلا که خبری نیست
سعی هم بکنید از هر جا دانلود نکید چون مطمئن باشید همشون اینجوری هستن
بابت راهنماییتون ممنون...
منم همین نظر رو دارم.اما یه جا یکی گفت این بازی منتشر شده و لینکش تو سایت های خارجی هست حتی لینک فروششم هست!!
رو این اصل این آدرسو دادن و من هم برای اطمینان دانلود کردم..!! وگرنه منتظر یه همچین چیزی بودم تا اینکه خبر رسید هنوز منتشر نشده و باید صبر کرد!! مثل اینکه تاریخشم 8/5/2012 هست.حالا کی برسه ایران خدا داند!!
این فایل هم گویا سر کاریه!!
ولب بازم ممنون از راهنماییتون :20:
Euro Truck Simulator 2 Full PC Game
Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این عکس ها که برای بازی GTS 1 هم میتونه باشه
و اینکه این لینک ها رو خودت تست کردی بازی هم کردی؟
این عکسا مربوط به euro truck 1 هست . منم این فایل حدودا 900 مگی رو دانلود کردم ولی پسوردش گیر نمیاد که البته گیر هم بیاد فایده ای نداره چون 100% ETS2 نیست .نقل قول:
راستی چرا فروم ف ی ل تره .
این بازی جریاناتش چیه وکی قراره بیاد ؟
Scania
Truck Driving Simulator The Game
نقل قول:
توی این بازی همونطور که از اسمش پیدا هستش تمام کامیون ها فقط Scania هست و اینکه یه سری آزمون ها مثل بازی Truck & Trailer داره
و به گفته خودشون بار هم میشه ببرید
تاریخش هم 08may 2012 'گفتن که میشه 11 اردیبهشت
سلام بچه ها بازی یورو 2 به تاریخ میلادی چندم انتشار میشه